959
Як американці та росіяни випустили атомні бомби
- Фак! - сказав Сталін. - Атомічна бомба!
Яйця затьмарила очі скромно. Курчатов був трохи пізно, але також тьмяним і почав нервово підтягувати свою бороду.
«Я цей вибух?» попросила Сталіна, торкнувшись на залізну сторону бомби.
«Так, Раде Сталін!» відповів Курчатов, відчуваючи, що питання спрямований на нього. - Як? Як він порадує!
- Як цегла! - Бірій підтримується.
«Це те, що вони винайшли», - сказав Сталін, драгінація. - Чи це вибух?
- Я кажу, Раде Сталін, як він буде.
- Як P *** Anet! - знову підтримував Beria і зробив жахливі очі за окуляри, як якщо сказати, що якщо він ебать, він дійсно ебать.
до Що думає Comrade Жуков?
Жуков зданий змерзнути, але прокидати в часі.
"Я корисною, - сказав Маршал, ринг замовлення. - Армія потребує її.
- Так, - сказав Сталін мудро. - Але ми повинні перевірити його. Так, комрад Ворошилов?
- Звісно, Koba, - підтримував Комісара Залізних людей.
до І хто? Євреї?
«Євреї не варто, - сказав він сміливо. - Про це ми прокидаємо. Це не ярмарок.
«Не вдалося, дійсно», - думав Сталін, випускає локомотиви диму. - Євреї можуть бути відхилені, так. Дякуємо Вам за своєчасний коментар. Арен не ви збираєтеся бути єврей самостійно, comrade Beria?
Сталін, як звичайний, вдало жартував, і кожен сміється. Вони сміхалися, погладжують свої бороди, Калінін і Курчатов, лікували Жуков, сміхали Ворошилов, а Бірій посміхнувся і сказав:
до Ні, Комрад Сталін, я муфта.
- Мінгель - «Нехай на плиті» знову вдало жартував Сталін, а суспільство трохи сміхало. Нарешті, Сталін ранг трубу на бомбі і зауважив:
Ми не вирішили, хто тестує нашу атомну бомбу.
- Японка? - Вимагали Ворошилов. У нас є багато японських в'язнів, і війна ще не надходить, ми зловимо нові. Німці ще живі від цієї війни.
«Німці і японці – протестовані люди», – сказав Сталін. Ми вже побили німців і японців. Атомна бомба повинна бути протестована на народі, що ми ще не навчалися з бокової сторони. Чи можу я виправити, Comrade Kurchatov?
Fuck Kurchatov буде об'єктом.
2,2 км
Помилка надягала на площині і приймала кидати. льотчики сіли на площині: три рази Герой Радянського Союзу комраде Кожедуб і три рази Герой Радянського Союзу комраде Покришкін.
Командир екіпажу був Кожедуб, бо він вистріляв 62 ворожих літаків під час війни, і Покришкін - лише 59. Тому Кожедуб ірделі розповів Покров, які говорили з техніками:
- Стоп ебать з мене, Comrade Pokryshkin! Час від падіння бомби!
«Соррі, комрад Козедуб», - сказав Покришкін і отримав на площині.
Кожедуб перетворив ключ запалювання, натискав педаль, витягнув важелі, а червоно-стара площина прокручується уздовж бетонної смуги таємного аеродрому.
«Так вони летять, - сказав Ворошилов, кинувши сльозу.
літак полетів дуже високим. З монотонії пейзажу за вікном, і Покровкін почав читати вірші з бодром:
- Пізня осінь. Пороги пішли.
У лісі було блідо, поля були порожніми.
Просто не стискайте одну смугу.
Вона робить...
до Які вірші ви читаєте, комреда Покришкіна? - попросити, не відкривши очі, Кожедуб.
«Покришкінські вірші Сталіна, чия інша»,
- Добре, добре. Ви приводите, коли я знаходжу. Скільки коштує?
«Одна тисяча п'ятисот кілометрів», - сказав Покришкін, перевіряючи карту.
