Останній солдат

Хлопчики від дому до переднього. Чому він втечу? І сказав він сам.
"Я бачу, щоб померти. І знав, що я збираюся. Моя 18-річна сестра, німці виготовили зірку на її лобі, її груди випікали хампполами, вона кричуща – її жекбони вибивали. Мати кинулася, щоб захистити її, і вони і мати з бат на голову, вона впала. У неї була моя молодша сестра.
? З’являється причина появи фашистів і бандери. Його ім'я був Петя. Петро Філоненко.
Це була вся війна! 16 липня 1943 р., коли Піотр Філоненко боровся в танковій бригаді. Вона була бомбардована! Зробляючи командира з бомби, Петро відштовхував його в траншею і взяв на загибель фрагментів. «Я дізнався, що сім з них входили мене», – згадує Петро Алексеевич. А потім пам'ятаю, командир шаутував: «Для парамедика!» І парамедика помер... Коли я вийшов. Друзі сказали, що 14 людей надягали в масову могилу. І вже земля почала закохатися, коли раптом хтось бачив, що Петро під нісом кривавий міхур запалюється. "Дізнайомтесь! Він живий! У санітарній одиниці медсестра Валя пожертвувала її кров для хлопчика. І пішов він знову!

р.

На трасі Гомель - Бобруськ. Батьки не могли пропускати через стіну вогню, з якою ми заливаємо з бункера противника. Я стрибав з бронетранспортера, зробив мій шлях через кущі і борвся, щоб вбити плеч в червоно-гарячому мордочку кулемета. 12 кулі прямо через ... Петро був лише 14 років. Маленький герой, який повторив подвиг Олександра Матросова, вирішив закопати офіцером в кафіні. Уже отвір було копати, і цвяхи в кришці почали молотитися, коли з дому відчували слабке зчеплення. Далі було 12 операцій і шість місяців реабілітації в лікарні в Ткалтубо. У зв'язку з цими ранами, мої комоди дав мені прізвисько Штопані, згадує Піотр Філоненко. Тепер з нашої танкової бригади я єдиний живий - останній солдат.

26

Я дуже не знаю, що ще сказати про нього. Подарунок героя. Реіхстаг чекав на автограф. Він був офіцером поліції. Він спійманий bandits. Не ловити їх, але натиснути їх. Сквош парі! Оскільки вони почали розмножуватися. І їхні малечі збити 83-річну останню солдату. Удачливий хлопчик - все життя боротьби з фашизмом. Для Стрічкових стрічок св. Георга вони побили дідусь, розбили два ребра. У лікарні, після навчання, що постраждав від пологів, він відмовився від лікування. Ви повинні бути натискані! Це таргани, щури, воші! Він був написаний про них 70 років тому.

-img7---

-img8---

Вони не зловживали, тому вони багатоповно. Покоївка. Старі воїни з дідами і стрічками. І ми повинні їх відштовхувати. Тиск так, що вони ніколи не трапилися знову! Або ж це приступ, щоб очікувати дідусь, щоб зробити все для нас. Чому? Вони не використовуються для цього, нехай вони роблять це для нас все своє життя. Gerrilla dummy! Смерть від фашистських окупантів! Пройдіть його на Comrade! Ви добре українці. На вулиці не можна писати «люди». Про нас Ось і нам дуже потрібно копати дідів так, щоб вони стоять на стіні, або ми повинні йти і відновити порядок. Як прийти?
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Петро Філоненко, ветеран Великої Вітчизняної війни: «Я розповідаю їм: що ти, горіння, розбиття!» У вас є любов! Ну, послав мене три листи, знаходилися мені причастя. Я маю на увазі, вони не співпадають? Один в грудях, два ребра. й

-img9---

-img10----

-img11----

Джерело: rusfact.ru