GOP-SKOLKOVO, ми приїжджаємо по куту!

Я люблю свою країну, моя мама!
І хто ще, якщо не її...

Досвід надійної подорожі до землі інновацій та барбекю.
28 фото через Сергій Нідолов

Алекс Орлов aka Yosha O'Rlow

Ми захопили цю подорож спонтанно. Ми обговорювали деякі новини про Skolkovo на Facebook, і беремо Seryoga, і пропонуємо піти туди. Так само, без запрошення, і подивитися, як будується наш дослідницький центр. Ні, я впевнений його, звичайно, що ми не бачили нічого, і не допускається ніде. Але Сергій не був дискурований, і сказав, що якщо вони не дозволяють нам, то ми будемо писати, що вони не допускаються. Що ми вирішили. І ми пішли, трохи навчаючи веб-сайт Skolkovo і статтю Вікіпедії. Що, я навчаюся до, і Сергій після того, як ... проте, про це пізніше.

Сергій Нідолов ака Барон Багато

Я повинен додати, що ми не пішли піддавати і стигматизувати. Ми не політична. Особисто я суджу, що я роблю. Уряд веде право, відмінне. Поганий адміністративний суд. Ми просто платників податків, уряд працює і живемо на наших грошей. Ми є акціонерами, і це перевірка наших інвестицій в ВАТ РФ, в дошці директорів, які очолює Володимир Путін.
Наприклад, мені подобається Медведєв. Путін також сане, якщо він не так лікував і бавив. Так політики нульові!!! Побачити те, що їх податки витрачаються. Всі

Я повторю:

Я хочу відвідати екскурсію та конференції, але я зацікавлений в пошуку з вулиці.

р.

Олексій "Yosha" Орлов

Сколково зустрілися з нами непристойно. На шляху, перший, в будівлі Московської школи управління Сколково. Я був відкритий день. Після того, як я був дозволений, колись навіть на машині, друга реєстрація часу була втрачена і я залишила машину за парканом, і я був зареєстрований всередині, сканування штрих-коду безпосередньо з екрану телефону.

*Sergei *Baron Multia * Нідолов

Я думав, що я чекав тур. Але показати мене і в програмі «Час».
Особисто я не розумію дуже ідею Сколково, і чому пеклобудувати місто науки в галузі без економічних передумов і запитів від промисловості? Ми не були першими, щоб прийняти рішення про народження до «Сільконової долини», ми маємо досвід Бангора в Індії та Cyberjaya в Малайзії. Цей досвід показує, що народження без акту понять досить складно: або диво або сприйняття.
Але босів краще знають.

Олексій "Yosha" Орлов

Ми залишили машину по вулиці, на стоянці біля сніжинки снігу, де вагони скидають сніг. Ми вже бачили таку контрольну точку зовні воріт, ми вирішили просто перетворити цеглу під знаком і обходити її. Але звідти, що нічого не можна зробити. Немає у всіх. Ви не можете йти без проходу. Ви не можете перейти до музею пізніше. Ви не можете фотографувати або – все це онлайн. Не допускаються хлопці на фото. Так ми повернулися і шукали інших будівель.

Музей Цікаво, чи є музей в Кремнієвій долині, оточений лінією безпеки та прокладкою?

Але! Дами і джентльменами, скептиками, є будівля, тобто щось побудоване з нашими грошима. Питання про те, що відбувається всередині і чому вона залишається незавершеним.

Для мене в принципі сенс будівництва Сколково не зрозуміло. Чому не надсилати такі величезні кошти до Акадегородок, Дубна, Томськ? Є люди, є дитячі майданчики. Інвест, розвиток. Я не розумію, чому вони застрягають цю будівлю і об'єднали її з охоронцями; вони не пустили їх всередині після перегляду процесу фотографування - вони стрибають кричущими. Це нормальна наукова ситуація! Чому ця будівля і що відбувається, є незрозумілим (про безпеку пізніше).
Але босів краще знають.

579561

І це друга будівля. Я пішов до Сколково з абсолютно без ідеї, що збирався там. Але є два великі будинки, щось було побудовано, це вже добре. При найменшій кількості грошей не є офшором. Натхнувшись нам ... Або ж я, Ліоша знає багато, але він посміхався і мовчав.

Збірник по Skolkovo School. Проїзд з корпусу Ураль

Олексій "Yosha" Орлов

По суті, сама школа розташована поза с. Сколкове. А сам Сколкове село з розкішними палацами за величезними парканами вздовж траси, а старі хати на глибині села.

...

Щоб дістатися до Skolkovo Technopark, потрібно проїхати через все Skolkovo, проїхати через наступне село і вже там, перетворюючи праворуч, див. ще одну точку зору.

