1550
Сергій Бодров Jr. загинув через Genghis Khan.
Велику катастрофу, що сталося з Сергієм Бодровом Ж., шамани заявили про міфічну жертву: юний актор трагічно загинув після того, як батько захопив фільм про Генгіс-хан - найсильніший правитель всіх часів і народів.
20 вересня в п'ятій річниці смерті улюбленого і тільки сина Сергія Бодрова призначено світову прем'єру його блокбустерського монголя.
Після того, як ім'я Генгайського хана самонасиченого терору у людей. Уважалася смерть, кров і біль у всіх племен, які мешкали величезну територію з Тихого океану до Західної Європи. Але для нащадків Великої імперії – монголи, Буряки, Якути, Казахи, Тувани, Угури – Генгіс Хан – майже Бог. І шамани впевнені, що дух його ще тут, з нами, і курка перезахопить всіх, хто без поваги порушує пам'ять кривавого правителя.
Сергій Бодров Ср. повернулася до шманів за допомогу після трагічної втрати сина.
Ось як сам Бодров розповідає про цей міфічний візит до шамана:
- Я працював з художником з Буряції, відомого скульптора Даші Намдакова. Він відчуває себе справжнім монголем: Буряц дуже близько до монголів. Він сам є буддійським, і серйозним, виріс у буддійській родині, щоб хаманізм також пов'язаний. Він сказав мені: «Сергій Володимирович, перед тим, як знімати цю картину, зв'язавшись з головним шаманом Монголії». Ми це робили, і я думаю, що ми робили право. В цілому, коли ви приймаєте такий об'єкт, необхідно поважати і дізнатися культуру і поводитися належним чином. Цікаво, що після того, як Шман сказав нам, що багато хто хотів зробити картину Генгіса Хана – китайці, японці, французи, але тільки ми були першими, щоб приїхати і зробив право. Ми зняли деякі сцени в колишньому імперії Генгіса Хана, Манчурній імперії, в Внутрішній Монголії, недалеко від Китаю. Так є ще давні могили, на які є круглі камені-обол. Всі монголи приходять до таких каменів з пропозиціями – це дуже важливі святині для них. І ми спробували дотримуватися митних питань, щоб не турбувати ці місця.
Чи вірте ви в кріслі хана?
Так! Ось чому ми пішли на шаману, щоб запитати дозвіл. І він, один з найпотужніших шаманів Монголії, дав нам це дозвіл.
до Ви вірите в долю?
- Звичайно.
Мистична допомога монгольського шамана допомогли режисеру. Незвичайно важко знімати монголь: на межі закриття багато разів. Цей фільм був катування, тортури.
Втрата.
Ймовірно, якщо з самого початку роботи на Генгійському хані, вона могла врятувати режисера від страшної втрати: у вересні 2002 року сина директора Сергія Бодрова Жр. загинув в горах Північної Осетії під час спуску льодовика. Шамани вірять, що дух Генгського хана продовжує збирати жертви.
Підсумок Ольхон (це містичний сатурний на озері Байкал) Валентин Хагдаєв вважає, що в контакті з особою такої ваги і міцності як Генгісхан, потрібно бути дуже обережним.
- Генгай Хан не пробачає. Наслідки можуть бути катастрофічні, хаман Хагдаєв розповів журналістам про життя. Ви пам'ятаєте, що сталося, коли вчені відкрили Тамерланську могилу? Початок війни. Бодров перетворився на таку людину, як Генгій хан, і спробував поставити щось з себе, творчо придумав, у своєму образі. Не пропустимий. Ви не повинні зробити це.
Галене
Сергій Бодров представив фільм про Генгіс-хану 7 років тому. Я тільки збирав матеріал і трагедія з сином. Потім робота заморожує через брак коштів і проблем з польовою стрільбою в Монголії.
до Фільм був переданий мені піт і кров, говорить Бодров старший. Повторно, я думав, що я пішов. Терміни були розтягнуті - Я повинен був падати довше, ніж очікувалося.
Однією з перешкод була відмова монгольських органів, щоб дозволити зйомок в Монголії. Вони сприймають деякі сцени в фільмі як молотка пам'яті Генгіса Хана, образи до своїх національних почуттів. У фільмі Бодрова, дружині Генгіса хана Борте з китайським торговцем, породжує дитину, а потім рятує Генгіс хан від невимушливості.
«Справді, монгольські історики були вирощені,» Сергій Володимирович поділився секретом. Вони мають серйозні переговори про переміщення столиці Монголії від Улааньбатара до старого капіталу. Поки монголи вірять, що Генгіс хан повернеться і покарати тих, хто зробив щось неправильно. Він повернеться і буде сердитися, що столиця знаходиться в неправильному місці. Ось як лікують його. Вони домовилися, що перший син не був, але що друга дитина була китайською. По суті, були протести, що китайська буде взяти половину Монголії після фільму. Я сказав, що я буду робити епізод, і ми будемо говорити після. Тексти пісень, а це означає: І тепер кожен, як ви заспокоїлися більше або менше. Монголи працювали зі мною, написав музику для фільму. Вони також вірили, що це фільм.
Пам'ятник
У 25 країнах вже продано фільм Сергія Бодрова. Його бюджет – 15 млн євро. Фільм був редагований одним з кращих редакторів світу - Zach Steinenberg, який має Оскар для Матриця.
- Людина отримує божевільні гроші, які ми не змогли його платити, говорить Сергій Бодров. Навколо за гроші, як правило, крім бюджету, є любов і ентузіазм.
- Чи має монголь?
до Спочатку я думав, що це був перший і останній малюнок. Але зараз виробники і я думаю про продовження. Скрипка вже написана, але занадто рано сказати, що проект відбудеться.
- Ви плануєте брати участь у великих кінофестивалях?
до Не потрібно нагород. Ми зацікавлені в Римі, де ми візьмемо участь, бо в 10 разів більше глядачів, ніж Венеція. Це насичений фестиваль. Для такої великої кількості грошей велика відповідальність. Цей фестиваль покликаний глядачам. Крім того, «Монгол» є фільмом для домашнього перегляду. Що означає великий DVD-ринок.
... 20 вересня відбудеться прем’єра фільму «Монголь». У цей день рівно п'ять років тому Сергій Бодров Jr. загинув. Тому фільм, по суті, пам'ятник, що батько кладе до сина.
Джерело