Перші особи Росії на поході (16 фото)

Полювання Миколая II нагадувало масу, Сталін кладуть пастки на лисицях, Брежнев зламав його обличчя.

З доповіддю царя: загиблий коров - 3341 Як і всі мисливці, російські голубці мали свої улюблені види цього задоволення. Цар Олексій Михайлович і Empress Катерина II віддали перевагу фалконрі, Петро II був захоплений каніном, Анною Іоанновною і Єлизаветою Петровною улюбленою полюванням птахів, Олександр II і Олександр III були шанувальниками великих тваринних округів на ведмедях, мозаїці, бісоні. Микола II згадував своїх контемпорів як коханця стрілецького полювання. Заходи в своєму хобі не знали, а його результати нагадували масу, про що свідчать фото.

2,2 км Олександр III на хунті

Р

3. Імператор Олександр III (2 справа в середній ряді) і його оточення на тінці, остання фото життя.

Сталін – полювання.

р.

4. Сталін з мисливською гвинтівкою. Як і майбутнє води, вони забрали його на воду.

Сталін охолодився про полювання. Цей відрізнявся від «архів-пасіонату» мисливця Леніна, а від «поїзда» мисливського бізнесу Ворошилов. Ймовірно, тому що це традиційна російська веселка, а також рибальство, пов'язана з турецькою висиханням. Сталін звинуватив до Туруханської області у 1913 році. Щоб відрізати Джозеф Джугашвілі всі способи втечу (і до цього він зробив п'ять), на початку 1914 року він був перевезений до Курейка, до самого арктичного кола. Джугашвілі отримали лише 15 рублів корму на місяць. Я не мав достатньо їжі. Він був мисливським і рибним.

Сталін мисливець круглий рік. Незважаючи на те, що він не мав пістолета, гасники не повинні мати вогнепальної зброї. Ф. А. Тарасєєв та інші мешканці Кур’їки згадували на початку 1950-х років, як Сталін вийшов з ситуації: «Сомеон залишить гармату в лісі, збиваючи в Раде Сталін, і він візьме гармату в лісі і полювання». Аермін, гай, птах.

Сталін видобувається гра з використанням пасток і замочок. Жителі Куріки А. С. Тарасєєва сказали: «Я торгував самостійно і з рідними». Був багато хутра. Флок прийшов з тундри. Сталін продається хутро торговців. І з приступами він купував хліб, цукор, інші продукти,...

р.

5. Умань "Чи не завадить пістолет, це наша."

У особистому архіві Климента Ворошилова зберегла велику кількість приміток на мисливські теми, які обмінялися колегами безпосередньо на засіданнях Політбуро Центрального комітету КПСУ (б) при наявності Сталіна. 20 вересня 1928 року голова Президії Всеросійської Центральної Ради профспілок Михайло Томський написав до Маршала Ворошилова: «Чи ви отримуєте бездимний порошок для полювання?» «Я не знаю, але я можу сказати вам, що гармата дуже непристойна». Я запитую своїх хлопців, якщо мені потрібно. А під час зустрічі Політбуро, Ворошилов пише Томський наступну замітку: «Якщо не послухайте, то наш». Хороші витрати 20 p.pound і чужорідні витрати 15 р. кілограм. й

6. Микита і Fidel впали кози ...

З мемуари Пьотр Шелест, Перший секретар Центрального комітету Комуністичної партії України: «В середині січня 1964 року, Микита Хрущов разом з Fidel Castro прийшов до Залеся (полювання ферми біля Києва). – Автор) для полювання ... Тітка досягла успіху, як вони кажуть, в славі. Хрущов загинув два великі борси, дві кози, чотири птахи з одним каменем. Кастро загинув оленя, два кози, бояр. Крім того, зроблена пара «доз», видобуток також значна.

,990 Р

7. Про нас Конспірантура проти Хрущовця була легована в «здрість».

Микита Хрущов, ставши першим секретарем Центрального комітету КПРС, активно поширила думку, що для нього важко знайти рівні на поході. Не переносить втрату.

Про це розповів генеральний директор КГБ СРСР Микола Захаров: «Про один з зимових днів в 1959 році, кількість членів Політбуро, в тому числі Хрущов та перший заступник голови ЦК «РФСР Кириленко», зліва на Завідово.» Мисливці борс ... Зачекайте, чекайте. Ми вже можемо почути голоси гонщиків. Сила. І раптом два постріли, один за іншим, практично синхронно.

- З! - Хунцман шаутс. - Загинув Боар.

Все швидко збираються навколо звіри.

«Що ж я кладаю його, відразу ж – сновидіння в снігу», - сказав Кириленко Кириленко.

до Що ви йдете? Я був першим, щоб стріляти його, але ви зняли його після мене, Хрущов сказав.

«Це мій прей, і я побила його перед вами», - наполягає Кириленко.

«Як ви могли б ви стріляти до мене, коли бояр ходив з мене в своєму напрямку?» Яка пекла ви захоплюєте?

У цей час майстр прийшов з помічником і повідомив, що в дикій борі були дійсно дві джакани. Перший вдарив вухо і тушкуйте в око, з якого бояр загинув. Цей постріл відноситься до Хрущов. Друга я можу пропустити між лопатками без боляче серця, а поранений бояр ще може бігти.

