Інспектор ДПС загинув збереження лікаря.

Депутатська поліція Павло Карпенко

(Я не викликав його поліцейського, тому я кинув слово і замінив його.) Це не добре для хлопців, як це.

Згідно прес-служби Міністерства внутрішніх справ Росії в Приморському краєзнавстві, лікар з міста Партизанка подяка інспектора ДПС, який жертвував своє життя заради її сальвації.

«Я, амбулаторний лікар міста Партизанська Корова Ольга Василівна, звертається до Вас з проханням про посмертне заохочення інспектора відділу ДАП Міністерства внутрішніх справ Росії в м. Партизанську, лейтенантом Павлом Карпенком», – так починається лист лікаря з приморського міста, адресованого начальнику регіонального відділу Міністерства внутрішніх справ Андрея Миколаїв.

Дякуємо чоловіка, який на останній день зими за вартість свого життя врятував лікар швидкої допомоги від смерті в нещасному випадку. Після на місці загиблого зусилля зіткнень двадцять чотири роки Павло помер.

р.

У цей день 29 лютого цього року патрульний загін пішов на сцену нещасного випадку на зайняту секцію Находка-Partizansk шосе навколо ноону. Останні снігопади і гостра пила викликали ДТП, в результаті чого автомобіль Suzuki Eskudo, керований недосвідченим водієм, поїхав в кисть і збитий в дерево. Не було серйозних травм, але всі аварійні служби були названі на місце автомагістралі - швидкої допомоги, поліції та Міністерства надзвичайних ситуацій.

Сцена останнього інциденту була огороджена, по периметру вставили аварійні ознаки. І скупчення спецтехніки і людей в однотонних і білих пальнях просто неможливо пропустити. Тим не менш, за 25-річної давності чоловіка від Partizansk, все це антураж не було сенсу. Його Honda, що дрочить на великій швидкості до центру міста, буквально ковтати всіх: рятувальник і жінка-медицина, які в цей самий момент було надання першої допомоги жертві: як виявилося пізніше, водій нещастяного автомобіля приховувався від сцени аварії в іншій частині міста, кульприт якого він став. Лікар витримав тільки завдяки лейтенанту Павло Карпенку, який, зануривши в себе чужорідний автомобіль, відштовхував лікар і взяв удар на себе.

Ольга Василіївна пише: "... раптом Павло, хто стояв боковини, різко перевертався до мене. Останнім питанням я пам'ятаю його обличчям, спотворений жахом. У той же час Павло підштовхував мене до сторони дороги своїми руками. Я повернув свідомість в хірургічному відділі травми міської лікарні No 1 у м. Партизанськ. Я більше, ніж впевнений, що я проживаю в DPS Inspector Karpenko.

Pavel Karpenko помер на місці. Другий співробітник Партизького ОМВД Ліевтенант Євген Квасков зняв ногу. З травм, несумісних з життям, і важкою втратою крові, він загинув в інтенсивному догляді за відділом місцевого стаціонару: будинок хлібобулочного хліба не чекав молодої дружини і сина дитини. У автомобільній аварії загинув місцевий резидент, лікар і учасник попереднього нещасного випадку.

Нападник, який перемішував криваву кашу не зупинився. Його автомобіль продовжив пересуватися вздовж підйомної смуги шосе, «збирання» вентилятором автомобілів, які перебували на дорозі в неправильному часі і в неправильному місці. В результаті неадекватної поведінки вбивця, нові захисники в разі страшної аварії в Партизінському були водії трьох іноземних автомобілів: Toyota Vista, Toyota Corolla Fielder і Mazda MPV. На колесах одна з автомобілів була вагітна жінка: в результаті зіткнення вона отримала відбиті черевні травми і синус грудей.

«Що таке лист, написане всім серцем, зі сльозами в очах, незабутнє. У той момент, коли ви читаєте лінії подяки нашим співробітникам, втома і розчарування, дрібні щоденні турботи і мінуси приймають заднє сидіння. І ви розумієте, що ви обслуговуєте, ви зрозуміли, що без цих хлопців, кожен день на ризик життя, що виконує свою професійну мита, суспільство втратило головне - впевненість в майбутньому. Я щиро вірю, що це з таких дій, які думка сформована про співробітників внутрішніх справ, як захисників, які готові допомогти в будь-якій ситуації. І це ті солдати, які формують образ сучасного охоронця замовлення, сказали генерал Миколаїв.

Голова Міністерства внутрішніх справ Росії за Приморський тер’єр, Андрій Миколаїв вже вирішив клопотати Міністерства внутрішніх справ Росії на нагороду Павло Карпененко Медаль «За заставу» (посмертно).
Головна

7156182

Джерело: