Юмор Сталіна

Сталін був людиною неординарної енергії і невпинного волі, гострого, жорстокого, нещасливого в розмові, що навіть я, підняв тут в Британському парламенті, не може протистояти. Сталін, перш за все, мав велике почуття гумору і сарказму і здатності точно сприймати думки. Ця сила була настільки великою в Сталіні, що він здавалося унікальним серед лідерів всіх часів і народів. Вінстонський церквілл, 21 грудня 1959, 80-річчя Сталіна я не знаю, якщо він був поганим або хорошим - головне, що він був лідером, який любив свою країну, щоб розвиватися, не роблю його! Об’єми можуть бути написані про Сталін, і церковне капеланство визначило результат його правління з одним вироком: «Війшов Росію з шлангом, і пішов з атомною бомбою.» Всі інші дослідження можна вважати описом як Сталін зробив це. Хоча, щоб розповісти правду, це все ще не зрозуміло – як можна зробити таку річ в моностройному тлі, неперевершена країна виправдала двома революціями і двома війнами? Ми просто звикли до цього факту нашої історії і тому не звертаємо увагу на це, не виходячи з цього.

Адмірал І.Ісаков з 1938 р. був заступником Народного комісаріу ВМС. Один день в 1946 році Сталін назвав його і сказав, що було думка про призначення його начальника Головного військово-морського штабу, який рік був перейменований на Головний штаб ВМС.
Ісаков відповів: "Команда Сталіна, я повинен повідомити вам, що у мене є серйозний дефект: одна нога була ампутована."
«Я це єдиний недолік, що ви відчуваєте, що необхідно повідомити?» він запитав.
"Так," захоплений.
«Ми звикли мати безголовний керівник персоналу. Ніщо, робота. Ви не маєте ноги – це не страшно, Сталін укладено.

... Про повоєнні кордони, і сказав Капітал:
Але Львів ніколи не був російським містом!
«Варшава була,» Сталін відповів.

При розробці автомобіля «Вікторія» було заплановано, що назва автомобіля буде «Батьківщиною». При навчанні цього Сталіна запрошують, «Для того, як у нас є батьківщина?» Ім'я автомобіля відразу змінилося.

Харріман на конференції Потсдам запитав Сталін:
Після того, як німці 18 км від Москви в 1941 році ви щасливі поділитися Берліном?
«Цар Олександр досяг Парижа»,

Під час війни Сталін запустив Байбаков для відкриття нових родовищ нафти. Коли Байбаков заперечував, що це неможливе, Сталін відповів:
Тут буде масло, буде Байбаков, немає масла, не буде Байбакова!
У Татарії та Башкирії відкрився сувенірні родовища.

У зв’язку з тим, що робити з німецьким ВМС, Сталін запропонував розділити, а церковні засади зробили контрпропозицію: «Синк».
Сталін відповів, «Чи ви, і поросіть свою половину. й

Після війни Сталін дізнався, що професор К. поховав дорогий дач біля Москви. Він назвав його йому і запитав, "Я правда, що ви будували котедж для стільки тисяч?" «Трубі, Раде Сталін» відповіли професору. «Танк ви дуже багато від дитячого будинку, до якого ви дали цю дачу», - сказав Сталін і відправив його в Новосибірськ.

Під час війни війська під командуванням Баграмян спочатку доходили до Балтії. Для цього заходу в патологічний спосіб вірменський генерал особисто залив воду з Балтійського моря в пляшку і замовив його амуантом літати з цією пляшкою до Москви до Сталіна. Він туш. Але поки він був літати, німці контратакували і відштовхнули Баграмян від Балтійського узбережжя. На той час, коли прибули в Москву, вони вже знали про це, і не знаю, що не було радіо на площині. І так пишається їд-де-табір надходить на посаду Сталіна і патологічно проголосує: Комрад Сталін, Генеральний Баграмян відправить Вам Балтійську воду! Сталін бере пляшку, перетворює її в руки на кілька секунд, після чого віддає її назад до амутана і говорить: Подаруйте його до Баграмяну, розкажіть його, де він взяв.

... Сталін назвав спілку письменників, але вони не могли з'єднати його з Fadeev або Surkov або будь-яким з керівництва. Відповіли лише їхні секрети. Сталін звернувся до членів Політбуро:
- Чому вмирає Римська імперія? І сказав він: «Зроби його за секретами!»

Чиан Кай-шек назвав Сталіну «загрожувати вчителя», до якого Сталін зауважив:
- Приходьте, діти!

