Нарвхало величезний відро кропу і з'ясував, як приготувати його на зиму в кращому варіанті.

Розумне зберігання кріплень допоможе включити це вітаміни щоденна дієта. У мене є цілий сад в кріп. Я промив багато і відкинув його. Заморожені багато. І минулого року. Тому питання раціонального збереження кріплень для мене, я думаю, як для багатьох господинь, більш актуально, ніж коли-небудь.

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як кухардосить для всієї зими. Не просто заморожувати!

р.

Якщо в холодильнику занадто багато кріплень і ви не знаєте, як зберігати його довгий час, я пропоную вам цей варіант. Для мене це реальне відкриття, тому що я не хотів би зробити все, як це себе.

Отже, спочатку промийте зелень кропу. Висушіть її на кухні рушником, не залишаючи єдиного краплі. Потім прибираємо плоди і кладемо її в чистому вигляді. сухе-панй І все, що краса в холодильнику. Він зберігся так кріпиться близько місяця, хтось і два.

Також можна дрібно нарізати її зеленою цибулею або перекручувати її з часниковими стрілками, викласти в мішки zip, максимально випускати повітря з неї, а потім викласти в морозильну камеру.

Або ви можете замерзнути кріп. льодяникий Така упаковка буде дуже зручною для супу або інших гарячих страв. Це дає вам смак і трохи рідини.

Подрібнити кропу вручну або блендером. Приготувати лоток для кубиків льоду заздалегідь (можна використовувати силіконові прес-форми для маленьких кексів). Заповнити кожну клітинку близько 1/4.

Залийте кожну клітинку окропом. Може статися, що куб доведеться додавати в блюдо, яке не піддається термічному лікуванні, тому краще кип'ятити воду. Відправте лоток до морозильної камери. Після замерзання вмісту перемістіть кубики в ущільнені сумки або лотки, встановіть дату.

«Ми війні, ми не можемо перейти в морозильну камеру. У будь-який час можуть виходити світильники. Мені потрібно старий спосіб! мій друг сказав мені. Ми приїхали до рішення разом з нею. Малкaй

Промийте його, потім викладіть його на рушник і викладіть його в темне місце, щоб кріп не змінював колір. Ви можете покласти в мікрохвильовку ще 4 хвилини або в електричному сушаркі, якщо є один. Потім варто шліфувати кропу і залити в баночку, закрийте кришкою євро. Тримайте на полиці на кухонному шафі. Сухий кріп практично хороший як заморожений. Я додаю до супів і салатів взимку!

Ви також можете. сільЯ маю на увазі, салайн. Але не блінка, злегка притискаючи в банці. Цей метод також не вимагає електроенергії. Не можна порівняти з морозивом, хоча мороз також!

І можна змішати з сіллю, часником і кріпом. Вішак все з блендером, потім в банках і в холодильнику. Дуже смачні страви!

Я також рекомендую читати 20 порад про те, як зберегти їжу свіжими. Не перекладацькі вироби – мистецтво!

р.

Вчені розраховують, що при простих правилах заморожений кріп Підтримує два рази більше вітамінів, що вирощуються взимку в теплицях.

Як ви можете побачити, зберігання кріплень не складна справа і займає мінімум часу, заощаджуючи гроші на купівлі свіжої, особливо в позасезоння.

Я дуже вдячний, якщо ви поділитеся з нами в коментарях, що ви готуєте кріп!