649
Шерлок Поотс і д.т.н.
Путін провів темно-коричневе взуття.
«Що можна сказати про власника цього взуття?» запитав Медведєв.
- Ну, цей чоловік виграв величезну країну, погрожливо збити цю взуттю на подіумі, продемонстрував жорстоку матір до Америки, укладав на Європу і зберігав весь світ страху.
«Бу, Дмитра, не розірвати – і все ж він знаходиться в контролі», - сказав Путін, поставивши своє взуття на нозі.
Володимир Володимирович перевернув акції Aeroflot, канал One, Sibneft, коли він раптом почув страшний особняк. Це аслінг в Англії Баскервіль собака.
Володимир Володимирович, я прочитав в ранковому питанні Ізвеції, що англійський професор Моріарти хоче вбити вас. Але чому?
- Елементар, Дімітрі. Газети, які хочуть жити занадто.
Путін і Медведєв в Кремлі.
- Розкажіть мені, Володимир Володимирович, чому ви зволожуєте так голосно, навіть кільце всюди, і мій потік практично не чутно?
- Елементар, Дімітрі. Я власник цього офісу.
2002. Путін і Медведєв лежать в траві вночі.
«Дмитрі, що це небо над нами скажеш?» запитав Путіна.
Що завтра буде сухою сонячною погодою, без опадів.
до Ні, це говорить, що наш намет був вкрадений.
Але як ви знали, Володимир Володимирович, що ми мали намет?
до Це елементарно, димітрі. Ходорковський ще на великому. І сьогодні він був вкрадений.
2008 р. Медведєв і Путін лежать один одному в наметі. Вдово, Медведєв прокине в поті, відлякується.
до Що неправильно, Дімітрі?
Баскервіль Собака прийшла до мене уві сні.
- Великий?
- Я.
- Апельсин?
Так.
до Немає нічого. Це коли Fugitive Convict приходить...
Після візиту за кордоном Медведєв запитав Путіна:
Чому сер Генрі дивиться так дивним: його обличчя є пурпурним, все в pockmarks?
- Наші вівсяні ...
Ви думаєте, що Mrs. Hudson стелить наш газ?
- Чи варто вогти її? Я поцікавився її косою довго...
до О, краще ні. Ми вже хотіли видалити сер Генрі, тому ми все ще не можемо мити руки собаки.
Путін і Медведєв вилетів в гарячій повітряній кулі і зробив надзвичайну посадку в степу. Один пісок на горизонт. Побачити, що хтось прийде. Медведєв просить його:
Чи можете ви сказати мені, де ми?
Ми в соцмережах.
Путін Медведєв:
- Так, це математика Перельман.
- Як ви знаєте?
- Елементарні. По-перше, він сказав абсолютно точно, і по-друге, податок не буде нічого чіпати.
Ваш туалет дивний, Володимир Володимирович. Замість туалетного паперу є бюлетені.
Це з наступних виборів.
- Цей інспектор Lestrade настільки смішний і так stupid. Чому ми турбуємося з ним на всіх? Медведєв просив Путіна під час перебування на ранчо в Техасі.
Ми повинні бути друзями з цим офіційним представником держави, тому що за ним є величезна машина.
Послухайте, що розмова про нього і його автомобіль, Лестрейд переходить у розмову:
до Він буде, Володія. Ви поїхали мене на Запорожець, і тепер дозвольте мені їздити на мій каток.
Я довго хотів запитати вас як вчений. Ви лікар або кандидат?
- Я думаю, що він лікар.
- Ви не робили, Dmitri. Я лікар тут! Навіть якщо я перейде з Baker Street до Thames ...
Дмитро, що я маю на завтра?
- Отмеал.
до Що пекло, чому не лобстер, смажена яловичина, трюфелі і ікра?
- Бо це 8 травня Володимир Володимирович.
«Що можна сказати про власника цього взуття?» запитав Медведєв.
- Ну, цей чоловік виграв величезну країну, погрожливо збити цю взуттю на подіумі, продемонстрував жорстоку матір до Америки, укладав на Європу і зберігав весь світ страху.
«Бу, Дмитра, не розірвати – і все ж він знаходиться в контролі», - сказав Путін, поставивши своє взуття на нозі.
Володимир Володимирович перевернув акції Aeroflot, канал One, Sibneft, коли він раптом почув страшний особняк. Це аслінг в Англії Баскервіль собака.
Володимир Володимирович, я прочитав в ранковому питанні Ізвеції, що англійський професор Моріарти хоче вбити вас. Але чому?
- Елементар, Дімітрі. Газети, які хочуть жити занадто.
Путін і Медведєв в Кремлі.
- Розкажіть мені, Володимир Володимирович, чому ви зволожуєте так голосно, навіть кільце всюди, і мій потік практично не чутно?
- Елементар, Дімітрі. Я власник цього офісу.
2002. Путін і Медведєв лежать в траві вночі.
«Дмитрі, що це небо над нами скажеш?» запитав Путіна.
Що завтра буде сухою сонячною погодою, без опадів.
до Ні, це говорить, що наш намет був вкрадений.
Але як ви знали, Володимир Володимирович, що ми мали намет?
до Це елементарно, димітрі. Ходорковський ще на великому. І сьогодні він був вкрадений.
2008 р. Медведєв і Путін лежать один одному в наметі. Вдово, Медведєв прокине в поті, відлякується.
до Що неправильно, Дімітрі?
Баскервіль Собака прийшла до мене уві сні.
- Великий?
- Я.
- Апельсин?
Так.
до Немає нічого. Це коли Fugitive Convict приходить...
Після візиту за кордоном Медведєв запитав Путіна:
Чому сер Генрі дивиться так дивним: його обличчя є пурпурним, все в pockmarks?
- Наші вівсяні ...
Ви думаєте, що Mrs. Hudson стелить наш газ?
- Чи варто вогти її? Я поцікавився її косою довго...
до О, краще ні. Ми вже хотіли видалити сер Генрі, тому ми все ще не можемо мити руки собаки.
Путін і Медведєв вилетів в гарячій повітряній кулі і зробив надзвичайну посадку в степу. Один пісок на горизонт. Побачити, що хтось прийде. Медведєв просить його:
Чи можете ви сказати мені, де ми?
Ми в соцмережах.
Путін Медведєв:
- Так, це математика Перельман.
- Як ви знаєте?
- Елементарні. По-перше, він сказав абсолютно точно, і по-друге, податок не буде нічого чіпати.
Ваш туалет дивний, Володимир Володимирович. Замість туалетного паперу є бюлетені.
Це з наступних виборів.
- Цей інспектор Lestrade настільки смішний і так stupid. Чому ми турбуємося з ним на всіх? Медведєв просив Путіна під час перебування на ранчо в Техасі.
Ми повинні бути друзями з цим офіційним представником держави, тому що за ним є величезна машина.
Послухайте, що розмова про нього і його автомобіль, Лестрейд переходить у розмову:
до Він буде, Володія. Ви поїхали мене на Запорожець, і тепер дозвольте мені їздити на мій каток.
Я довго хотів запитати вас як вчений. Ви лікар або кандидат?
- Я думаю, що він лікар.
- Ви не робили, Dmitri. Я лікар тут! Навіть якщо я перейде з Baker Street до Thames ...
Дмитро, що я маю на завтра?
- Отмеал.
до Що пекло, чому не лобстер, смажена яловичина, трюфелі і ікра?
- Бо це 8 травня Володимир Володимирович.