Інспектор, після огляду приміщення, сказав: до Ноги тіла до дверей. Можливо, це призведе до вирішення цього загадкового вбивства. Тіло необхідно витягти з вулиці. Вони тримають руки і перетягують їх. Або, навпаки, вони намагалися вийти з будинку. Він захопив ноги і намагався витягти його. Інспекційно переглядав аудиторію, якби сказати «А?» Що ви думаєте? - Інспектор, це нестерпне. - Плетіння присутні. - Він вже в труні. Ми кладемо його самостійно. Ступні до дверей. Це право. Похорон тут. - Аха!!! - Неймовірно вимовляли інспектор - Ви зізнаєте, що ви поставите його в кафіні? «Особливості, ми маємо похорон тут», - сказав він знову. Про нас «Чи є тіло тут, але не є вбивців?» - сказав Інспекційно.
- Ви. - Підтверджено учасників. "Старий вік", додано доктор. - Він був 98. «Так що близько 98?» - сказав інспектор: «Чому немає причин загинути.» Скільки ви платите ці панки? - Скільки потрібно платити? - Ви думаєте, що я повинен піти безкоштовно на викликі? А вночі! І заявляє смерть! - Так !!! - Інспектор знову тріумфував - Як ви знаєте, що він був мертвим? Не знаю, що він був мертвим! - Неспроможність! Я чекав шість років, щоб померти! він був 98 років. Він подав своє життя! Він не був здоровим! Я був здивований він живий! Дуже дякую! Ви думаєте, що це легко жити 6 років, що кожен день? Що потрібно думати, коли вони зателефонують мені і скажуть: «Це схоже!» Приходьте повільно? - Усе! - Я хотів би інспектор - "Пудінг готовий, але це займе час замерзнути!" - що може означати !!! «Ми зробили чай, але це Azeirbaijani!» «Ми готові вбити його – прийти і дати йому підроблений свідоцтво про смерть». Чи не це? Хто ви покриваєте? Подаруйся! У Хіппократичних Онт! «Я не скажу вам нічого». Про це? Ви ніколи не відкриєте свою парасольку. Смоктати! Лікар витягував гармату з сумки і вистрілив себе в храмі. - Він відійшов від перерозподілу!!! - Інспектор закріпив зуби. - Пошкоджений фольго! - Власник будинку підготував зуби - Ми повинні спочатку знімати Інспекцію! до Що означає на складі лікаря! - Виготовлені зуби присутні - Необхідно встановити нас все так! - Тахага! Лікар сміхався з підлоги і загинув. - Інспектор - Останній рядок стріляти себе. Давайте їхати іншим чином. Знайти мотив. Яким був покійний князь? - Нібо! Він не мав фортуну! Він курив його 20 років тому! Він провів всі свої заощадження на куріння. - Аха! Хто купив сигарети? Може, він отримав сигарету з отрутою? - Ніхто не купив його нічого! Хто буде витрачати гроші на це? За останні 20 років він курить курчат. - Аха! Змочена вода? Я бачу там немає сигарети. Хто прокинув всі сигарети? Постріл пострілу. Це було знято іншою особою. «Запобігла знеціненням його блукання!» Власник будинку вказував у свіжому вигляді – всі питання йому! - Ще одна евакова відповідальність! - Інспектор закріпив зуби і перевернув до майстра будинку - Ви не досягнете успіху !!! Почуєте мене? Я не даю мертвих, Я не хочу мертвого злочину! Як ви судите його? Суддя нервують, коли є мертвий людина в дочці! Так ви кидаєте мені! Скажіть відразу! Не всі! Про нас Зроби свою зброю першим. до У нас немає. Лікар тільки один. до А інший? до Він зняв себе з гарматою лікаря. Інспектор підібрав гармату і підібрав: - Тепер зізнайтесь! Хто загинув цей 98-річний чоловік, сповнений міцності та здоров’я? до Де я повісити себе? - Власник будинку довгий - Не можна перенести цю привітність ... Він загинув себе! Ви! Чи знаєте ви, чи не знаходилися з вами? до Так, так! І Джон Леннон вистрілив себе. - Подовжений інспектор - Поверніть ваші ухилення! Ви загинули його, щоб зануритися з димом. Я знав, що тут не було. Не збігаючись, що я прийшов, щоб викликати вас. Я дива, що сталося, якщо я збив на іншому будинку. Протидіяти злочину. Але тепер ви не можете відійти з ним, вбивця !!! Власник будинку заспокійливий, зняв свій ремінь і почав мити його.