Зробіть до пекти, ви скопійовані! Кириленко.

- Зупинити продаж! - Хрущов зрізав потім. Дякуємо, хлопці, щоб зробити хорошу роботу. Приїжджайте і насолоджуйтеся напоями. І з вами, комрад Кириленко, я не буду йти на розвідувальні роботи!

Хрущов отримав в машині і, не кажучи вже про те,

8. У «Завдово» та інші мисливські засади, які Хрущовці люблять так багато, залізо, стали місцем, де була пристрасть. Кілька днів до початку жовтня (1964 р.) плену центрального комітету КПСУ, де Микита Сергеевич був переповнений з усіх постів, членом Президії Центрального комітету, Голови Ради Міністрів РФСР Геннадій Воронов отримав особисто від Леоніда Брежнева запрошення перейти до «Заводо» до полювання.

Пізніше Воронов писав: «Після полювання, бенкет був проти на замовлення бриф». Коли вони збиралися додому, Андропов запросив мене піти в Москву в тій же машині з Брежнем. Як тільки вони поїхали на шосе, Андропов підняв скло, яке відокремило заднє сидіння в салоні від водія і охоронця, і поінформував мене про затримку перекидання хрущовки. Брежнев кладемо тільки лінії в розмову. Поставляючи келихи на носі, весь спосіб він іржав з аркушами зі списком членів Центрального комітету: він кладе плюси проти деяких назв, негативних проти інших, підраховуючи, перехрещені значки, обмінні мінуси для плюсів і метеликів: «Це буде баланс, буде виграшно». Андропов додано: «Якщо хрущовські ралі, ми покажемо йому документи арештів у 1935-1937 рр., які мають свої підписи. й

р.

9. Навігація Перший секретар Центрального комітету КПСУ Микита Хрущов (голова) і лідера Кубинської революції Фідель Кастро на полювання.

10. Московська область. Кубанський лідер Революції Фідель Кастро на полювання. Фото літопис TASS

11. Н.С. Хрущов (центр) та І.Б. Тіто (зад) огляд мисливської трофи.

12. Леонід Ілліч мав 90 гармат

У Брежневському часі непогана форма вважається нездатною. Секретар Генерального секретаря в цій пристрасті від ранньої осені до весни, переважно в Завідово.

Володимир Медведєв, заступник начальника персональної охорони Брежнева, зазначив у спогадах: «Леонід Ілліч розстрілявся блискучо і знає багато про зброї». Пригоди і асоціюється, як наші, так і іноземні, знаючи його слабкість, давали йому найрозкішніші гвинтівки на день народження і на будь-який інший підходящий день. На сусідній дачі, в Зарихі, в спеціальному номері, він зберіг близько дев'яти бочок в трьох великих сейфах! У той час, коли гроші варилися на п'ятдесят тисяч, не менше. Вибрані гармати були трьома або чотирма плавними, всі імпортовані, для мисливських дуків, гуси, інших пір'яних і дрібних тварин - хри, лисиця і т.д.; і те ж, три або чотири рушійні гармати, імпортні і тулі, для серйозних живих речей - боря, моза, оленя.

13.00 р. Після того, як вежа, Генеральний секретар вибивав величезний бояр. Неприємний зламаний там, де бажневій кулі отримав його. Заслужений Леонід Ілліч, звичаї звичаї, пішов перевірити результат полювання. Але коли він підійшов до лежачи бояра - залишилося 20 метрів, бояст раптом стрибнув і переїжджає до Брежнева. Він не загинув, поранений, і в ударі. Він миттєво знімався двічі і... «Атташений» в цей день був Геннадій Федотов. Але він не встигав стріляти: бояр кинув на нього, а потім кинувся далі. Леонід Ільич став, побачив все, і, як Володимир Медведєв стверджує у своїх спогадах, навіть його обличчя не змінився. Поранений боар, незалежно від того, як багато шукали по всьому району, не знайдено. У кінці 70-х рр. хворий загальний секретар припинив утримування гармати. Але щоб дати полювання, щоб визнати себе, що старий вік остаточно виграв.

14. «Під час зйомки ослаблені руки не притискали гармату з оптичним прицілом щільно до плеча», - сказав Медведєв. Після того, як постріли, вона дала зворотний зв'язок, і його обличчя зламався з прицілом. Повернулася до Москви – зламаний в крові потім ніс, брови, чол. Лікарі спробували розмазувати рани якось. Він припинив перед дзеркалом, і якось в дитячому шляху скаржився на когось невідомо: “Діти, знову ...” Як поїхати на роботу з синьою окою!

Одного разу, полюючись, він вистріляв з машини і зламав брови. На наступний день він зняв з вежі і зламав ніс. І рани досить важкі, в крові. Найнеприємнішим є те, що буквально в день або два поїздки до Праги і Братислави. Протягом всієї поїздки вони покрили рани кілька разів на день.

Після цього інциденту Леонід Ілліч сам сумно зрозумів, що він вже не був пагоном. Але він не віддавав полювання. Він також сидів на вежі або в машині, чекав на боді, але не стріляти. Він подарував нам гармату, "забутий". Ми знімаємо, і він знежирився...

Джерело