НАТО есть теперь чем заняться!

Я думаю, що ми врятували НАТО. Юридична політика в Україні, Криму, PACE, ЄС та все інше економить Північноатлантичний альянс.
У той факт, що могутній воєнний союз демократійських винищувачів по всьому світу може похвалитися? Актуальна перемога в Афганістані? Що не можна назвати перемогою. Сирія? Так знову, ці росіяни ступили і припинили відступний сценарій. Лівія? Добре, це дуже сумнівна. Що ви хочете мені зробити? Де отримати мотивацію вичавити гроші в бюджет Альянсу?
І диво! Зацікавити ціль! І її ім'я Росія. Судденно оголосив себе як велика влада, сильне, з добре створеною політичною складовою.
Я можу уявити, як радий пан Расмуссен, щоб дати команду "Фас!".
Ми збільшимо нашу присутність в Балтійському морі та Середземномор'ї (прочитати Чорного моря). У небі буде більше наших літаків. – Ф. Расмуссен
Повернення до холодної війни? Або просто хочете вижити? Зрозуміло, що для наявності літаків, суден та інших нецензій вимагає багато зелених паперів. З’явилася реклама – можливість попиту, а не попросити, мільярди доларів більше запланованих.
Якщо немає ворога, він повинен бути призначений. Як призначили Ірак, Іран, Сирія, Лівія, Афганістан. І тепер це наш поворот.
Звісно, Балтійські держави були першими. Вони бояться, що Росія повертається. І навіть демонстративно і об’єктивно спіймати на фуфлоках від Ради Безпеки Європи і ПАПЕ. І Україна, звичайно. В цілому, кожен, хто не ледачий, порося про тему російських військ біля кордонів і що не сьогодні, тому завтра вони будуть всі перемоги.
А тепер НАТО випливає хвилі Чорного моря, літаки землі на аеродромах Балтійських держав.
Обговорення всіх цього в бельгійському капіталі між двома досить суперечливими настроями: висихання представників східноєвропейських країн про військову загрозу з Росії та більш-менш збалансоване положення Заходу. Напередодні зустрічі Міністра оборони Польщі Томаш Сіамоняк заявив, що НАТО збільшило кількість військ в межах України і навіть побудував військову базу в своїй країні. Не менше дзвіниці були зроблені представниками Балтійських держав.
Природно, реакція звернулася. З Канади. Що про канадців? Необхідно виправдати репутацію найсвіжіших і правильованих будь-яким. Шість літаків прибудуть в Польщу. Це, ймовірно, достатньо, щоб заспокоїти всіх вниз.
Довгий зауважив, що нічого не об’єднує як присутність зовнішнього ворога. Присвоєно конемію. НАТО починає згинати свої м'язи. І з десятикратною силою смокче гроші з її членів. Ну, це добре для нас, бо це приносить ще одну кризу тим, хто потребує цього.
Я не можу серйозно брати участь у ратифікації НАТО. Досить невисока організація, нічого, недавно, не відрізняється. Ну, крім гучних "історій" в Афганістані.
Таким чином, вони запроваджують свої бюджети, стримуючи демонстрації влади біля наших кордонів. Як показує практика, Росія бере на себе все, що не придбає уваги нікому.
Успіхів, джентменів НАТО.
Автор Скоморохов Роман (Банше)

Джерело: рибальська сітка