Що дивитися: 5 кіно для гомелів

Ви знаєте, що подивитися? На цьому тижні ми пропонуємо вам вибір двох комедії, двох драм і одного небанального мелодрами. Отримайте пледову плівку, комфортно сидіти в стільці і дивитися хороший фільм. 1. "Шей" (Хер)
  • Мелодрама, драма, фантазія.
  • США, 2013
  • Тривалість: 126 хвилин.
Захоплююча плівка з зображенням стегна про найближче майбутнє, де цілком прийнятно мати приплив з операційною системою. На сюжеті дуже незвичайний, але водночас простий, і музика створює настрій, який не дає довгого часу після перегляду.

Директор Spike Jonze також написав сценарії фільму, для якого він виграв Оскар у 2014 році.

2. Голос місяця (La voce della luna)
  • Драма, комедія.
  • Італія, Франція, 1990.
  • Тривалість: 120 хвилин.
Не дивно легкий фільм Федеріко Фелліні про невелике місто, де кожен, здається, виїхав на місяць. Але Божевілля головного героя, блискучо грає Роберто Беніні, просто чарівний.

Навіть якщо ви не любите інші картини Фелліні, це обов'язково варто дивитися.

І все ж я думаю, що це було тихіше, якщо ми всі тримали тихі, можливо, ми розуміли щось. 3. У «Я дуже збуджена» (Los amantes pasajeros)
  • Комедія.
  • Іспанія, 2013.
  • Тривалість: 90 хвилин.
Вам доведеться подолати ембаррасмент і забути про преюдії. Плівка являє собою косу і досить провокативну. Але щось сміється.

Тим не менш, перегляд цього фільму з дітьми або з вашим бабусям, ймовірно, не варто.

4. "Кавалі"
  • Драма.
  • Ірландія, Велика Британія, 2013.
  • Тривалість: 102 хвилини.
Фільм про віру, прощення і перемир'я. Немає стежок. Незважаючи на сухість, сюжет викликає глибокі емоції і, безумовно, змушує вас думати. І чорному гумору, так що написано в релігійній темі, було схвалено навіть християнським журі Берлінського кінофестивалю.

5. Умань Збережіть гру! (Збереження трави)
  • Комедія, злочин.
  • Велика Британія, 2000.
  • Тривалість: 93 хвилини.
Про милий порядок невеликого англійського села, де всі мешканці люблять одну велику дружню сім'ю.

Після смерті чоловіка залишилася грація. Як і наш бабуся, її головна пристрасть є садівництвом. Але це може добре вирішувати фінансові проблеми. Особливо, коли сусіди радять допомогти.

Пристрасний настрій в плівці злегка наївний, але не солодкий.

Бренда Блетин (Бренда Блейтина), який відігравав головний характер, був номінований на Best Actress (comedy або музичний) Золотих глобусів у 2001 році.

Доброго дня! Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: lifehacker.ru/2015/09/18/film-weekend/