Вони виглядають як таємниця. Кіно Вогонь

Сценарій Т. Кареліна.
Ход. редактор Дугін В.
Г. Вітухновська
Війна приїжджає з війни.
А потім відьма прийшов до нього на дорозі, кажучи: "Хай, сервіс людина!" Який хороший меч і великий пакет! Який бій! і ви будете мати достатньо грошей зараз!
Дивитися це велике дерево? Ось дірочки. Отримай в цьому отворі і сходити внизу. Я зв'язаю вас навколо мого поясу і витягніть, як тільки ви кричить.
«Чому слід переходити в цей отвір!» солдат запитав. "Для грошей, ступеню", - сказав він. «Окай», - сказав солдат, «але те, що ви зарядите мені за це?» «Увімкніть мене тільки світло, що там мій бабуся, - сказав він.
І зайшов боєць дерево. Він знайшов порожнистий.
І пішов він туди. Підземний прохід відкривається перед ним. І є світло в день, сотні світильників.
На цей темряві солдати прийшли до кінця. Ніде ще піти. Три двері попереду. І ключі злипають.
Водій відкрився перші двері і побачила груди стоячи посеред кімнати, собака сидить на грудях. Її очі люблять два чайні соуси.
Боєць захопив собаку і миттєво кладе його в фартух відьми, і він відкрив груди і давайте перетягувати гроші звідти. Підібрали собі повноцінні кишені мідних грошей
Я пішов в інший номер. І був собака сидить на грудях в цьому приміщенні. Очі були як фрезерні колеса.
Він швидко потрапив до грудей. Срібло. Позбавляємо солдатів мідних грошей, набивають як кишені, так і рюкзак з сріблом.
І пішов він на третій номер. На грудях сидять справжній боджейман. Очі не допускаються до двох веж.
Він захопив собаку собаку, кладемо її на фартух відьми, і відкрив груди. Скільки золота було! Він кинув срібні гроші з кишенями, набивними кишенями, кнапсаком, капелюхом і черевики з золотом.
Він захопив бійця відьми на вогонь і витісняв, «Зробляй мене, ти стараєшся!»
Відьма натягнула мотузку і витягнула бійця. "Див мене вогонь!" "Що це тобі, відьма!" солдата задавалися. - Розкажіть мені, або я відрізати голову! «Я не буду», - сказав він.
Війна зрізала голову. А потім кладуть всі свої гроші в фартух відьми, він кладе вузол на спині, він кладе його в кишеню і він пішов в місто.
У місті він придбав себе найкрасивіший одяг, капелюх з перо і черевики з шпорами. Він має багато друзів. Він розповів про всі диви, які були в цьому місті.
Він розповів про принцеси, які живуть у великому мідному замку. І не один, але цар сам побажає в замок, бо цар запевнив, що його дочка була допомогла стати дружиною простого солдата.
Війна загинула, що не можна було дивитися на князі, але, однак, він не загинув довгий час, і зацікавив весело без князів.
У бійці проживали, і залишили один раз без єдиного грошей. Він мав переходити в маленьку кімнату під дахом. Він знову прийшов, і він пішов дуже високим.
Одного разу в кімнаті з'явився солдат. У нього є темно і він не мав грошей на свічку. Він витягував вогонь, тільки вдарив м'якоть - двері були широкі відкриті, а собака побігла з очима таких чаї.
«Ще командування, бійець!». «Чи це те, що!» відповідав солдату. Вогонь не легко. - Він є.
Я пам'ятав принцесу. Зайдіть тут за хвилину! Він замовляє собаку.
Перед тим, як солдати встигли приїхати до своїх почуттів, собака побігла і повернулася, а сплячі принци кладуть на спину. Принци були дивним. Не може протистояти і поцікавити її.
З ранку, князі розповіли царя і королева про нічну пригоду - якби вона мріяла. Вони не люблять, щоб мріяти дуже багато.
Наступну ніч князі кладуть на ліжко старою леді-дівою. І так, коли собака знову з'явився в мідному замку за князями, дама-в-в-в-в-в відставку пішла після неї. ;
Вона помітила будинок, в якому солдат жив і де ховали собаку і принців. А крейда розфарбував хрест на хвіртки будинку: "Нехай ви спійманий, хороший хлопчик!"
Настав час принести князі назад. Тут собака захопила хрестом на воротах і відразу здогадувала, що збиралася. Вона взяла крейди і кладуть хрести на всі ворота міста.
Він був розумно придуманий - вранці весь царський суд, очолював голова палацової охорони і король не міг знайти праві ворота - всюди були білі хрести.
Але королева була розумною жінкою. Вона пошита невеликою сумкою шовку, заливається гречкою в неї і тихо прив'язала її на задньому боці князів. Але вона пробиває отвір в сумці.
Наступну ніч, злаки впало з мішка все шлях від мідного замку до будинку солдата, але собака виявилася настільки швидко, що він нічого не помітив.
Вранці цар і царя залишили палац і відразу з'ясували там, де збирався князі. В’язниця захопила і в’язниці.
Він сказав йому: «Для цього ви повісите». Він був сумним для солдата, бо він забув його чудовий вогонь в домашніх умовах. Він думав про те, як врятувати себе від смерті, але він не міг думати про що-небудь.
Люди переповнені, щоб спостерігати за вішкою солдата.
В’язниця в’язниці з’єдналася до ходового хлопчика: «Не поспішає.» Це не буде без мене. Ви краще бігти до дому і отримати вогонь. Я подарую вам чотири срібні монети. й
Так, загинув бій. Але, як звичайно, король не може відмовити останнього запиту - курити трубку тютюну. Він витягував вогонь і застрягнув мух: один! два! три!
Всі три собаки з'явилися перед ним. «Коме, допоможи мені позбавлятися від наносу!» Тут собаки кинулися в судах і державній раді.
І найбільша собака захопила царя з королевою, і давайте кинути всіх в повітрі, щоб їхні духи не залишалися на землі.
Весільний бенкет тривав на тиждень.

Вони виглядають як таємниця. Кіно Вогонь р.

Вони виглядають як таємниця. Кіно Вогонь Р

Вони виглядають як таємниця. Кіно Вогонь ,7 кв.м.

Вони виглядають як таємниця. Кіно Вогонь , Україна

Джерело: vk.com