Водителю на заметку

Тексти пісень, а це означає: Це маленький текст, можливо, хтось буде корисний і корисний.

По дорозі, необхідно бути готовим до зупинки інспектора, в тому числі психологічно. Необхідно вирощувати певне ставлення.

Перш за все, вирішуйте свою мету в цій зустрічі. Що ви очікуєте від неї? Якщо ви хочете стати зіркою YouTube, гойдалки прав і зйомок все на відео, то лінія поведінки одна. Якщо ваша мета - отримати від точки A до точки B швидше, лінія повністю відрізняється. Якщо за будь-яке порушення Ви готові сплачувати, дайте хабар, третій.

По-перше, пам'ятайте, що інспектор не схожий на тебе. Він також має сім'ю, дітей, батьків. Він просто виконує свою роботу. У будь-якій іншій групі більшість інспекторів є нормальними людьми. Але як в будь-якій іншій групі будуть люди в будь-який час готові до скандалу.

Інспектори по дорозі буряться. Вони мають багато досвіду. В той час як водій просто виходить з автомобіля, інспектор своєї поведінки, жестів, гай, лицьових виразів визначає заздалегідь, хто буде смоктати хабар, який торкнеться, хто погрожить. Якщо ви керуєте, щоб вийти за межі стереотипу, і розмова з інспектором йде за вашим сценарієм, то цілком можливо, що він ідеально законний для отримання «знакою». А ви не порушите науку, а інспектор має менше проблем, ніж меслінг з папірами.

Продовження під kata ...

«Помітка» оголошується у зв’язку з невідповідністю правопорушення. Якщо правопорушення не тягне ніяких наслідків, інспектор за Законом має право на «декларувати коментар» та звільнити мир. Помітки не оголошуються тільки за правопорушення, пов’язані з державою інтоксикації.

«Зброя» є однією з штрафних санкцій, в яких приймається рішення таким же чином, як у випадку штрафу або позбавлення прав.

Інспектори плутають їх, і використовують плутанини як основу для розмови з інспектором. Деякі види «домашня робота» у разі порушення. Немає одного з порушень.

Коли я припинив і зникає, запитую:

- Чи можна обмежити себе зауваженням?

до Немає значення для цього правопорушення.

до Це повідомлення не передбачено. І заувага, згідно постанови Плену Верховного Суду, не оголошено лише за правопорушення, пов’язані з «брунькою».

- Хто ти?

З жовтня 2006 року, коли цей алгоритм був винайдений, я зупинився на бездіяльності п'ять разів. І це питання завжди запитало. Інспектори не люблять йти до суду. Інспектори можуть отримати удар від своїх переваг, якщо вони успішно оскаржуються. Тому вони завжди тривожні, якщо вони є громадянином, який розуміє закон.

- Я простий драйвер, який відкрився в самому смішному режимі. Я бачу, і я шкодую. І заувага в зв'язку з невідповідністю. Не навіть протокол.

Інспектор поінформував про своє призначення та правовий спосіб звільнити мене у миру. Ви можете отримати власний скрипт до і після цього діалогу. Головне, що це нестандартне. Тепер ви повинні дати йому час, щоб подумати і поговорити до кінця. Наприклад:

- Я не маю. У травні 2010 р. Здійснено швидкість на 21 км / год - 300 рублів. Звернення до суду про помилку пристрою. До 100 руб.

У трьох з п'яти випадків я повернувся з бажанням не порушувати ліцензію водія, яка, в принципі, я спробую зробити. В одному випадку протокол був складений, але ніколи не зазначений. Таким чином, алгоритм працював з ймовірністю 80%.

Якщо мова йде про протокол, то ваше завдання є абсолютно точним і правильним для спостереження формальностей.

По-перше, в той час як інспектор заповнить протокол, стягуються разом, відіграють ситуацію знову і чітко уявіть, що потрібно писати за хвилину в стовпчику «Експлантації».