Село дуже контрастне. Старі котеджі та багатоповерхові котеджі. Продається багато житла. Простіше кажучи, люди, які купили землю, будували і чекають прибуткових покупців, після чого все цвіте там з наукою.

Але ми були рясно допущені, щоб прогулятися милом і навпіл, залишаючи машину тут. На нас чекає багато обіцянок краси.

Безпека та безпека є просто невід’ємною. Що пекло вирощується, здорові чоловіки в прем'єрі життя сидячи на дні, вирощують геморой і здогадують луки? Для створення робочих місць для цих дітей краще виділити гроші. Які вони охороняють? Крім того, ви будете шоковані, але в Росії є навіть завод охоронців. Я завжди думав, що ці стенди були зроблені в процесі в деяких автомобільних будівлях, і це виходить, щоб бути цілим заводом!

Природно, мудрість і розуміння російських людей торгують шляхом обходити тріумфом ідіозії, разом з яким можна швидко і без затримки потрапити в правильному напрямку. І чому? Це місто науки, повісити камери і зафіксувати його, винахідити роботу! Африд крадіжки? Місце кабіни біля будівельного майданчика або лабораторії.
Коли я почав падати, вони почали перебувати і заборонити. Що було відправлено на відкритий текст, нерви не могли стояти.

Це шлях до Hypercube. Хлопці, нехай ми стежимо за доповіддю на органи влади з Сколково, інакше вони будуть скакати і закриють шлях ... і є кілька кілометрів, щоб піти навколо контрольної точки, бути рудентом!

Але, по суті, знову була контрольна точка і довга дорога вздовж гомілкової огорожі.

Про цю структуру була версія гіпертрансляції в підкосмічну. Але, безпека!

Олексій "Yosha" Орлов
За парканом були нескінченні відходи, деякі відвали. Але ми були приваблені до єдиного будинку, ми знаємо, Гіперкуб.

Всі паркани і прокладки дроту. У будь-який час є повідомлення про безпеку та знаки з тарифами. Ми зважали і пішли в Гіперкуб! Краса і гордість Сколково. Я шукав стильний, незвичайний будинок, наповнений nerds. Ліоша немовна.

3519

І ми пішли до нього, виливаючи тіні уздовж довгої дороги жовтої цегли.

Олексій "Yosha" Орлов
Тіні були захоплені купою камер по дорозі. І ми були трохи плутаними, тому що відразу після введення першої контрольної точки, ми почали натискати камери, і відразу отримали несерйозний маршрут. І ми усвідомили, що Hypercube чекав нас.

Але прогулялися і прогулялися. Пройшов ще один внутрішній контрольний пункт, повністю порожній, і, нарешті, є далеко за річкою, світивши ліхтарі скла Гіперкуба.

Ой так! Глоденька! Імовірно, що цей шестиповерховий шезлонг виглядає ефектно вночі, а головне виробництво і наукова частина прихована в кишечнику землі. Але поза, вдень, в поле вівчарка.
Прогулянка автобусом і людьми. З сайту стало зрозуміло, що тут була конференція. Ми не допустили, хоча Льоша має дуже наукову та інтелектуальну обличчя. Що сталося, що всередині, була загадка до нас.

На конференції завжди є. Побудований куб в конференц-залі? Що таке гумор?

Олексій "Yosha" Орлов
Гіперкуб був черговий контрольний пункт, де три офіцери поліції чекали нас. Не дайте нам. Фото не допускається. Вони сказали, що це було повною в Інтернеті і рекомендується робити фотографії гончарного клубу Абрамовича за парканом.

Гольф-клуб десь.

Р

Не чекав безпеки, вона була пара копів і скатертин людини. Від них немає скарг. Вони посміхалися і просять не фотографувати. Вони читають в очах: «Гуї, ви повинні отримати ебать звідси, або Бог заборонений, що невірно – наші боси нас хворіють. й
Очі були сповнені мудрості та втоми від усього цього цирку з конями, законним пивом та теплими друзями чекали вдома. Ми розуміли один одному і почали знімати фотографії з місця, що камери не могли бачити.

Гіперкуб в спині, і передній, на відстані, як науково-дослідний інститут сільського господарства. Немає нічого іншого.

, Україна

Олексій "Yosha" Орлов
І ми пішли, на крани над горою, які будували щось.

Що означає? «Бізнес-центр» Не поспішайте, тому нам потрібно будувати бізнес-центр. Однак черговий охоронець сказав, що це палац Путіна. Я не вірю, для мене версія з Палацами Путіна по всій країні флімси. Як правило, члени уряду будують дачі і розповідають всім, хто для Путіна. Чому? Сильний рух, всі претензії проти папи

Палац Путіна

р.

А потім скаже на нас - це вежа чарівників!!! У стратегічних іграх такі зигурати кладуть на територію. Ну, територія була захоплена і кидається HyperCube ..., тут ростуть магії, бізнес-центр будується для розширення їх впливу, а трохи нижче Fey Pond. Хто б грав Хіросова, розуміє.

Cranes - це бізнес-центр.

Хлопці беруть фотокамери і йдуть в Сколково, без громадського контролю, вони не будують нічого! 3 роки будівництва. Палаци і котеджі вже вирощені, і тільки HyperCube вирощували в бізнесі, а саме HypercLub для конференцій і тренінгів.

Проект ROST займається соціалізацією учнів дитячих будинків та шкіл-інтернатів через онлайн-освіту. Чому не допомагають людям, які займаються найскладнішою проблемою Росії, соціалізації дітей-сиріт? Після усього, випускники дитячих будинків для найбільшої частини до 30 років стають маргіналізовані, засуджені, наркомани, алкогольні напої ... тільки кілька років.

Подаруйте цей проект принаймні 1% грошових коштів, вкладених у московський бруд. Допомагаємо, і тут є студенти, аспіранти, вчені та просто навчені людей. Трохи... але ми будуємо SKOLKOVO!

Ви, хлопці, які йдуть на посилання вище, дивляться на проект ROST ... потрібна підтримка.

Олексій "Yosha" Орлов
Тут, в свою чергу до кранів, Сколково завершився. На дистанції було видно Мінське шосе, на відстані вже були житлові будинки і будівництво сільськогосподарського інституту, з якого земля була взята на стійку.

Таким чином, перед науковим інститутом сільського господарства центральних регіонів нечорної зони землі та тихо мирних агрономів у експериментальних галузях зріс цінні зернові культури. Але це важко! Вони прийшли до агрономів і пояснили, що вони займалися нецензурою і перешкоджали розвитку російської науки. Вони навіть намагалися протестувати, але при слуханні доброзичливого сміху посадових осіб вони відступили.
Щось говорить мені, що краще для агрономів, щоб продовжити роботу там, це буде корисною для країни.
Але ми побудуємо Сколкове з блекджеком і хтори.

По суті, на цій фото я стояв на місці, де буде наука.
Вражень дуже дивний. Величезні поля, в середині яких є гіперкубічний, барвистий термінал і будівництво бізнес-центру. Я не маю уявлення про те, що наукові міста виглядають як... але щось говорить мені, що неправильно.

579547

Олексій "Yosha" Орлов
Я не знаю, наскільки успішним буде Skolkovo, поки мені здається дивним, що деякі дивні конструкції зводяться в середині поля. Інновації, визначення, життя, де існують підприємці. Не дивлячись на те, що певна кількість підприємців, а не через переважне середовище. І майбутнє цих розробок є дуже ваговим.
Паровий двигун був винайдений в Росії, але його кинули в траву, оскільки це не давало жодних переваг. І винаход двигуна в Англії (як раніше винахідник нової вітрової турбіни в Голландії) змінив весь шлях промисловості в той же 40 років.
Винахідки в Росії не дають переваг. Тому цей вантажно-іноцентр побудований за допомогою традиційних методів. З розмахом органів з пилкою грошей. Це реальна перевага.
Але я знаю, що кілька підприємців знайшли гроші в Сколково. Може Бог зробити його роботою, незважаючи на великогабаритність навколо.

Це Сколково. Я не знаю, чому. Добре, вони побудували Hypercube і два інститути. Але що не допускається використання цих коштів для розширення та розвитку готових територій?

Одне питання... Чому?

Він просто слухає мене.

Чому будувати Олімпійські ігри, коли не було ремонту Білгородської клінічної лікарні?

Чому організовують Кубок світу, коли головний лікар мріє про амбулацію в Рахманово?

Чому в порожньому полі побудувати місто науки, яке не користується попитом на економіку, замість надання 60 000 рублів в Зимову школу Пущин, проект, організований молодими науковцями, студентами, аспірантами?

Чому потрібно подвоювати податкову ставку для фізичних осіб-підприємців, а в той же час напишіть переваги нафтопереробної галузі?

Я розумію, що адекватні люди прийдуть і заливають воду, щоб гроші було вкладено в інфраструктуру протягом 3 років, що є великі проекти і практично реалізовані, що я провокатор і виглядав неправильно, що потрібно піти на екскурсії і подивитися все. Але я вірю очі, і це історія підземної електростанції.

Це величезна кількість грошей... скільки краси можна зробити. Ти можеш...

П. С.

Безпека та порожні поля. Я хотів писати багато, але це було сумно. Натиснувши посилання, ніхто не допоможе. Це божевільна бути океї.

Р

Джерело: