2797
Знаменитості, які приховують свій природний колір волосся
Kristen Стюарт є одним з знаменитих білявка знаменитості, які приховують природний відтінок волосся. Крістен відігравав іконічний образ найяскравіших винайдених брюнелей в історії, Snow White. Природне волосся Крістен - це червоне блондинка, але актриса віддає перевагу відтінкам каштану. Як блондинка, вона може бути видно в певних ролях, так як це було в кіно On Road.
Katy Perry виглядає приголомшливо з неоновими кольорами волосся, проте співачка віддає перевагу темним тонам, на відміну від природного тону світла. Коли вона повернулася до світлих волосся, її волосся виглядали освітлено і неприродно. Співак продовжує експериментувати з відтінками волосся, але при цьому намагається не повертатися до природного світла.
Відомий для її пишні червоні пасма, Amy Adams є ще блондинка, яка приховує її природний колір волосся. Адамс був довго білявка, рано в її кар'єрі, але її час тільки прийшов, коли вона фарбувала червоний. Її тон шкіри відмінно підійде для червоного волосся. Amy Adams є going для бути білявка, але тільки якщо інший роль вимагає його.
Ще одна червоно-волосатий актриса, emma камінь, є насправді білявка дівчина. Актриса не може остаточно вирішити, чи можна бути блондинками або червоними, періодично рухаючись від одного кольору до іншого. Актриса бачить себе тільки як рудоволосий. Її мати також має червоні волосся, але Емма також любить блондинка, тому ми побачимо ряд експериментів з відтінками у зображеннях Голлівудської акторки.
Один з знаменитих знаменитих знаменитостей Голлівуду, які приховує природне світло відтінку волосся Leighton Meester. вона не повинна бути брюнетка для зірка в Gossip дівчина, але вона зробила. Вона перефарбована безпосередньо перед виливкою для ролі в серії і одночасно не хоче повернутися до оригінального тону, віддаючи перевагу залишатися ефектною коричневою жінкою.
Р
Приховує природний брудно-блондний відтінок волосся довго, Angelina Jolie виглядає набагато ефектно коричневий і брюнетка.
Актриса намагалася на образі блондинки в кінофільмі «Життя або щось схоже» в 2002 році, але тільки один раз зарекомендував всім і переконаний себе, що образ блондинки не є її вибором. Вона набагато краще від темного волосся, що дає красиву контрастність її тонусу шкіри.
Покинувшись на природний, брудно-сірий відтінок волосся, Софія Вергара приступила на наступному етапі успіху в її кар'єрі. У серії «Американська родина» під час зміни кольору волосся у Колумбійській. Коли я вперше потрапив до Голлівуду, я не отримав хороших ролей, тому що я не виглядав як латиноси, як режисери та продюсери, які я зіткнувся з позовом. Іспанські жінки можуть мати всі види відтінків волосся, висоти і поглядів, але хто мені навчити цих людей, коли мені потрібна реальна робота? Моя команда і я вирішив фарбувати волосся в темному відтінку, щоб вона добре підходить з моїм акцентом. І вона працювала. Ця історія розповіла актриса Glam
Багато хто вважає Olivia Wilde бути a брюнетка, але вона є одним з небагатьох білявка знаменитостей, які приховують її природне волосся hue. Її перша роль була як блондинка. Після цього Олівія фарбується в темному кольорі, створюючи ідеальний контраст з тоном шкіри обличчя і безпосередню увагу на себе. Актриса почала виглядати більш зрілою і ефектною з новим темним кольором волосся.
Крістіна Гендрікс стала рудоволосим у віці десяти років. Вона ніколи не повернулася до неї природне світло волосся. Натхнений спосіб такої зміни відтінку був її героїні з серії «Анна зелених дахів». «Це було те, що я був близьким і зрозумілим для мене, і я хотів бути рудоволосим, як Енн, - сказав він.
Чудовий брюнетка Дитта Вон Teese є найбільш дивовижним кейсом в цій колекції. Хто б подумав, що Dita насправді білявка і приховує її природний колір волосся? Не можна уявити Dita Von Teese білявка, як чорні волосся є невід'ємною частиною її гламурного образу. Модель і танцюрист спочатку блондинка Heather Renee Sweet перш ніж стати знаковою людиною Dita Von Teese.
Джерело: womenitems.ru