Як це сталося в GOA zimoval

Так сталося, що моя дружина і я вирішив зберегти гроші, відкинути і піти savages на зиму в теплих землях. Вибір впав якось відразу на Гоа так: дешево, легендарне місце, хіппі, добре, в загальному незвичайному, не загубленому. Це сталося наприкінці листопада 2012 року.

Деякі фотографії:

Для тих, хто цікавиться практичною точкою зору, я відразу ж поінформую інформацію: за 4 місяці дві витратили близько 300k рублів. Включаючи: квитки 40к, проживання 50к, оренда скутера 10к. Живий без заперечення себе що-небудь + туман за пару днів в Делі (Я не пам'ятаю суми, але це досить ваговий. 20к-30к приблизно.
Фото, взяті на Canon EOS 5D Mark II + лінзи: 50 простих і 24-105 L
У цей час 60 рублів було близько 100 руп.

Гоа ділиться на південні та північні частини. На півночі. Південь - це більш класичний готельний відпочинок. Температура стабільна 30-31 градусів С. Дуже задоволена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Здається в оренду будинок (або навіть двокімнатну квартиру в будинку) на березі моря-океанського в Релакс Інн. Я покажу шанувальникам, які дим пропонуються на кожному кроці і він коштує 5 разів дешевше, ніж перша ціна : Чому я пишу про це? З першого дня ви, ймовірно, почуєте більше одного вироку, тому що колір шкіри все ще свіжий, ви можете побачити + ви можете побачити, що ви російська, і росіяни є спамеруванням. Що приховати, більше росіян в цьому плані є літня португальська. Уявіть: пляж, захід сонця, дідівські сидять, милуючись сонячним настроєм в морі, куріння валиків, дівчат хребти, хлопчики слухаються, роблячи індійські практики разом, граючи барабан імпровізований "чуйний", індійські хлопці грають крикет, хтось танці, і хтось просто дивитися його всім... О, тут ми йдемо.

Після 3 тижнів море втомився, взяв велосипед (моторроллер). Про нас Цікаво їздити в селах, де туристи часто відвідують. Відтепер ми знайшли хороший супермаркет. Ми пішли на 1-2 рази на тиждень, купили всі голландські сири і, звичайно, ковбаси. Я їсть швидко. Тому за майже всі 4 місяці, які постраждали без смачної російської їжі. Загублена вага на 10 кг (завдяки Аллаха), в кінці відкрився "місна кімната" з реальними російськими пельменями, борщом, тортами і компотом. Я пішов з додатковою метою зйомок програми про пляжі Гоа. Коли вони прийшли, щоб зрозуміти, що краще не перетворити приємне свято ледачі в роботу, забитий.

Під час поїздки друзі приїхали відвідати нас три рази. Хтось з нас зустрічав практично випадково, не кажучи вже про подорож. Ми пішли в Делі за пару днів (+8 градусів C). контраст міцний. Головний район Базаар - Нью-Йорк гетто з дуетами в сірих капелюхах з підозрою на вигляд. Головна Теплий і солодкий. Я не люблю екскурсії, тому я був тільки на човні, але це було чудово. Дякуємо вам! Вони пішли на легендарний банан, де живе "Баба" - шавлія. Вони димають цілодобово з гостями та місцевими «заміжніми особистостями». На пляжі Баґи - Англійські пансіонаті. Вело, що подорожує практично на всіх пляжах північної Гои. Арамбол все ще найцікавіше.

Я хочу піти додому протягом останнього місяця. Інтернет поганий, нічого робити, пиття погано : До речі, так... смак Старого Монка ром - це скрізь, є списка, і смак ... і порт.

Коли вони збиралися на землю, пам'ятка ялинок в снігу на Шереметієво викликала сльози.

