Вбити або вбити

Під час навчання в ПТУ я працював навантажувачі в меблевій компанії.
У двох будівлях, в першу чергу, де були зібрані меблі і зберігаються, другий де зберігався брус.
Я працюю в першому будинку, а в другому ми приймали в поворотах, коли необхідно було розвантажити вантажівку з лісом.
У цьому будинку були навантажувачі - всі вони переважно дядяки - для крадіжки і деяких для вбивства.

Я зустрів чоловіка, який не вписав в місцевий смак.
Почав мені курити і розмову.
Ми поговорили з ним весь час, який розвантажив ліс, від розмови я дізнався, що він сидів і сидить за вбивство.
Я не знаю, чому, можливо, через мій президність, або можливо, з curiosity я попросив його про обставини, які він вирішив вбити чоловіка.
Його історія опинилася в пам'яті довго.
Я вже кілька років, і я запитав себе, що я хочу зробити на своєму місці?

Назва хлопця була Віталія, він працював кермом перед в'язницею.
Він мав власний автомобіль і молода дружина.
У день, коли його життя було розділено на «Бефоре» і «Афтер», він і його дружина знову пішли на канікули батькам в Тольятті.
Він майже досягнув призначення, але 20 км. припинив екіпаж ДПС.
Віталія припинила на боці дороги, підготували документи, але не вдалося перенести їх до ДПСнік.
А замість того, щоб привітати його, вони відправили гармату і вимагали вийти з машини.
Вітанок не стержав і миттєво оцінив ситуацію, молодий хлопець, від якого пари спирту явно не попсували, але вовк в епаулетах.
Ми повинні прийняти рішення.

до І ви прийшли?
Про нас Він відповідав, очі торкнулися, і він продовжував.
Моя братка брата була припинена, а куля була знята в задній частині голови.
Вони хотіли взяти машину, вони не вбивають їх в салоні, щоб автомобіль не був пошкоджений або розфарбований.

Що робити з дружиною? Я не втрачу ризик.

Вітанок зумів зателефонувати дружині лукати і кинувся до вовку, бій не прослужив довго, 2 постріли звучали - перший удар крила автомобіля,
Друга в голові ДПСнік. Партнер компанії «Бевков» розпочав свій автомобіль і різко поїхав на Togliatti.
Віталія сіла поруч з корпсом і почала називати поліцію.

Через годину прибули патрулювання ДПС і амбулаторію, а разом з ДПС прибули той же партнер вбитого вовк.
В результаті, як виявилося, його автомобіль привернув увагу до поліцейського руху - оскільки він виглядав як один, що зазначений в крадіжці.
І загинув в бій, не був вовк, але колишній співробітник ДАІ, його партнер, в той час був нинішній інспектор ДАІ.
Віталія була вирокована на термін 3 років (термін дії на суму 98 Кримінального кодексу). Моя дружина не могла чекати 3 років і залишити.
Немає бажання взяти його на нормальну роботу - нехай навіть дайвінг в обставини - за яким етикетка була вішалка для всього життя - колишнього в'язниці.

І якщо ви прийшли до питання: Вбити або бути вбитими, звичайно, більшість людей вибирають перший варіант.
Але що б ви робили в своїй ситуації?

Джерело: