Школа в Індії

28 фотографії
1,1 км Я не буду перевантажувати інформацію, просто розповісти вам, що я бачив себе.
Коротко, освіта в Індії є дрібною. Не про те, що всі виховувалися, не всі. У селах багато імітують людей понад 30, особливо. У зв'язку з цим деякі наші охоронці, приймаючи об'єкт під опікою, не зареєстрували колоду і кладуть палець.

Але уряд Індії вважає, що підвищення рівня освіти, що має важливе значення і працює в цій області. Кожен оплачує спеціальний окремий податок на освіту (3% від їх заробітної плати), ми також платимо та не зможу. З цими грошима будуються школи, викладачі оплачуються та ін. Є школи практично у всіх селах, навіть якщо вони не багаті, але є школи.

Більше 150 мільйонів школярів навчаються в школах (більше всього населення Росії)

Плата за навчання, в якому немає. Безкоштовна середня освіта гарантована всім. Крім того, діти подаються в школах, незалежно від того, наскільки бідна школа. Це школа в селі Миржапур.

І це шкільна кухня.

В цілому меню однаково скрізь – чи в багатій школі, або в коледжі, де завгодно: рис, масала, вода. А замість пластин, листя банана традиційно використовуються – дешево і екологічно чистий.

Виграні школи.

Або багатший. Ця школа була побудована і підтримує християнську церкву в провінційному місті Нюзвід. Я розповім вам про церкву в Індії окремо, але тепер я просто зауважу, що там вони не продають бузе і тютюн, не вживляю дитячих санаторіях (відповідаючи, таким чином, монастирі, взяті більшовиками), їх патриархи не їздить лімузини - на більшості, на скутер, і так на велосипеді або на нозі. Всі заклади та лікарні, не тільки християни. Чи не так фантастичний?

У школах діти навчаються 3 мови: англійська, хінді і мова їхнього стану. Найповажніший предмет – математика. Це свята традиція, наука. Якщо ви не знаєте, це буде виправити викликати арабські цифри індійці, адже індійці придумали їх, а Араби прийняли їх під час свого правління. Зеро також придумав індіанці. Тут виглядає клас в сільській школі.

Немає меблів, є пояснення, крім матеріалу. Кожен знає про індійську ложку – три місяці поспіль дощ і заливає все навколо.

р.

У дорослих є проблеми

І діти високі! У школі утворився басейн! Так в селищі немає сенсу придбати меблі: вона зникне після першого дощу. Вода пішла, щоб дізнатися більше.

Першокласники напишіть з молитвами на скатних дошках, і їдуть на відпочинок – повісити їх на деревах у шкільному дворі.

р.

Кожна школа має свою форму. По-перше, вона полягає в тому, щоб використовувати відрізки литих, як приманити великим Махатема Ганді.

По-друге, якщо один з хлопчиків у місті забедокурит – так що ви можете відразу побачити те, що школа він від – навчальний фактор, щоб говорити.

Габаритний зображення

Якщо у дитини немає форми (навіть, сім'я погана), ніхто не захочить його з школи, звичайно. Ні, це не так. Але в цьому випадку діти намагаються мати хоча б деякі форми одягу – добре, принаймні краватку або стрічку в волоссі – так що квіти своєї школи.

Р

Ну, найбільш «академічний» білий.

Або можливо

р.

Стандартна форма студентів коледжу, так званої «punjabka»

Якщо школа знаходиться далеко, діти забираються автобусом. Вікна бруса - так, щоб не виступати

У місті студенти їдуть на ці «скульпти»:

Педалі не перевертаються відмінними студентами, а не подвійними, але власниками рикшава.

На додаток до звичайних шкіл, в Індії є багато кадних корпсів, а влітку вони йдуть на польові армійські табори, де вони живуть і навчаються з солдатами.

Дівчата в цих будівлях теж навчаються.

В кінці шкільного року в містах розміщуються величезні плакати з портретами кращих студентів. Батьки дуже горді, якщо дитина перебуває в цьому списку.

Що ще дивно – незвичайні дружби дітей і відсутність агресії. Я ніколи не бачив дитину в два роки, чесний піонер! Вони можуть сперечатися, swear, stomp, але боротися, я ніколи не бачив

І це Гануман, позаштатний годинниковик Школи Mirjapur. Він знає, як, але нездатно відрізняє студентів та викладачів з усіх інших. Тексти пісень, а це означає: І якщо з'явився незнайомець, він негайно підняв дику крі!

Ну, це ціла історія. Найзвичайніші села, провінційні міста. Але я дивився на них і сумно пам'ятав наші сільські школи, які закриваються в пачці через реформи. Вже, ваш Кембридж викрутить нас, навіть якщо наші посадові особи Мінпросов навчилися з них...

Джерело: http://