Для того, щоб закінчити його, я представлю мої ноти, зроблені в Гоа (чолові килими):
Захоплюючі матчі в Індії. Вони з іншого дерева, або, можливо, вони просто замочуються в деяких синицях. Це також ебать голова. Чим важче запалити вітер, ніж росіяни.
У Індії рідкий щит є нормою. Для туристів обов'язково. Місцеві жителі смоктати. Але я ніколи не зміг знайти візерунки між калом і їжею. І подрібніть рідину.
В Індії розвинений внутрішній туризм. Також, як і в Росії, часто зустрічаються сім'ї на пляжі або в лісі. Вони також мають страх на море психічно. Підводи переходять в воду глибше, ніж талія. Решта сидить або блушає в одязі, де на коліні.
В Індії ви можете кинути сміття, де ви хочете. Коли ви їдете в мопед, ви можете часто зустріти чоловіків, які смоктати на дорозі. І якщо ви бродите через кущі, і подрібніть :D Я не знаю, як протерти, але взяти пляшки води. На державній будівлі в районі Панаджі було повідомлено про те, що не потрібно було розбити на прилеглій території.
У Гоа, майже всі християни є католиками, але Будда і Шива є їхніми чуваками.
Не знайдено вишні або вишні в Індії. Вишневий коля в одному супермаркеті.
Більшість місцевих рогатих рогатих рогатих рогатих рогатих рогатих.
Анти висять в будинках і павуках їсти їх. Іноді можна зустріти здорові волохаті павуки, жирні літаючі таргани і деякі монументальні клепки.
Індуїсти також люблять масала і цукрові напої. Навіть ТВ оголошення: тепер у нас є більше 30 відсотків більше масала в наших бджолиних пакетах для shit. Солодкий сік, більш смачний. Якщо росіяни зазвичай люблять кислу і солону, то індуси люблять пряний масала і солодкий.
Весь індійський мед я спробував цукровий сироп.
В Індії є стрункості. Я дивився, щоб дізнатися, що вони мали великі хвости. Чіп і Дале lie.
У Арамболі, натовпи знебарвлених, наркоманів, худоби-учасників, психопатів у пошуках миру, просто шанувальники кольорових пурпурпурів, «чарівників» і драрійних стегон. Цей вініграт розбавляється з російськими сімейними ущільнювачами, які іноді в ахуі з чого відбувається.
Я збираюся сплести :D

Частина друга:
Якщо порівняти море з тайським фукетом, то це не зітхне.
У Таїланді їжі жовтий і тут він помаранчевий.
З кокосовими пальми часто падають або гілки або кокоси. Якщо ви можете вбити себе з кокосом, то з флісами сухі гілки - відкрити.
Гоа має багато крабів. На пляжах вони безбарвні, а на берегах річок з якихось причин почервоні. Нерідко можна знайти пляжі, що викопують крабами. Коли ви ходите, вони ходять на отвори. Тут знаходяться палі піщаних кульок. У деяких місцях, в яких є море зірок. Вони невеликі і безбарвні.
Порівняно з Goa, Делі - місто децепції. Важко знайти спирт. Я думав курити простіше знайти.
Досить часто дим відрізняється якістю, деко порошками любові, язикові папіри пропонуються.
Життя в Гоа дешевше, ніж в Росії в середньому 2 рази.
Трафік в Індії зліва. І цілком нормально взяти себе і раптом перемістити з боку дороги. Для цього ви не пошкодили, відрізати і відкласти. Взагалі не існує такої російської дороги Цей трафік є досить хаотичним, правила спостерігаються періодично, але якось ви просто звикли до нього, і відносини на дорозі побудовано інтуїтивно зрозуміло.
По всій Індії. Різні. З звичайної радянської мулі з неоднорідними очима. Спочатку здається, що він посміхається на вас, а потім ви спокійно ебать перед тим, як він дає вам hug.
Іноді в небі ви можете побачити великі підлокітники величезних птахів, які нагадують фалкони, орелки або гавки. Є також ебать собак і геконів і корів. Ви можете часто запускати в поросят з кокерами :
Москіти. Вони мають вихідні, але є зазвичай багато з них ввечері. Допомагає залити весь організм від спрею. Те ж саме спрей, виходить, ебать мурах. І великий кривавий півень може взяти ванну з цієї рідини - він не дає ебать. Тільки крила в олії не трахаються літати.
Я бачив кажанів кілька разів. Один просто туман. Вони швидко плутають з птахами. Немає, коли-небудь бачив їх до :D

Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що це буде корисним і / або цікавим.

еротика

бенк

Діти, які показали мене, вони не повинні бути вільними. . . . це було добре. . й

ніч

ромбо

порназоркі

листоподібний

:

Риболовля, краса ...

Делі, водій.

р.

Дружина Анка :

переїзд

краба

Ісус любить тебе )