По-друге, коли ви отримуєте підписаний протокол, переконайтеся, що ви можете підібрати копію безпосередньо. Якщо ні, запитайте інспектора, щоб закінчити те, що він вважає необхідним. Якщо ви повернете його до інспектора разом з копіюм після підписання, він може зробити будь-які додаткові ноти, які з часом будуть сертифіковані вашим підписом. Це не ярмарок.

По-третє, ви не підписалися на пояснення ваших прав на вас. Інспектор каже, що ваша ліцензія написана на спині. «Читання власних прав» і «закриття прав» є двома абсолютно різними поняттями. Відповідайте, якщо ви зареєструєтесь, то всі ваші права спілкуються з вами, в тому числі на святому праві. І якщо ви не підписалися, ви не знали, що ви можете лежати, так що ви сказали і писали тільки правду, і це буде корисним для вас в справі.

Четвертий. Не напишіть нічого на диктацію інспектора. В принципі питання: «Що потрібно писати?» – запитати. Коли він говорить вам, він буде думати, що це його поради, які ви будете писати. Це, на його складі, не буде ніяких спроб розбити протокол або кидати вам. А ви спокійно напишіть ваші пояснення.

Пам'ятайте, що «Особливе визнання – це прямий шлях до тюрми». – О. Грінберг Якщо інспектор каже, що ви поспішали виловити поїзда, то це прямий прийом провини. Пізній поїзд (план, мати-в-право для млинців і т.д.) не є підставою для порушення правил дорожнього руху.

Ваші пояснення, записані в записі, мають величезну вагу в разі.

П'ята, напишіть, що вам потрібна правова допомога від адвоката. Якщо водій зіткнувся з штрафом, але водій не погоджується з порушенням, інспектор зобов'язаний оформити протокол. Для того, щоб замовити штрафи в найкоротші терміни, як такий запис складається. Формально таке рішення відповідає вимогам законодавства, але голова звільняється від участі в розгляді. Якщо ви не були надані юридичною допомогою, а прийняття рішення, то ймовірність її скасування близько 100%.

Якщо виникає питання: «Чи є ваш адвокат?» – Ви можете відповісти на те, що ви вже отримали правову допомогу, і запрошення адвоката на розгляд для Вас неприпустимо розкоші.

По-шосте, вкажіть протокол у двох місцях. У одному місці, як особа, яка ініціювала адміністративний випадок, в іншому – для отримання копії протоколу. Зніміть копію протоколу і викладіть його в кишеню.

З давніх часів виникає думка, що в разі незгоди з протоколом не варто забувати. Це помилка. Без підпису водій вперше продемонстрував свою гідність.

Якщо ви незадоволені, і ви потрапити в інспектор-скарданний список, то в разі конфлікту він повинен підвести його до місця.

Якщо конфлікт заварюється, а інспектор не замислюється про те, щоб дзвонити бос, то не сподіватися на телефон, зазначений на машині поліцейського, або по телефону 02 і скаржаться на інспектор. На першому телефоні не забирають телефон. У кращому випадку ви почуєте відповідей машини монолога. Рік і половина назад, після нещасного випадку з жертвою, який я був свідком, три стільникові телефони намагалися викликати 12 хвилин на телефон 02. Автобуси Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.

Запропоновано оптимальним алгоритмом розмови з офіцером обов’язків Г.В. Бадяйн (Єкатеринбург). На початку бесіди ми коротко описуємо конфліктну ситуацію, а потім скажемо: «Я буду використовувати своє право на оскарження порушення конституційних прав, але зараз вимагає дотримання статті 1.6 Кодексу про адміністративний кодекс і попросити вас домовитися і припинити свідомо протиправні дії Ваших співробітників, чітко порушуючи свої цивільні права і свобод, які падають під розставку статті 286 Кримінального кодексу про зловживання службовими повноваженнями. й

Прийняти тут.

Джерело: