«Що таке рідке вогнище я був» або Чому

Вже кілька десятків років тому я — як велика частина тоді пролетарів інтелектуальної праці, в тому числі практично всіх моїх знайомих — дуже добре всмоктував публікації прогресивних видань, таких як Огониок, насильницько непристойна на фотографіях непристойної безсмертності нашої історії. Зокрема, він став кримінальним поділом східноєвропейських країн між двома однаково кривавими диктаторами – міжнародним комуністичним та національним соціалістом. Незважаючи на те, що він не повністю розумів, як цей зв'язок був гіршим, ніж подарунок Мюнхена, коли Великобританія і Франція дала Німеччині цілу Чехословаччину з одним з найбільших і кращих військових комплексів Європи, він був готовий вірити, що там і не може бути виправданим для Комунікаторів, на відміну від капіталістів.
Але поступово я почав переходити по публікаціях, які переконливо рефлексують все, що я поклонився з 1961 року, коли я прочитав матеріали XXII конгресу КПСУ (навесні 1956 року, коли XX Конгрес був проведений, я ще не знаю, як читати, і в розвідці я взяв лише невелику частину того, що було зазначено).
Починався з книгами Олексія Валерійовича Ісаєва. За цей час я вже відчував деякі внутрішні протиріччя у написанні Володимира Богдановича Резуна. Але це був Ісаєв, який першим автором я бачив не тільки природа цих протиріччя, але і довели свою свідому цілеспрямовану природу.
Далі твори Віктора Миколайовича Земскова поставили до легенди десятки мільйонів репресованих, а після видання групи Григорія Федотовича Кривошеєва стала непристойною для обговорення про заплавлення німців з радянськими корпсами.
Кілька років тому я шокував книгу Юрія Жукова «Інша Сталін» (http://publ.lib.ru/ARCHIVES/J/JUKOV_Yuriy_Nikolaevich/Inoy_Stalin). %282005%29 [doc].zip. Але після цього було доповнено дослідженнями Володимира Михайловича Чуникина (http://zhurnal.lib.ru/c/chunihin_w_m/), Я мав визнати: Йосип Віссаріонович Джагашвілі не тільки був не основною віллою нашої історії, але до кращих його значних сил і здібностей він на відміну від справжніх вілл. І Олена Анатоліївна Прудникова (http://publ.lib.ru/ARCHIVES/P/PRUDNIKOVA_Elena_Anatol%27evna/_Prudnikova_E._A...html) знизила аналогічні збори проти Лаврентій Павлович Beria. Всі ці матеріали, звичайно, я зустрівся з значною внутрішньою стійкістю, але не міг бути refute. Більш того, у своєму світлі весь масив документів, доступних для мене, з яких епоха знайшов внутрішню гармонію і консистенцію, і документи, які раніше здавалося б, просто дивні і випадають з загальної лінії були безперечно помилкові.
Поглибше антипатетична до мене – і надмірна різкість виразів, і багато дивних ідей про світ і суспільство, і явних навіть до мене невідповідностей у багатьох аспектах воєнних справ – Юрій Ігнатович Мухін був неприпустимим у своїй репутації легенди зйомки польських в’язнів війни радянськими органами у 1940 році. Всі наступні критики своїх публікацій на предметі представляють собою безперервний відступ своїх супротивників під тиском явних фактів, маскуваних численними невичерпними кругами (коли кілька неперевірених виписок використовуються як докази один одному).
Нарешті, наступний зв'язок того ж ланцюжка, яка витягне нашу історію з сланцівного піту, був кований Олексійом Кунгуровим (http://publ.lib.ru/ARCHIVES/K/KUNGUROV_Aleksey_Anatol%27evich/_Kungurov_A._A...html). Звичайно, у своїй книзі «Старі протоколи, або Хто кував Молотов-Ріббентропний Пакт» (М.: Алгоритм: Exmo, 2009 publ.lib.ru/ARCHIVES/K/KUNGUROV_Aleksey_Anatol%27evich/Sekretnye_protokoly). %282009%29 [djv]. zip) не містить повного розшифрування переговорів в Москві 1939.08.23: навіть якщо це було зроблено, навряд чи це буде офіційно опубліковано в дійсному майбутньому (і навіть якщо воно буде опубліковано надійність, яка буде опублікована, Крім того, книга, безсумнівно, має недоліки та прямі помилки (головно помилки в оптичному тексті розпізнавання сканованих документів). Але, як і шанувальники Rezun, як кажуть, «Це право в головному!» Після читання книги не існує сумнівів: під час переговорів не було жодного слова або знака, пов’язаного з поділом територій, багато хто письмовий, секретне доповнення до неагресивного тракту було зароджене американцями в 1946 році, а всі наступні офіційні видання на цій темі були також підробки, придумані під неправомірним зовнішнім тиском, спрямованим на розшифрування нашої країни в цілому. Крім того, знаки фальсифікації, зазначені Кунгуровим, настільки очевидні, що після читання книги я можу лише засвоюватися моїм після інтентенсивності, створеним кримінально-фрамотивним крилом.
Однією мірою є дещо комфортний. Лінія з граціозної пісні, обраної як звання, має версію «Що було рідкісне вогнище», в цьому випадку повністю неприпустимо. Так багато фольців, як мене назад. І якщо я (приблизно поступово і з значною допомогою) позбавляється від ілюзій того часу, надії, що інші інфіковані тим самими пропагандистськими вірусами також поступово відновляться.

Джерело: maxpark.com