Вищі дорожні психологи

18 зображень

У квітні ДПС розпочав високий сезон, який триватиме до листопада. Мусковіти вже розпочали міграцію до теплої води Каспійського моря. Всі, хто переїжджає на південь від траси М6, пройдуть через постирадянську стаціонарну міліцію, останні близько 25 км перед Волгоградом. Я захистив мій зсув з інспекторами DPS, щоб побачити для себе, хто і від того, що це повідомлення захищає. Ми «партнери» – Максим і Юрій. За свою традицію я знімаю дві культури з саду: «гумані листи» публікуються в Россійській газеті, а в LiveJournal – багато фото. Якщо ви вказуєте мишу на фото, ви побачите його опис.

Родзинкою дня був марихуановий пакет, знайдений під матом пасажирського сидіння.

доб.4

Я мав бачити різні люди протягом дня. Вечеря є кілька. Для більшості, водіїв, пасажирів і автомобілів не виглядають як лід.

Драйвер з тимчасовою ліцензією, але не паспортом. Очікується, що мій брат приніс свій паспорт.

Оцінити салон. Коли двері відкривалися, чаші впав на дорогу.

У робочий день почався з інциденту: людина стала захвату на регулярному автобусі, він був поставлений безпосередньо на землю і зліва. Вони називають швидкої допомоги. Після цього великий туристичний мішок знайдений в сміття. Перевіривши його, в ній були деякі брудні рогатки. Виявляється, що жінка, яка супроводжує пацієнта, вирішила, що він більше не потребує.

З іншого боку дороги протягом трьох годин був бідний хлопець, чекаючи когось, щоб забрати його. Довгий час чекати. Він дуже непривабливий. А хто його забрав.

Вівці також без документів: без рахунків-фактури, без сертифікату. Відправте їх до району, щоб розслідувати.

До речі, відеореєстратори в патрульних вагонах напишіть як всередині, так і зовні. В кінці зміни SD-карта з відеореєстраторів надходить на пост, записи об'єднуються в комп'ютер. Ви можете побачити, де вони були, що вони робили, що вони говорять про машину, що вони побачили навколо них. Сама річ на пост: запис робиться як зовні, так і всередині посту.

Я наполегливо поразив мене «партнери», за яким принципом вони вирішили, хто не зупиняється і хто ні.

Відомі формальні критерії.

Орієнтація, рейтинг найбільш вкрадених автомобілів

Пасажирський транспорт, перевезення регіону 05 (це наш внутрішній офшор – тут найнижчий транспортний податок, тому автомобілі з по всій території Росії реєструються).

Обманний лист з бажать номерами автомобіля кріпиться до wand. Це додаток до системи "Автоурган" - відеокамера прочитає номери автомобілів і перевіряє з базою даних. якщо він знаходить матч, він буде повідомлено про повідомлення з гучним сигналом.

Це пневматичні. Але серйозна зброя не рідкість. Власники мають дозвіл на зброю, але забути про дозвіл на перевезення.

Пара раз прийшов до особистого пошуку.

Чи правда, що жінки практично ніколи не припинилися? Ноп. Часто можна побачити, що водіння тільки після зупинки автомобіля. Інспектор вирішує на перевірці протягом декількох секунд. Для того, щоб бути знаком "Стоп. Контроль" на пост, де всі змушені зупинитися, і було достатньо часу, щоб подивитися не тільки на кількості і зробити автомобіль, але і на обличчі водія. Тепер потрібно робити на швидкості 40 км на годину.

Але ми припинили Mercedes-Benz, який не має зворотного номера. Водій так мовчить або відповідає погано. Вони намагалися поговорити з ним протягом тривалого часу і навіть назвав мене. Не допомагає. Здавалося б, що людина не реагує на що-небудь, йшла глибоко в себе. Чи може він їздити? Призначений для медичного обстеження. Тоді я запитав інспектора: що зробив його зупинити? Після того, як він не міг бачити відсутність ліцензійної пластини ззаду, автомобіль був прямим, водій був спокійний, тому чому? Відповідає всім повідомленням: спалах, інтуїція ... І нічого магічного: досвід, освіта.

Драйвер невеликого вантажівка раптом стрибає з колеса і працює до мене. Він кладе червоною щіткою в руках: «Це подарунок для тебе!» Чому? Вона сказала: «Це колір вашої куртки». Я запитав інспекторів, що це було. Вони сміються: на дорозі є кілька дивоводів. Але смішні фрейки недостатньо. Іноді драйвери зупинилися на перевірці повинні чекати їх повороту. Вони реагують по-різному. Деякі знайдуть можливість розслабитися або розігріти інші. Молодих хлопців на «кішка» з числами 95-ї області п'яти, демонструючи, як поспішають вони. Але водій починає шукати документи тільки при вступі до інспектора автомобіля. За допомогою кишеней, рукавного відсіку, декількох гаманців. Навіть я відпускаю терпіння. Інспектор небайдужий: звичайний бізнес, який хоче показати, хто заряджає, достатньо.