- Я зустрію. Зміяти, коли ви кинути бомбу.
"Чи ви йдете, - думав Покришкін недиктно.
3. У
Вони вирішили покинути бомбу на Америку, це була відмінна ідея Комрадського Сталіна.
Але він не міг здогадати, що Truman також побудував атомну бомбу, і був змушений його покинути на СРСР. Не навіть до СРСР, але до Москви вбити комрад Сталін і Політбуро.
Але Труман не здогадав, що Comrade Сталін і Політбуро вже залишили на велику підземну бомбову притулку, яка була побудована точно в надії, що бітум Труман вирішив покинути атомну бомбу.
У літаку під керуванням американських пілотів "Енола Гей" полетіти на радянську площину. Енол Гей був так названий, тому що він був gias на борту. Це не дивно, тому що Америка завжди мала багато геній, тому пошук підходящих пілотів не складався. Це був трюманом радянського народу. Вони кажуть, що американці прийдуть, опускають бомбу і Сталіна, і весь Політбуро буде вмирати. Російські народи дізнаються про це вранці з газет і скажуть один одному: Ви чули? американці бомбардували комрад Сталін і весь Політебуро з ним! - "Чи є Geias!"
Це гей. Це образ.
Узагалі Ґеяс кинув на радянську площину Кожедуб і Покришкін, слухав Глен Міллер, а радянські пілоти не підозрювали її. Курс літака перетнув приблизно над Японією.
4. У
«Лок, комрад Козедуб!» - сказав Покришкін, підштовхуючи командиру з стопою до сторони. - Дивитися, літак!
до Що це таке? - Злий, відкриваючи очі. По суті, велика площина летилася до нас, очевидно американський.
«Це американці, які літають, комрад Козедуб,» Покришкін посилив свої підозри. - Заголовок нашого шляху! І за нами Москва!
«Ми попросимо їх, – Кожедуб вирішив і відкрив вікно.
- Гей, хлопці! - Він з'явився в Америці, прилипаючи голову. - Де ми йдемо?
"Чому, що ми будемо говорити його, - американці думали, але сказали голос:
- Ні. Давайте рол.
«Ми, теж,» Кожедуб пішов, і він сам зазначив, що під хвістом американського літака вішали здорову бомбу, ймовірно, ядерну. Він сказав Покришкіну:
- Атомні бомби, що надходять, Geias. Дзвоните до Комраде Сталін.
5. Умань
Комраде Сталін сидить в підземному бомбосховищі і був зануренням з Ворошиловом, чи був він трахнув з бомбою або не коли прибув телефонний оператор і сказав:
- Ти, Раде Сталін.
Сталін просив:
- Хто?
"Це Покришкін, Комрад Сталін!" пілота, що поспішається на трубі. - американці тут, Колег Сталін! Вони перевозять бомбу.
«Чому ти ставишся над нею?» запитав Сталін.
до Ми літаємо, Comrade Сталін! Ми просто пізно. Це не йде добре ...
- Я. Ну, чекаю, я консультуюсь з моїми порадами.
Покриваючи трубу своїми руками, Сталін сказав:
- Виклик Покровського. Сказує американці перевозять бомбу, а також Geias.
- стріляти, Ворошилов сказав. - Тепер ми піднімемо бойовий полк.
«Що б збити тебе, – сказав Сталін. - Фоол може це зробити. Ось що. Дзвоніть мені другий телефон Truman.
І він відкрив телефон і сказав до Покришкіна:
Ви будете тримати їх в той час, і ми зробимо рішення.
- Так, Комрад Сталін!
6. Жнівень
Покровкін закрив трубку з долонею і сказав Кожедуб:
Що ебать ви хочете, comrade Kozhedub, але американський літак повинен бути затриманий. Колег Сталін приймає рішення.
kozhedub знову прокинувся в вікно і сказав:
- Гей, хлопці! Що висить під хвостом?
"Бомба", - сказав він.
до Що таке велика угода?
- Так, - Американці відповіли - просто. А ти?
І ми теж робимо, каже Кожедуб.
Про те, що вона є. Вони почали знімати з протиповітряних гармат, але все в варті - літаки високі. Імператор Хохіто назвав Камиказе, розповів їм літати і стріляти ворожі літаки. Але камиказе, добре відомо, при цьому обрядові пісні були засмаги, радо п'яні, бандажі були пов'язані... Японська, одне слово.
7. Про нас
Тим часом Сталін був підключений до Трумана.
- Привіт, пан Труман?
- Сталін? Як ваше здоров'я, як погода?
- Ваші молитви. Ось те, що наша площина кинула над Японією.
- Добре, ви привітаєте.
до І ось твоїй до...
до Так ми війні з ними.
- Чому бомба?
до Так ми на війну з ними! У вас також є бомба.
Ґейас американці також називають Truman, звичайно.
«Так ми маємо війну з ними», - сказав Сталін. - Ми кидаємо бомбу на них зараз.
- Так кинути його.
до Ні, ти перший!
- Ви будете обдурити.
- Ми? Ви коли-небудь обдурили?!
- Свята хит.
до І ви трахнув.
Ви не можете довірити комуністів.
А ви буржуаз, буржуаз не можна довіряти ні, ні Ленін - сказав він.
- Ваш Ленін - притулок!
А твій Лінкольн – це єврей і Geias, і Вашингтон – джєрк, і Джефферсон – джєрк, і з Конституцією, витріть свої сили на День Незалежності. Я маю на увазі, я пішов до оу. Тепер я поклав телефон вниз, сказав Сталін мудро.
Труман нічого не сказав і мовчав.
"Окай, пан Сталін", - сказав він. - Ми знизимо бомбу. Тексти пісень, а це означає: Але ви кинути його занадто!
«Знизити його,»
8. У
Американці фактично скинули бомбу і летять додому. Помилка впав і трахнув вгору!
Наступного ранку японські люди по всій країні вийшли, щоб читати газети і сказали один одному, "Ді ви чули, що?" американці кинули бомбу на Хіросіма! - "Чи є Geias!"
Це гей. Це образливе ставлення, яке, навіть для японських, не за що-небудь, як жовті люди.
Ми ще летять над Японією.
Труман називає Сталін і ангрілі:
Привіт! Й. Сталін! Це не ярмарок!
- Він зробив! Він зробив! Сталін радіє.
"Це непривабливий, - каже Труман.
- Небагато.
до Це не була угода.
- І поспішає?
- Ви пообіцяли покинути бомбу.
до Не вдалося. Дякуемо!
- Тоді ми кидаємо ще один на вас! У нас є більше!
"Одна секунда, пан Труман, я повинен звернутися до Політбуро", - сказав Сталін, заробив.
«Це дуже можливо, що вони мають другу бомбу», - сказав він після прослуховування.
до Чи не є у нас?
«Ти ж, Корад Сталін,» Курчатов боявся. - Але ми скоро!
"Це занадто пізно, - Сталін хвилював. - Що робити?
- Поверніть його там. Я сказав вам, ми перевіримо японську, Ворошилов запропонував.
- Всі права. Не відразу. Нехай Truman має трохи сором'язливі там, Сталін сказав і знову зв'язався з Truman.
- Привіт, пан Труман? Ми думаємо.
9. Навігація
Червонозірцева площина була зливна Японія, виготовляючи залишки палива. Тричі героїчні екіпажу закінчили останню баночку рагу, коли повідомлення остаточно прибули з землі: «Хуяхт де ближче». Сталін.
до Що ми маємо? - нешавен Козедуб радіє, витягуючи карту ближче. - Право. Осака ... Йокосука ... Нагасакі.
«Що вони мають всі укуси і смоктати», - сказав Покришкін, сказав дискотека, клацнувши канал зсередини. - Що був останній смоктати?
«На-ха-сакі» читати Козедуб.
«Чи ви йдете, - сказав Покришкін, натискаючи кнопку.
10.
У 1945 р. не було атомної війни між двома великими повноваженнями.