Познайомитися з Ангелами

У суботу, 8 ранку, він був відкликаний телефонним дзвінком.
- Сірий, швидко приходять. У офісі є гонщики з ІРС.
Вони загрожують поліцейським, якщо вони не відкривають офіс зараз.

Сергій швидко стрибав у своїх штанах, змив його обличчя струменем холодної води і стрибнув на двір. «Ten» почав відразу ж, і Сергій, не дозволяючи двигуну розігріти, притиснувши газовий педаль. До речі від дому до офісу він знав серцем, на будні дні дорога зайняла 50 хвилин, але сьогодні субота, і Сергій сподівається, щоб дістатися 15 хвилин. У стільниковому телефоні панг, "Грей, де ви?" Я не можу тримати їх більше! "Я приходжу, я приходжу. Покажіть мені, що я буду там 10 хвилин! Відключивши трубку і кидаючи її на пасажирському сидіння, Сергій побачив, що вирішить сигнал плетофору і натискав газ, сподіваючись потрапити в «зелену хвилю» на наступний перетин.

Він навіть не зрозумів, що це було... Маленька тінь наліво, що віджимає гальмів і сильний удар. Вітер Серегіна «доцени» вилетіла і невеликими шматочками розсипається по каюті, відсмоктуючи гострі фрагменти на обличчя. Колесо керма вдарив груди, і голова змащена так, щоб вона практично не злетів. Він втратив свідомість другий. Коли він відкрив свої очі, він побачив фінальну картину його випадковості. "Шікс" який він на швидкості 80 ударів в боці, шпинат відмовляється від тротуару і рани на лампіpost ...

«У мене був зелений!» думав Сергій і спробував відкрити двері.
Другий раз дверцята приглушена, а на жорсткому ніжці Сергій вийшов з машини. Крім того, він пішов до «зеленої» думки на голову.
Автоматично закриваючи двері водія за ним, Сергій був здивований, щоб побачити, як людина в збитому білому костюмі намагалася вийти з його автомобіля.
-Ух. Людина, як ви? Ти океї? Сергій думав, що, можливо, він також потрапив до чоловіка, він впав на фронт, і тепер він намагається вийти. «Ви людина, - сказав білий костюм, відтіняє, «і я ангела Охорона. й
- Че? Який ангел? Не хвилюватися, людина. Тепер виклик швидкої допомоги ...
- Зачекайте, Сергій, це не так просто. Подивитись тебе.
Сергій виглядав. Відбулася відома московська вулиця. А на перехресті стояв його «вгору», і спотворився «швидкість» на стовпі. Якщо не за ДТП, ми можемо сказати, що немає нічого незвичайного. Прийняття на одне: не було руху на вулиці і не було чутно звуку. Автомобілі, які перенесли другий назад заморожують, водії в них дивилися на нещасний випадок з сюрпризом, а рідкісні пішоходів на тротуарах заморожують, як ніби грають «Freeze».
до Що пекло? Чи є те, що я потрапив мені або я вже мертвий? Або можливо, що я мріяв на всіх? - Думки кидаються стрибки, а холодний піт застрягається на спині.
- Я шкода. Ангел - сказав він. - Ви закручені. І я отримав... Ти мертвий. Добре, практично - з якоїсь причини подрібнюється білий костюм. Я насправді ледь потрапив між вами і кермом або ми не будемо говорити більше. Ви ніколи не заплутаєте, кут продовжувався, і як це здавалося Сергію, він тихо доданий «дельбопа» до бока.
З розуму сірого повністю плутають. Мозок не міг отримати м'язи в роті, щоб сказати слово, і єдине в голові було, "зелене". Я збираюся до зеленого світла, а ангел пішов.
Чи знаєте ви, скільки ідіотів у вас є в Москві? Про нас Тексти пісень, а це означає: Ви думаєте, що нічого не буде І ми, ангели, тільки десятки для всього мегаполісу. Так ми спінюємо, як кальмари в колі. І тут світло трафіку другий день не можна зафіксувати.
"Зелений, я збираюся на зелену!" - Ваш апонент також має зелений! - Він нещадний до "швидкості" Він зелений всюди! - І додав він м'якше: - Все правильно, Сергій, не хвилюватися. Сісти вниз, ви можете піти прямо до асфальту. Тепер я намагаюся пояснити вам.
Сергій сидів на асфальті прямо в середині перехрестя і фолішно скручував голову, не розуміючи нічого.
Ангол продовжував:
- У будь-якому випадку, Сергій, ти мертвий. Ні, ви майже померли. Ви отримуєте це? Я не знаю, якщо ви візьмете це чи ні. Ви не маєте шансів, ви маєте вибір. Ви розумієте різницю між «чистою» і «хойцем»?
Сергій недбалий, хоча не різниця, він, як правило, навряд чи зрозумів, що Ангел говорить про.
Привіт! Приїжджайте до ваших почуттів! Ви людина чи ні? Тому що тепер Blacks дрочить і ви не встигнете вибрати.
-Які Чорні?
О, ye! Про нас Тексти пісень, а це означає: Це тільки у вашому розумі, що вони чорні, доки я білий. Ось як ви бачите нас. Коли ви гинете, ви зможете розповісти різницю між ангелами сальвації та ангелами смерті, але в той же час використовуйте різне позначення кольору, ОК?
«ОК» в роті Ангела звучав якось непристойна ситуація, і Сергій почав поступово відновитися.
Покажіть мені знову, ви ангел?
Ангол, ангел зважився з рельєфом.
-Я. І Я Анжела Девіс, - в очах Сергія були погані іскри - людина, розповісти мені, що один з нас божевільний? Або ...? - Сергій раптом кинув - так, я божевільний, і ви замовляли в психіатричному лікарні, прямо?! - майже злагоджено.
Ангел sighed жорсткий:
-Надія. Подивитися знову.
Сергій виглядав по вулиці. Ніщо змінилося: авто стоячи, люди на тротуарах грали «Замрі». Тільки рана "шістка" на стовпі підійшов три в Чорний.
Про нас Вони прийшли до нього, сказав ангел.
- Чи помер він? - попросив Сергія, намагаючись подумати бідно.
"Дій, помер", - сказав ангел спокійно.
до Де зараз? Чи?
до Що таке люди! - загинув ангел, - добре, чому відразу пекти? Як у вас є якісь ідеї пекла? І немає пекти! Немає, немає! І це один-і-дайк, ймовірно, буде перероблений. Він точно не врахував своїх точок. Є багато, як ви його зателефонувати, грішники. І тепер він був водій п'яний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Коли я вмираю, щоб бути переробленим?
- Ангел думав. - Ви складніше. Ви майже не отримали правих келихів, після чого вони не відправляються на перевтілення, але в ангели. Ангели Guardianа, наприклад. Але я сподіваюся, що якщо ви вмираєте зараз, ваші окуляри збільшать і ви зможете уникнути перевтілення. Це те, що ви хочете, Ангел додав з посмішки.
- Як ви «хопити»? - Сергій не розумів - ви мій охоронець ангел, ви повинні захистити мене, і не сподіватися, що я буду вмирати!
Хто сказав вам, що я був ваш охоронець ангел? Ні, звичайно, я повинен захистити вас занадто, але ... коротко, сьогодні я не ваш. І другий, ти мертвий, ти мертвий! Я просто взяв вас за 5 хвилин, щоб поговорити. У мене є можливість зробити речі правильно. Це, щоб переконатися, що нещасний випадок не відбувається. Ну і я можу, наприклад, за останні хвилини, проколів колеса для вас, потім ви просто перевернулися в наступний ряд, і там немає - ви, ймовірно, залишаєте живу. І це аце на "шістку" буде літати... До речі, він все одно буде живим, але точки його життя попадуть.
Сергій уважно прослухав Ангел. Він вже усвідомив, що все, що відбувається не сниться або нецензурний.
до Що ти стоїть? Приїжджаємо, проколюємо колесо. Я досить збити автомобіль, але я живу.
-Серег, ви повинні жити? - Поставити Ангел. Ти 32 роки і жив чотири вісім років. Він побудував будинок для своєї матері і висадив там дерево. Син, який ви не відвідали три місяці, живе з матір'ю, твоїм дружиною. Доброго дня! Він буде мати новий тато. Ви знаєте, що, ймовірно, одружився знову?
Так, я знаю... і я знаю її fiancé, Сергій мулід, давайте їм маррі. І що син не бачив довго, тому ви самі розумієте: робота, скручена-біг...
- Право там. Ви все поверніть, і коли жити? І чому?
до Не прочитайте мені моралі прямо зараз! І без ваших моральних, вона смоктати.
- Так, дійсно. Немає часу, щоб перейти в філософію. Повідомляємо вас пізніше. Що ви вирішили?
У якому сенсі він вирішив, Сергій не розумів. - Про ДТП? Я хочу жити!
Поцілунки ангела.
Я хочу, щоб ви могли жити занадто, але ось те, що... подивіться. Побачити це!
Сергій знову почав шукати. Люди люблять фігури у восковому музеї.
до Що я повинен бачити?
"Ох," зважився ангел, "Я підхоплю тебе розумом." Подивитися там, і ангел вказував його руку в напрямку, де, в теорії, на шість збитих від Сергія. На пішоході "зебра" розморожують дівчину від 25, штовхаючи дитячу коляску перед нею.
- Що? - Не ще повністю розуміли, просили Сергія.
- Я її охоронець ангел сьогодні. Про це?
- Йдемо, - Сергій недбалий.
- Ну, якщо ви розумієте, то ви маєте 5 хвилин, щоб подумати. І в той час як я на Антусясті, на дорогах знаходиться відкрита люка. Ангел сказав і зникнув в повітря.
І Сергій залишився на тротуарі...

й