Які блондинки бояться?

Я бачив море в 4:00 вперше. Evpatoria ... горщик в рюкзаку позаду вас, часник ріеллет в їдальні біля пляжу... що ще потрібно для щастя?! Але життя дитини не безхмарно ... виявилося, що ви ще можете боятися істот, з якими ви намагаєтеся фотографувати фотограф і батьки... вона стрибає на вас, і ви сидів і посміхатися, чекаючи деякі птахи, щоб літати ... пекло ... якщо я тоді знав, як одягатися! Як відбувалося перше знайомство з мавпою. Однак, до кінця свята я знав всі пляжні мавпи і, можна сказати, навіть наклав їх суспільство ... вона була страшна, щоб застрягти в туалеті ... коли я закрив на... і не можу відкрити ... на 4 роки - це страх універсальної ваги! І oh, жах, коли ви втратите улюблений пластиковий відро ...

6, це страшно, коли ви рухаєте коробку іграшок ... і є малюнки на шпалерах, які ви були diligently приховування ... і коли тато і інший великий дядько frolic на вашому надувному колі ... оскільки він може лопнути ... і він так красивий ... квіти ...

На 9 на канікулах в таборі страшно все ... в сенсі, жахівські оповідання є основним застереженням загін ... пікові жінки, гноми, парфуми ... ні ... дорослий не розуміє, що ви можете подивитися в туалеті на 2 a.m. з дзеркалом, виготовляючи деякі дикий абсурдний обряд, щоб підвести когось, щоб відчути випуск адреналіну ... і потім скречіть в тіло, щоб приховати під ковдрою ...

На 10 в Україні ви можете випробувати весь букет досвіду ... але найголовніше: ми вже можемо сказати, що внутрішньо сформована Девушка боїться, що хтось досить 11-річний експонат з сусіднього пансіонату побачить її купання без верхньої частини купальника...

На 12 в Геленджик, це страшно, коли ви стрибати катамаран і щось слайди на нозі, ви думаєте, що це був Дад, який болить вас ... але коли ви розумієте, що Дад є три метрів і що його кінцівки не може бути так довго ... пауза ... і ви любите човен плавати без погляду назад, де очі виглядати, до тих пір, поки це море монстр (яллі риби) не зловити і їсти ви ...

На 14 в таборах ви боїтеся все ще більше, ніж в 9... Додані історії жахів: педагог, який може зловити вас поцілунками з Саска з наступного загону Саска, який може бачити вас з Жіною на дискотеці, радники, які повернулися з блискавки, перш ніж ви встигли поставити зубну пасту на 5 хлопчика в наступну кімнату, 4 попередні хлопчики, яким ви змащували і хто раптом збивалися, поки ви дивилися 5, 42 кроки сходів, які миються всіма покарані, ... радники, які працювали на підлозі в'язниці перед тим, що ви можете грати в найгірше поле в ніч, що ви не граєте в м'ячі, що ви знаєте, що ви, як ви можете грати в зал

У 16 році в Абхазію я боявся тільки з богом... Я побіг на датах в ніч після 12, як якщо я вже пішов на ліжко, наказавши її номер... Я ще боївся виконання заяви Абхазьяну на терію красивою відкритою поверхнею: “Зірка мого серця, я вкраду тебе, я буду тебе в горах!”... Ви...mountain, гаряча людина.

На 17 в Таганро ви боїтеся темного ... немає вогнів ... особливо біля будинків ... страшні і після в ресторані деякі дорослі дяки оплачуються за наш рахунок з-за наступного столу (експорт був гідний за розмірами), таким чином, демонструючи таке широке жестування для чогось ... щоб відпустити, стрибаючи в перші таксі і, нарешті, бігти додому для дідівців, які залишилися, закривши двері і зважуючи спокійно ... почути килимок і збити на двері ... думати: ми просто виправити двері ...

На 18, вона страшна, щоб стрибати з бунгі ... дух захоплюючий, коли немає нічого під ногами і ви літаєте в море на швидкості розбиття ... вона страшна, що ви будете rip від вашого tanned tummy коли ви parachute, тому що вона смокче занадто різко за катером через низьку вагу... вона страшна, що ви не встигне купити рожевий гаманець на продаж на набережній...

На 19, трохи страшно розповісти вашу маму, що ви дорослі, і ви не збираєтеся відпочивати з подругами більше ... і що ви будете жити в одній кімнаті з ним, і навіть, мама, сидіти ... сон в одному ліжку ... так як вона подвійний там ...

На 20 в Алупці в одному годину ранку страшно піти на пляж разом з ще однією блондинками на сьогоднішній день ... ні, страшно не тому, що на сьогоднішній день ... але тому, що кажани літати і тому немає ліхтарів ... і від цього до горла розтирають пісні ... і погрожують виявитися, щоб зустріти п'яний чоловік з словами: «Чи ви уявите, що станете для вас, якщо ми не очікуємо дати цілу команду регбі? й

У 21-му році ми поїдемо до в’язниці для вбивства друга, яка збиратиметься оприлюднити весь відпочинок в Єгипті, оскільки ми на мікроавтобусі з Арабами і куди вони збираються взяти нас? І трохи страшно піти в Москву самостійно, отримайте квиток в Туреччину, який ви любите.
Fear has великий очі і блондинки мати більше очей.