Сергій Володимирович Українська

25-річний Білоруський працює в галузі інтернет-менеджменту, змінив назву Чаботко на Google. Тим не менш, він відрізняється від Google в тому, що через похибку про паспорт в латинському алфавіті, його ім'я письмово написана Хулом.

Про це важливий захід у своєму житті Сергій Google сказав у своєму блозі.

Більше двох років, Google забезпечив мені шматочок хліба, дах над головою і роботою. Ви можете зателефонувати мені божевільним, але я змінив своє ім'я. Тепер моє ім'я Сергія Володимировича Google!
Я пішов до цього рішення протягом тривалого часу, і це не було просто для мене – тиск від родичів, непорозуміння в очах друзів. Але я зроблю мій розум довго. Звісно, в кінці, він не врахував, що він не врахував обмеження власників паспортів та ступійного бюрократичного апарату.

Після оплати 1 базового значення (~$17) я написав заявку на зміну імені. Я хотів знати, що я хотів зробити ... Але він не врахував, що англійська версія написана не шляхом вимова, але в білоруській транслітерації.

Як результат, на англійській мові він виявився кроковим і не красивим! Я не знаю, що робити зараз... Хоча в російській версії, моє ім'я звучить соковито!, пише Білорусь.

Р

Джерело: