Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Якщо ви не зламаєте, ви не збудете: історія героя

Якщо ви відчуваєте, що зміни в житті необхідно, якщо ви втомилися від поточного життя, але не повинні брати крок, якщо ви розумієте, що це час змінити, але не знаєте, як - моя стаття буде корисною для вас.

Це історія моєї трансформації. Я розумію, що зміни відбувалися на стадії, що Джозеф Кемпбелл висвітлював у своїй книзі The Thousand-Face Heroes.

Після кожного етапу я буду ділитися з вами ключовими уроками, які я дізнався про це і сподіваюся, що ваша подорож буде гладкою і коротшою, ніж шахта.

доб.

За словами Гегельа, розвиток відбувається в спіралі: Я залишила бізнес, щоб повернутися в неї, але як різна людина і в іншому обсязі. Шлях восьми років від бізнесмена і топ-менеджера, до дівчини, яка вирощує вії для клієнтів, потім до бізнес-тренера, тренера і консультанта, автор проекту «Подорож героя» і знову до бізнесмена - керуючий партнер першого BIT University (хоча зараз я люблю слово «завтрачення»).

Фаза: CALL«Я не був фольгою, але я був фольгою. й

Тривалість: 2 роки (від перших симптомів до кризи)

Мені 31 років і директор двох компаній. Один - 5 гілок, B2B торгівля, другий також B2B, але вже послуги, 11 гілок. Компанії не пов'язані один з одним. Я живу на роботі до 18 годин на одному, а потім на іншому. 2-4 бізнес-поїзди на місяць, зустрічі, переговори, субота - обов'язково працюю, в неділю я періодично відпочив.

Я не був на відпочинку в сім років. Важкий графік, все, що заважає вашій кар'єрі - в піч!

Я не пам'ятаю, що вона була за життя і повинна піти працювати відразу, і її двомісячний син вже отримав достатню увагу і може бути змістом з няні. Я не був фольгою, але я був фольгою.

Я успішно і молодий. Але час від часу виникає відчуття, що моє життя є поїздом, швидкість настільки висока, що неможливо стрибати або зупинитися. Перші слабкі, а потім більш очевидні дзвінки: втома, роздратування, невдоволення. І все частіше питання, що робити?

Це те, що я дзвонив CALL: Щось говорить, що ви час, щоб змінити, спочатку дуже спокійно, то гучніше. Зателефонуйте, щоб послухати не раз, а й відлякати. Я тримав роботу.

Він закінчився як фільм. У понеділок вранці, як я підійшов мій автомобіль, я раптом зрозумів, що я не можу це зробити більше, я не міг це зробити більше, я не міг працювати або жити, як я використовував. Я пішов додому, упаковав мої сумки і ліве місто на місяць. «Я не можу, я шкодую». Я, хто ніколи не був хворим, працював 12 годин на добу, рівень стресостійкості якого був зірочок, просто не ходив до роботи і навіть не ходив в бізнесі. Брокен. Інстинкт самозбереження був сильнішим. Я не зрозумію, що я мав свого роду психічних захворювань: люди в їх правому розумі не дадуть такої кар'єри.

Етапи уроків:

Не пропустіть "ЗОВ" - слухайте, подумайте, пауза.

• Якщо ви пропустили його, очікуєте великий удар.

• Ви можете знищити все, що ви будували в один день.

Етап другий: намір«Я розповім вам, що неправильно, і ви будете діагностувати його і розповісти мені, скільки сеансів, які ви можете її виправити». Якщо ви є професіоналом, ви повинні знати терміни. й

8-9 місяців (з кінця гострої фази кризи до моменту розуміння, що я хочу від життя)

Я не працював протягом декількох місяців. Я не міг. Всі мої класи були зменшені до довгих прогулянок. На реальність повернулися гроші, а точніше, їх майно до кінця.

Я хотів би отримати просту роботу як менеджера офісу або продавця в магазині. Але якщо я запросила на інтерв’ю, я був особливим: «Ви, з таким фоном, ми не можемо зайняти невисоку позицію, шкода. й

Вчимося вирощувати вії дуже медитативна активність. Через розмови з клієнтами я зрозумів, що не хворий. Після того, як «КОЛД» змінився до кризи. Я був фізично відпочивав, але не розумово. Повернувшись до кар'єри, викликаної панікою, і в будівлі вій не бачив точки або перспективи.

Для того, щоб сформувати намір.

Я пішов до терапевта. На першому засіданні я розповім вам, що неправильно з мене, і ви будете робити діагноз і розповісти мені, скільки сеансів ви можете зробити його. Якщо ви є професіоналом, ви повинні знати терміни. Це ще весело.

У той же час я практикував 1-2 години на день мислення про майбутнє і що хочу зробити. У багатьох способах, що інтернет допоміг, промовив багато інформації про різних людей і професіях.

Результатом було низка реалізацій, що для мене важливо: дізнатися нові речі, розвивати, поділитися з людьми, розвивати їх (приблизно директор часто взяв недосвідчений працівник і підняв професіонал від нього), бути видимим, щоб побачити результат, бути вільним. Очевидно, що мені було 6 місяців, щоб зробити. Професіонал бізнес-тренера У мене були два варіанти, але я вибрав тренера.

Етапи уроків:

Робота над собою – робота. Розуміння, аналіз, візуалізація не так само, як і бездіяльність і пасивність.

• Для того, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно.

• Шукайте наставника (психотерапевт, тренер і просто мудра особа), не закривайте себе.

Вибрати 42 _

3-й етап: ЗАМОВИТИ"Я знаю, що це буде, і якщо я не робив це сьогодні, то це буде навіть важче завтра. й

Тривалість: 1 місяць

Я рада! Але підйом швидко перетворюється в сумніви: без мене багато тренерів, які я не буду працювати, я зробив помилку в моєму виборі, я можу знову бути розчарований.

На етапі ПОРТу завдання полягає в тому, щоб зробити крок до мети. У моєму випадку крок був дізнатися нову професію. Дуже важко розпочати роботу, але вії клієнтів більше не користуються, і я знаю, що це потрібно буде, і якщо я не робив це сьогодні, це буде навіть важче завтра.

Я знаходжу сили і перехрестя гармати, перейдіть на навчання тренера. Це серйозний 6-місячний курс з основами групової динаміки та іншими речами. У той же час я продовжую розширювати свої вії. Я не був директором 8 місяців.

Етапи уроків:

Не пізно.

• Навіть якщо ви робите правильний вибір, ви можете зіткнутися з сумнівами і вони викликані страхом.

• Довбт корисний, але не варто сповільнювати вас.

Фаза чотири: Гардіан«Для того, щоб ви могли стати проти змін, навіть якщо вони для кращого. й

Важко назвати тривалість, так як нові і нові тримачі все ще з'являються, але найяскравіша фаза знаходиться в області шести місяців.

Я навчаюся та намагаюся займатися навчанням. Він був веселим, коли я зробив його до, коли я працював з моїми афіліатами, просто викликаючи його конвенції або комерційні зустрічі. Тут багато цікавих нових людей.

Я дуже потрібна підтримка. У минулому житті ви були успішними, є водій, і секретар, і пристойний дохід, і в новому, що ви не ті. Літерально, ніхто. Я хотів піти назад до цієї старої реальності.

У той же час почали отримувати пропозиції щодо керівних посад. Вона відмовилася від волі. Я знала, що спина була мертвою.

У мене були опіки, люди, які підтримали і допомогли. Для мене це був: мій ментор і терапевт, сім'я, студенти, деякі друзі і підручники. Звісно, не всі стали тримачами, були ті, хто відвертався, але це в уроках. У нас було дуже складний момент, коли ми практично припинили спілкування, це було дуже несподівано, але все ж ми знайшли силу говорити і будувати відносини, і сім'я підтримала мене багато.

Книги.

• "Для того, щоб запекти, йти вперед і робити це". Річард Брансон допоміг мені покинути мої сумніви.
  • Книга воїна світла Paulo Coelho - вона зрозуміла, що це не страшно бути неправильним.
  • Махатема Ганді, Франца Кафка, і Віктор Френкл каже, що ви повинні дотримуватися вашого шляху, дивитись значення і бути собі в усіх обставинах.

Дякую, тримачі, без тебе, Я все ще повернувся до найму, і взяв чергову позицію директора в певній компанії.

Етапи уроків:

Коли ви відчуваєте, що ніхто не вірить у вас, запитайте, якщо ви готові бачити віру інших і приймати свою допомогу.

• Небагато тримачів.

• Ви можете віднести зміни, навіть якщо вони для кращого.

Етап 5: ДемонсВи познайомитеся з демонами, навіть якщо це ваш шлях.

Тривалість: 2-4 років

Я вже тренер, і я не був директором протягом трьох років. У мене є бізнес-карти і мої перші клієнти.

Але є перші невдачі. Не так легко продати себе, не можна швидко побудувати основу. Поганий тренінг, тема була "Наготи" - як я приніс її - дійсно не пам'ятаю. Гроші, які я був сподіватися не там. І ви повинні дізнатися більше і більше, майже нескінченно, тому що це специфіка професії.

У цей період я часто зустрічаю з колегами, топ-менеджерами, які навчаю, що я працюю в бізнес-тренері, посміхнувшись, і сказав щось, як «Ох, я розумію». й

Всі ці моменти відіграли роль демонів для мене, відображаючи свої внутрішні страхи і сумніви.

