332
Що дивитися: 5 кіно для гомелів
Ви знаєте, що подивитися? На цьому тижні ми пропонуємо вам вибір двох комедії, двох драм і одного небанального мелодрами. Отримайте пледову плівку, комфортно сидіти в стільці і дивитися хороший фільм. 1. "Шей" (Хер)
Директор Spike Jonze також написав сценарії фільму, для якого він виграв Оскар у 2014 році.
2. Голос місяця (La voce della luna)
Навіть якщо ви не любите інші картини Фелліні, це обов'язково варто дивитися.
І все ж я думаю, що це було тихіше, якщо ми всі тримали тихі, можливо, ми розуміли щось. 3. У «Я дуже збуджена» (Los amantes pasajeros)
Тим не менш, перегляд цього фільму з дітьми або з вашим бабусям, ймовірно, не варто.
4. "Кавалі"
5. Умань Збережіть гру! (Збереження трави)
Після смерті чоловіка залишилася грація. Як і наш бабуся, її головна пристрасть є садівництвом. Але це може добре вирішувати фінансові проблеми. Особливо, коли сусіди радять допомогти.
Пристрасний настрій в плівці злегка наївний, але не солодкий.
Бренда Блетин (Бренда Блейтина), який відігравав головний характер, був номінований на Best Actress (comedy або музичний) Золотих глобусів у 2001 році.
Доброго дня! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki
Джерело: lifehacker.ru/2015/09/18/film-weekend/
- Мелодрама, драма, фантазія.
- США, 2013
- Тривалість: 126 хвилин.
Директор Spike Jonze також написав сценарії фільму, для якого він виграв Оскар у 2014 році.
2. Голос місяця (La voce della luna)
- Драма, комедія.
- Італія, Франція, 1990.
- Тривалість: 120 хвилин.
Навіть якщо ви не любите інші картини Фелліні, це обов'язково варто дивитися.
І все ж я думаю, що це було тихіше, якщо ми всі тримали тихі, можливо, ми розуміли щось. 3. У «Я дуже збуджена» (Los amantes pasajeros)
- Комедія.
- Іспанія, 2013.
- Тривалість: 90 хвилин.
Тим не менш, перегляд цього фільму з дітьми або з вашим бабусям, ймовірно, не варто.
4. "Кавалі"
- Драма.
- Ірландія, Велика Британія, 2013.
- Тривалість: 102 хвилини.
5. Умань Збережіть гру! (Збереження трави)
- Комедія, злочин.
- Велика Британія, 2000.
- Тривалість: 93 хвилини.
Після смерті чоловіка залишилася грація. Як і наш бабуся, її головна пристрасть є садівництвом. Але це може добре вирішувати фінансові проблеми. Особливо, коли сусіди радять допомогти.
Пристрасний настрій в плівці злегка наївний, але не солодкий.
Бренда Блетин (Бренда Блейтина), який відігравав головний характер, був номінований на Best Actress (comedy або музичний) Золотих глобусів у 2001 році.
Доброго дня! Видання
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki
Джерело: lifehacker.ru/2015/09/18/film-weekend/