О, блондинки...)

нормальний робочий день. Інспектор відділу ліцензування проводить прийом відвідувачів. У коридорі є шум. Спочатку інспектор не заважає його. Зробіть шум і заспокоїти... Тим не менш, шум не підлягає, але навпаки, починає посилюватися, вже чути індивідуальні кришки. І наступні двері, до речі, є головним офісом. На зустрічі пізніше. Після перегляду наступного відвідувача, інспектор виходить на двері і виходить.
Серед сильних і серйозних чоловічих мисливців... Дівчина. Блондинки (Для заборонити, я не хочу відображати всі блондинки жінки, але вона була ще блондинка).
Міні спідниця, колінно-високі черевики на цьому каблукі, пальці. макіяж.
- Ну, чоловіки! Як ви не розумієте? Я не маю часу, щоб сидіти в лінії! Я не маю зброї! Що станеться для вас, якщо ви пустили погану дівчину через?
Побачивши інспектор, кине йому.
- Комрадський офіцер! Просто другий! Це питання, що поспішає!
Приходьте, будь ласка, Інспектор все ще людина, і дівчина дуже нічого. Я приймаю всіх.
до Що ви отримали?
- Мені потрібно дозвіл на зброю!
- Купити? Подаруйте мені документи...
- Папірна робота?
- Я. Сертифікати з психіатра і нарколога, медична дошка, копія паспорта. Ось ваша форма, напишіть заяву. Я надішлемо запит на спеціальні чеки, до вас прийде прецинкт, подивіться на поле пістолета ... Плата за ощадний банк ...
- Коли дозвіл?
- Ну, якщо ви океї, то, в два тижні ... Отримати дозвіл на придбання, довести мене гармату для перевірки і в іншому тижні ви отримаєте дозвіл на зберігання ...
до І завтра?
Що завтра?
- Чи можу я піти полювання завтра?
до Звичайно, тільки без зброї. У вас є мисливський квиток?
- Мисливський квиток?
- Я. Без цього, ви можете зберегти гармату в домашніх умовах. Для самозахисту. Ви не можете відправлятися без нього.
- Я не маю цього квитка... І посилання з психолога...
- Психіатр.
- Хто піклується? Ви не розумієте! Завтра! Про нас Сезон Всі ми приїжджаємо! Я вже купив собі такий милий костюм і черевики! Але без гармати вони сказали, я був заспокійливий. - Не буде! Тексти пісень, а це означає: Немає способу завтра, huh?
- Просто не плаче... Я повністю безглуздий. Ви бачите, є замовлення, замовлення, інструкції...
Добре, алюлія ма'ам, сльози про посипання. Луккілько, телефонні кільця.
Я. Я отримав його. Складання. Вибачте, що дівчині, дівчині...
- Я чекаю тебе. Я впевнений, що ви можете допомогти мені! – значно знижує очі.
Інспектор летить з офісу з кулею, втираючи його потові чола з рукокерчифом. Тим часом дівчина помітила іншого офіцера в офісі. Молодий ручний лейтенант (інспекційний інспектор) предки бути зайнятими з папірами, але іноді кидає зацікавлений погляд на відвідувачів. Дівчина переходить на новий об'єкт.
Він сидить ближче, кидає ногу на нозі, випрямляючи волосся. З під половиною світлих вій лангу вигляд...
Може, ви можете допомогти мені... офіцер... - Я дивився американський кіно.
- Важко. Якщо Сергій Геннадійович не міг... До речі, які ви збираєтеся йти?
Я не знаю, чи є ведмеді. Не розумію. Важливо, щоб всі ми пішли без зброї ... Допоможи мені. Ви не відчуваєте себе шкода для мене на всіх?
Я хотів би, але, ви знаєте, я мав одну думку. Ви бачите, є такі гармати, деякі люди знають про них ... Ви можете придбати без дозволу. Я пишу вам ім'я на аркуші паперу, і ви йдете в магазин і запитайте його.
до О, дійсно? Ви красива!

Є стійкий запах парфуму в офісі. А ембаррасований ліевтенант протирає яскрава червона помада від свого щока з ручкою...
Блондинка, співати, перегони в її маленькому Сузука в магазині зброї. У її очищенні вона має шматок паперу, на якому вона написана великими друкованими літерами:
Пневматичний пістолет.

浜у 涓 蹇