Відчувається як роликовий берег: він виходить, потім немає, зроблені плани, але часто вони не додають. Успішно прийшов, але не було регулярності, і це стало неможливим планувати. Шукаючи партнерство, це не додано, зачаровує і розчаровує людей.

Его не давав спокою, захотіли ті ж успіхи, як і в бізнесі. І тільки охоронці і наполегливість допомогли пройти цей етап.

Я сумніваний, але продовжував навчання: другий випускник, МВА, Інститут тренерів.

Етапи уроків:

Живіт у себе є основною, і ви повинні захистити його.

• Результати не завжди приходять так швидко, як ми хотіли б.

• Ви познайомитеся з демонами, навіть якщо це ваш шлях.

Етап Шість: Смерть"Якщо ви відчуваєте себе погано, ви живі."

Тривалість: два тижні

Смерть, звичайно, метафорична. Сцена не тривала, але вона була дуже поганою. Старе само загибле, старі звички та стереотипи, зникнення присяги і питання «дивування чи бути» перестало стояти. Зовні стадія не помітна і може бути викликана «темною ніч душі», важко назвати події від життя в цей період, так як є величезна внутрішня робота, поломка.

В одній точці я зрозумів, що зараз інший і той же, як раніше я не буду. Не існує сумнівів про правильний шлях.

Етапи уроків:

• Зміна надходить через біль.

• Якщо ви відчуваєте себе погано, ви живі.

• Коли ви змінюєте, старі проблеми здаються як проблеми дитячого малюка.

А потім були більше етапів, повірте мене, вони не повинні описуватися в такій деталях, бо ви вже на хвилі, повною силою, енергією і вірою в собі.

Подарунок потужності

З'явився авторський проект «Журні героїні», партнери, нові проекти. Цього року ми отримали більше пропозицій, ніж ми отримали в останні п’ять років. Але найголовніше віра в себе.

ТЕСТУВАННЯ

Життя завжди тестує нас, де немає труднощів. Але під час цього етапу вони не здаються настільки страшним. Це більше завдання, що ви щасливі, тому що ви розумієте, як ви ви вирощуєте і змінилися.

Повернувшись - це дев'ятий етап моєї поїздки.

Люди часто запитують, як його інтерпретувати і що це означає, щоб повернути, якщо ви не пішли в будь-яку точку. Моє повернення було повернено в бізнес, поєднуючи свої управлінські навички з навичками тренерів та тренерів. Я поєднала управлінський досвід, який я отримав у бізнес-тренінгу та розвитку. І разом з першим BIT ми створили університет, де я керуючий партнер.

Аголова мене ще чекаю на майстерність, здається, мені довгий шлях до життя. Я не буду розглядати його окремий етап: протягом багатьох років у мене більше 1000 годин індивідуального консультування, в цьому році я провів більше 25 стратегічних сесій, 35 вебінарів. І знання цінуються клієнтами.

Все, що я можу сказати, що багато клієнтів йдуть назад.

Я поділю історію з вами в цій статті.

Шукаю вперед, боІсторія силЦе одинадцятий і фінальний етап поїздки.

Як змінитися під час подорожі?

По-перше, Я почав чути і розуміти людей.й

По-друге, Вчимося відпочивати, робити час для сім'ї та друзів, бути ефективним і успішним, не перетворюючись на роботуй Зараз у мене є багато проектів і більше вільного часу.

Якщо, відпускаючи подорож, я порівняв життя з швидким поїздом, тепер мій життя є «пророном» (як в пісні Макаревича) і різними видами транспорту, я можу взяти літак, і я можу ходити пішки.

Вибираємо темпи, швидкість і пріоритет. Я люблю, не те, що модно чи необхідно.

Що далі? Це просто – буде комфорт і звичайна реальність, і нова подорож, і знову виклик, намір, гармата, охоронці, демони. Новий тур.

р.

Нарешті основні моменти:

- Зміна неминуча, ніколи не відмовляється від CALL.

- Якщо ви вирішили змінити своє життя, подивіться на ментор і союзників.

- Допомагати нам змінити і зробити життя більш цікавим.

- Розробити обізнаність і роботу над особистістю, розширити масштаб. Тренінг, психотерапія, тренінги, книги, семінари, вебінари - допомогти вам.

- Пам'ятайте, що тіло також важливо, це дає енергію, адже спорт необхідний.

P.S. Чи був мій шлях легко? Ноп. Я готовий до іншої такої доріжки? Так, тому що я знаю, що це божевільна бути простіше зараз, що ви знаєте симптоми. Видання

Автор: Ніна Тарасова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: interesno.co/myself/1cb2d38799a1