На пост languish два юних jigit без прав. Вони чекають когось, щоб прийти і отримати їх. З вікна я бачу, що припинено пилосос, документи перевіряються не тільки від водія, але і від пасажирів.

Це не рідкість. Одного разу в машині знайдено корпси. Пасажир у задньому місці не показав інтересу до зупинки. Що не так з ним? Сплячий, вони кажуть. Він був сплячий... Не спить.

З іншого приводу, вони побачили чоловіка, який шукав навіть через програму «Для мене». Вони розповіли про сім'ю, вони прийшли до посту, сім'я була відроджена.

Р

І в «чотирьох» чотири пасажири, три хлопці і дівчина. Юрія залишається з ними, Максим працює на пост, вимагає відеокамери і свідків. Заступник командира постових станів: препарати.

Інспекція автомобіля перетворюється на огляд: за протоколом і з свідками, дії водіїв в їх ролі. Не зовсім добровільно, але хворого. Максим покладає сміття з тулуба на дорозі, шайби, почуття, ганчі в мішках, запитуючи: чиї сумки, чиї штани? Він залишає і повертає Labrador. Максим – лікар-гінолог, і собака навчається на лікарських засобами. Я не маю часу фотографувати її в салоні. Максим непрозорий пакет: марихуана.

Кожна на своєму шляху. Водій чітко загинув те, що сталося. Ясно від свого вигляду, що він не з цієї компанії: ніхто не заперечує, що він просить його повернутися і вперед. Один з пасажирів намагається сперечатися:

до Що ви робите тут?

Максим перетворюється на залізо в голосі: «Не висловляйте себе!» Де ми, всі права?

Один намагається вийти, як дим.

- Ви не можете! У вас немає!

до На яких підставах?

- Ідентифікація. У вас є паспорт?

- Ви не маєте права!

Ще один пасажир тихо каже: "Тай до." До трьох годин.

- Право! Ваш друг знає закон і ви не знаєте.

до І я не ламав їх, щоб дізнатися! – порубати пасажира.

Два затриманих не мають паспортів.

Інспекції просять, якщо будь-які родичі або друзі можуть принести паспорти. Ні, ні.

Старший пасажир тихо каже дівчатам, "Одно таксі". Вона намагається втекти, але ескортується назад в туалет.

Джиги перемішали в духі: вона виходить, це відбувається гірше, ніж їх. Здавалося б, радіти видовище.

Пакет марихуани упаковується в прозорий пакет і ущільнюється. Завершено роботу ДПС: опера продовжує працювати. Прибуває вся компанія, щоб дізнатися, хто володіє купелями.

Почати писати, писати, писати

Кожна акція має власний папір...

р.

І знову на дорозі, ті ж процедури: ваші папери, будь ласка! Максим попереджає мене, що не має свого обличчя на фото. Чому? «Я не хочу, щоб подобатися. Чи знаєте ви, скільки наркоманів я кладаю в в'язниці? Скільки? Багато. Потік препаратів не зменшується. Зміни каналів. Тепер кур'єри наркотиків здійснюють автобуси і мікроавтобуси: легше загубити серед інших пасажирів. Саме тому є така увага до пасажирського транспорту. Відкриті ділянки добре-розкручених препаратів після операційного розвитку за допомогою інших послуг: наприклад, один раз в цій посаді взяв велику партію героїні в банках з марками: в кожному сумці купе ...

Я думаю, що з погодою я був недбалий: це нічого, що Квітень, і руки заморожують навіть взимку рукавички. Але, як вона виходить, немає хорошої погоди: кріпиться на горі, завжди страшний вітер, навіс тільки частково економить від дощу і сонця. Авторами нової поліцейської уніформи подбали про гарну шапку (це дійсно красива), але чітко не замислювалися про носіння цієї коронки на весь 12-годинний зсув плюсом. У вигляді колишніх світлових ковпачок більше немає.

54061264

Весь день, спостерігаючи, як інспектори спілкуються, я отримав підтвердження старого правила водіння: як ви йдете до них, вони йдуть до вас. Водій спокійний і доброзичливий інспектор. На найменшому знаку зцілення або агресії на обличчі падає залізний купол. Тепер я знаю, чому інспектори поліції вважають за краще боротися з водіями за сорок: вони спокійно та поважно, знаючи, що це завдання.

anna-stepnova.livejournal.com/169435.html

Джерело: