Тривалість життя - 24 години

Середня тривалість життя солдата в Сталінграді 24 години.

Перемога в битві Сталінграду дозволила радянській команді здійснити радикальні зміни в ході військових дій.

На відстані 400-500 метрів від одного. Знежирення і гасіння гранати вибухають. Збивання артилерії надягає вуха. Перед вами, за вас і поруч з вами. У нас з’явилися десятки бомб. Згадує німецький солдат: «Сталінграда стала гігантською куполою рубля і руббішним розтягуванням вздовж берегів Волги. й

Така картина прихована за сухою статистикою: згідно з остаточними підрахунками, 1,5 млн солдатів з країн Ось і трохи більше 1,1 млн. з Радянського Союзу загинув у битві Сталінграду. Щоб надати вам ідею масштабу битв, пам'ятайте, що США втратили лише понад 400 000 людей у всіх бойових діях. Щодо того, як вони, за різними оцінками, дальністю від 4000 до 40000 осіб, ознайомтесь з цивільними випадками. Крім того, радянський лідер заборонив евакуацію цивільних осіб, замовляючи їх замість того, щоб приєднатися до боротьби і допомогти побудувати оборонні споруди.

Перемога в битві Сталінграду дозволила радянській команді зробити, так як кажуть, радикальні зміни в ході військових дій, малювати ініціативу і удачі в бік. І ця перемога була зроблена людьми – солдатами та офіцерами. У той же умовах, в яких відбувалися бойові дії, які солдати готові до жертви, як вони змогли вижити, що були почуття ворожих солдатів, які вперше потрапили в пастку, не так широко відомі.

р.

Під німецьким вогоньм з'явилися армії. Більшість вхідних армій загиблих, але нові сили змогли захистити принаймні частину міста, незважаючи на постійні масивні атаки противника. Щоб відбити ще одну таку атаку, тут надіслали еліту 13-ї гвардійської дивізії; перші 30% заходжень загинув в перший день після прибуття. Загальний курс морталіту становить 97%.

У тих, хто залишив передню лінію, були винесені пустелі та комори, і були привезені до військового трибуналу, що може здатися від смертної штрафу або відправити солдату до штрафного батальйону. На місці ще були випадки пустелі. Відстежувалися спеціальні секретні блоки, не плановані переправи Волги: в таких випадках, які виловили у воді, були зняті без попередження.

Команда обрала тактику ближнього бою, як найбільш підходящу, враховуючи підвищеність ворога в пожежної потужності і підтримки повітря. Визначено тактичний рух, щоб тримати фронт ближче до ворожої лінії оборони. Не вдалося використовувати дайв-бендери для підтримки наземних військ через ризик поразки власних солдатів.

Сталінград може бути захоплений ворогом тільки за умови, що захисник не виживає. Кожен будинок став захищеною фортецею, іноді навіть окремою підлогою будинку. Будинок Павлова був відомий: Яков Павлов заявив, що вороги згадали цей будинок під назвою командира, який його захистив.

Боротьба боролися навіть в каналізаційній тунелі. Залізнична станція може змінити руки до 14 разів протягом шести годин. Відданість солдатів дивує.

... На захисті, який включив Михайла Панікаха, атакував одночасно близько 70 танків. Деякі з них вдалося розірвати через траншеї. Потім один солдат, озброєний пляшкою розчісної суміші, збивається на перший ворожий танк. Як він був про те, щоб кинути пляшку, куля вдарила її. Флешна рідина поширюється через тіло солдата. Він спалював живий, але він продовжував боротьбу. Він зловив з баком і розім'яв другу пляшку над двигуном. У танкі виловили вогонь, бійець завершив завдання за вартістю життя.

Ліевтенант Grigory Avakyan був призначений для утримання атаки бака. Він приймав хорошу позицію і чекав. Атака зустрілася з дружнім і успішним волей, який потрапив на кілька автомобілів. Неповторна битва тривала близько години, чисельна і бойова перевага була на боці ворога. Але акумулятор не відданий, хоча тільки один пістолет продовжував вогонь. Єдиний вижилий, поранений, лейтенант приніс, навантажений і відправляється смертельно оболонок на ціль. Після удару іншої ємності він втратив свідомість і загинув своїх ран. Але фашистські танки не пройшли. І був масивним.

У тісній боротьбі з хіпперами стає все більш важливим. Найуспішніший радянський снайпер Василь Зайцев, який мав між 200 і 400 ворожих солдатів.

У вартість великої волі місто проходив до прибуття свіжого великого армування. Радянська контрагенція, заголовок Урану, почалася в середині листопада 1942 р.

«Листопад 19 проживає в пам'яті в день чорної катастрофи» У світанку на цей темний, нагрітий осінній день, як ми готували для зимових блізард, росіяни атакували нас з півночі. А наступний день - і зі сходу, затискаючи всю 6-у армію в залізній мулі.

Уже з 19 грудня було оголошено, що наші війська виграли, але ця заява була дещо передчасною: тривала важка боротьба.

Гітлер намагався утримувати однакову жорстку позицію з точки зору оборони міста. За його наказом, «заборонено капітуляції, 6-а армія повинна займати свої позиції до останнього солдата», який, на думку Фуелера, був винагороджений воїнам з вічною національною пам'яттю і поклонінням.

Військовослужбовці противника були ненависті їх фактичної ситуації. Один з солдатів писав: «Я був захоплений, коли я бачив карту». Ми були повністю самотніми, без допомоги ззовні. Удар пішов з нами. Чи є цей лист залежить від того, чи ми все ще тримаємо небо. Ми знаходимося на півночі міста. Не знаю, що я знаю. Ні, ми не будемо захоплювати. Коли місто падає, ви почуєте або дізнаєтесь про це. Тоді ви будете знати, що я ніколи не повернеться. й

Для того, щоб «Зберегти обличчя» фашистської армії, Гітлер присвячував об'ємний командир Павлову звання поля маршала. Ні польовий маршал в історії Рейха зданий, так як Фуеграр мав надію, але неприпустимий. Сфера Маршала не тільки здавалася, але й активно критикувала дії свого колишнього лідера під час неволі. При навчанні цього Фуеграр заявив: «Дос війни перейде на іншу сторону».

У той час, коли лідери загиближували долю командирів-в-чифів (чому славі і хто сором'язливий), фашистські солдати продовжили боротьбу і протестують свою силу разом з ударами холодної російської зими. Не було харчування або одяг для них, і вони замерзли їх кінцівки. Один з солдатів сказав: «Я заморожувати пальці». Я абсолютно безпорадний: це тільки тоді, коли людина втрачає кілька пальців, які він розуміє, скільки йому потрібно виконувати різні маленькі вакансії.

Авторизація