Лещенко відповідав питання про почуття гумору наших лідерів, розповів про те, що останній був Сталін. Він відразу розповів про епізод:
Сталін полюбив піти до Болшого, знав усіх перших митців. Один день, коли він прийшов до Айда, він помітив, що один з персонажів, здається, Амнес, був відіграний кимось він не знав. І це був Народний артист СРСР Мегрелидзе (не точно, але забути не мене, а Лєщенко). Він став популярною без невеликої частини через "змерти", тобто він не гравав на рівні.
Сталін просить:
- Хто грає Амнес?
- Мегрелідзе, Комрад Сталін, Народний артист СРСР.
до Що щедрий стан ми маємо ...

У жовтні 1941 р. біля Москви Жуков взяв шат і вирішив виїхати з Москви і переїхати в штаб від бойових дій. Він назвав Верховний і зробив Уповноважений:
У одному з най десятих днів Московського оборони, використання 81-го повітряного дивізіону, командованого Головановом, було обговорено у штаб-квартирі. Зателефонуйте нам: Сталін повільно підійшов апарат. При розмові він ніколи не кладе трубку до вуха, але зберіг його на відстані - об'єм був так гучним, що поруч людина почув все.
Уповноважений Корпус Степанов, членом Військової ради ВПС України. Повідомляв, що він був у Перхушкові, трохи на заході Москви, в штаб-квартирі Західного фронту.
- Як ви робите? запитав Сталіна.
до Команда стурбована тим, що штаб фронту дуже близько до передньої лінії оборони. До сходу, за межами Москви, приблизно до Арзамаси. Командний пост для організації на східних околиці Москви.
Довга тиша.
«Корад Степанов, просить персоналу, чи є вони лопатки? без підняття голосу, - сказав Сталін.
- Тепер. - І тиша знову.
до Які лопатки, комрад Сталін?
- Що б.
- Тепер... Є спади, комрад Сталін.
- Розкажіть свої товари, щоб взяти лопатки і викопувати власні могили. Головний офіс фронту буде залишатися в Перхушкові, і я залишаюся в Москві. Про нас Він сказав, що все це спокійно, не піднявшись голосу, без тіні роздратування, і не поспішаючи голодувати телефон. ?
До війни було видано постанову про покарання за несвоєчасну роботу понад 20 хвилин. На наступний день після його виходу Василь Іванович Качалов був пізно за годину в Московському художньому театрі. У театрі з'явилася паніка, а режисер театру попросив Сталіну за інструкцію. Указ Президії Верховної Ради СРСР проголосив суворий відступ до директора Московського художнього театру. й

Ялте, у 1945 р. зустрілися з Сталіном, Церквою та Розвеллтом. На цій зустрічі було прийнято рішення про перерозподіл європейських кордонів після закінчення війни. І прокоментував Сталін: Йосип Віссаріонович! Подаруйте нам Крим, і ми дамо вам шматочок Німеччини того ж розміру.
Сталін думав трохи і з його характерним акцентом говорить: "Якщо ви вгадуєте мій свічник, то подарую вам Крім".
Він показує капелан і Розовелт три пальці своєї лівої руки: великий, середній і індексний. «Хіч цих трьох пальців – сидний?» запитав Сталін.
Церковник одружився на простоті свічок і захопив індексний палець «Хто є середнім!»
"Не здогадав, - відповів Сталін.
Росвелт вірив, що Сталін був кінним, і потрібно вибрати всі 5 пальці руки. Так він вказував до середини пальця.
«Не здогадуйте ... і ви не здогадували,» Сталін відповів. Тоді він складав три пальці своєї лівої руки і продемонстрував його до церковного та Росвелта: «Чи не сердився!» Ось наш крем!

На прийомі в Посольстві США, посол США зважився, що вони мали відьміння в Алабам, що піднялися мертвим.
Подарунок при прийомі В.М. Молотова спокійно відзначають, що в СРСР є чудовий спортсмен, який проходить попереду літака.
Н.С. Хрущов, слухання про цей факт, підведений Молотов.
до Що ви йдете про Михайлич? Чи запропонують вони пред'явити дива спортсмена?
до Ми в першу чергу вимагатимемо, що вони представляють свою непрозорість.
до Що робити?
- Потрібно перевірити, нехай йому забрати... Сталін, наприклад.
- Як це відбувається?
до Тоді ви, Нікітка, не схожа на літак, ви перезавантажите ракету!

-img6---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное