Усередині Мати

Автор: У Волгограді я скористався унікальною пропозицією прес-служби губернатора Волгоградської області [info] Анатолій Бровко і троянда в голові знаменитої статуї «Батьківщина Дзвінки». Вони кажуть, що лише кілька людей йдуть на рік. Я покажу вам, що всередині неї...

р.

Пам'ятник "Матилендський дзвінок" - одна з найбільш високих статуелей світу - це частина історико-меморіального комплексу "Герої битви Сталінграда" на Мамаєвському Кургані.

200 кроків призводять до неї - що стільки днів битва Сталінграда триває. За планом архітектора Євгена Вухача, сходинка повинна йти до Волги, але, як правило, грошей не було. Проведено обговорення виконання будівництва.

Починав наш сходження на Мамаєв Курган з площі «Поступ до смерті», до якого ведеться алея пірамідальних поплярів, і за ним починаються «Вальс-руїни». У центрі площі є фігура солдата-захисту Сталінграда. За словами архітектора Євгена Вучецького, «це алегоричне зображення радянського народу-воєння, який стояв на смерть, готовий запалити неминучий удар на ворога». Його фігура вирощується з сюрпризної землі, так як якщо перетворилася в скелю – незворотна завіса проти фашизму. Воїн об'єднався з материнською землею, так як при нарощуванні нової міцності з неї. й

На скелі написи подряпини: «Поступ до смерті», «Не землі для нас за Волгу», «Не крок назад!», «Весь будинок є фортецею», «Ми не будемо соромитися святої пам'яті»:

Стіни руїни створюють сильне враження і можна подивитися на години. Це своєрідні руїни споруд, знищені тривалими оболонками, незліченними бомбами, порізані прямим ударом оболонок і автоматичними лопцями. Тема лівої стінки «Не крок назад!» і права стіна «Тільки вперед!»

На малюнку відомого снайпера Василя Зайцева, який знищив 225 німецьких солдатів і офіцерів під час війни, на вершині лівої стіни здається дуже малим, хоча насправді це робиться на висоті людини:

Є багато написів на стінах, серед яких є цитата з колекції одного з Комсомольських організацій Сталінграда:

Слухати: Поведінка Комсомол в бою.
Ординанс: Краще вмирати в траншеї, але не залишити в розіграсі. І не тільки залишити, але щоб переконатися, що сусід не залишає.
Питання до терапевта: Чи є хороші причини, щоб залишити положення стрільби?
Відповідь: Враховуючи: смерть. й

Сходова шафа, обходячи стіни Руйнів, веде до площі Героїв з озером басейну Дурс посередині. Ліворуч з басейном є банерна стіна, на якій подаються слова: «Залізничний вітер вдарив їх у обличчя, і вони трималися вперед, і знову відчувається від настійного страху обіймав ворога: люди йдуть на атаку, вони морквяні? й

Звідси можна ввести круглу будівлю - зал військової слави:

У центрі залу знаходиться пам'ятник з вічною вогнем, а на стінах розташовані тридцять символічних банерів, з іменами 7200 героїчних захисників Сталінграда. Загалом, близько 3 млн осіб загинув у битві Сталінграду:

р.

Через величезне відкриття в даху залу можна побачити Батьківщину. Архітектор Вухач розповів Андрій Сахаров: «Мої переваги запитують мене, чому вона має відкриту рот, тому що вона потворна». Я відповіла: І вона шує для батьківщини...

Щодня з 9 ранку до 7 п.м., є почесний охоронець в залі слави:

У нашій країні є тільки 2 міста, де є охорона відзнаки - Москва і Волгоград:

р.

Площі військової Слави веде до площі Сорроу. Ось фігура великогабаритної матері, в якій руки загиблого солдата:

р.

З площі Сорроу починає сходження на головний пам'ятник Мамаєву Кургану:

8,000-тонна статуя не додається до фундаменту. Вона спокійно стоїть на ній, як шашлик на дошці:

Висота статуї Матері 52 метрів. У своїй правій руці вона тримає меч, який 33 метрів довгий і зважує 14 тонн. Пам'ятник стоїть на 16-метровому фундаменті. Загальна висота скульптури 85 метрів:

Ви можете отримати всередині пам'ятника через невеликі двері на підставі. Подвійні двері. За першою є сходинка:

Всередині статуя нагадує знамениту ліфографію Mauritz Escher:

Ми намагалися оцінити кількість кроків, що ведеться. Це 187:

Всередині статуя пропікається натяжними мотузками вагою 60 тонн кожен:

За допомогою спеціальних датчиків контролюється їх розтяжка. І коли вони слабшають, вони витягають:

82688

Цей номер можна назвати Серце материка. Він розташований на рівні грудей і він фіксує кабелі з лівого і правого руки статуї. Сама кімната також затягується мотузками, щоб пам'ятник не рвався, під вагою рук:

Кріплення лівої руки (без меча):

Це вхід на праву руку (з мечем):

Ось сходи вгору. Вони не пустили мене, вони сказали, що я не вписався з моїм будівництвом:

Знизу зліва - вхід до клоака, а праворуч за арматурою - вхід на ліву руку:

На стінах періодично надходять на написи. Звісно, деякі будівельники вирішили самі поспілкуватися:

В'їзд до голови як вузька, як решта тіла:

Дитина була найлегшою, і я не здався через рюкзак за плечима - мені довелося його злетіти:

Кімната в голові. У вас є зручна лавка, де можна посидіти і відпочити. У верхній частині люка відкривається, за допомогою якого ми простягаємо:

Микита Бришев, який організували тур для нас, вперше вийшов. Він має звіт про те, як ми піднімали пам'ятник:

Нижче знаходиться Храм Всіх Святих:

р.

На руці статуї є багато «тапсів», які залишалися сходженнями:

2508304, Україна

Після того, як статуя була побудована в 67 році, заклепки першого меча почали розтріскуватися, і сам меч вибрав жахливий звук, тому в 72 він був замінений більш сучасними з вібраційними системами:

У охороні є люка з кожного боку. Ми вийшли з того ж:

р.

І це знаменитий Танцювальний міст. Пам'ятайте про підроблені відео, які пішли по всьому Інтернету, і навіть вдарили телевізору, де міст вибрав ефір:

р.

Джерело: sergeydolya.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное