Заповніть протокол правильно

Рекомендації:

Якщо ви не погоджуєтесь з передбачуваним порушенням, то діяйте наступним чином:

до В машині DPS для реєстрації протоколу, не сидять.

Ви не маєте цього мита. Інспектор не буде розпадатися, якщо він несе 30-граму паперу від свого автомобіля до вашого. Переміщення себе в DPS патрульний автомобіль не пом'якшить покарання.

Під час складання протоколу, стан тільки Ваше місце проживання.

Для всіх інших питань, таких як «Чи ти працюєш?», «Що ви отримуєте? й

Я надасть цю інформацію слідчому за допитом.

В той час як інспектор заповнює протокол – фотографію місця «віоляції»

Ви можете використовувати мобільний телефон, якщо у вас немає камери. 4-6 зображень з різних кутів

Інспектор дав вам протокол, щоб заповнити, потім діяти наступним чином:

1) Запитайте інспектора, «Чи все ще мають записи? й

Якщо “так”, то повернемо звіт до інспектора – дайте йому писати

2) Якщо інспектор не заповнював в стовпчику «в'язі» - сміливо кладемо велику З

Якщо є свідки, і ви не спостерігаєте їх, запитайте їх, щоб представити їх.

- якщо свідки зробили партнера (и) інспектора - зажадають їм пред'явити свій офіційний сертифікат. Перевірка даних в протоколі. Якщо ви відмовтеся від вашого запиту, зателефонуйте 02 і звітуйте про порушення інспектора.

(3) У стовпчику «Розпланування обличчя...» необхідно зробити запис:

«Я не погоджуюся з порушенням. Відсутність порушень трафіку. Мені потрібен юрист.

Немає схеми. Решта знаходиться на вашому розсуд, тільки коротко.

Якщо у вас є відеореєстратор, це величезний плюс. Далі напишіть:

У мене є відео з реєстратора трафіку.

(4) Не доторкнутися до стовпця «заплановано до протоколу»

(5) У стовпчику "з протоколом знайомий ..." зробіть замітку: "Право не пояснюються"

У випадку, якщо інспектор не роз’ясував статті 25.1 Кодексу про адміністративні правопорушення. Саемем

Не запитайте на трафарет. Бажано, що в цей час в рекордері

Ви не запустіть з карт пам'яті, тому що ви почуєте багато "ідеальних речей".

(6) Кількість «Будь ласка, надішліть протокол ...»

Якщо ви в іншому місті, ви будете в іншому місті.

з цим ви надаєте заяву про передачу документів з місця проведення АПС на місці проживання

або автомобільний облік (див. розділ 27, «Ви зламали правила дорожнього руху в іншому місті»)

7) Після того, як ви заповнюєте, відокремте копію і поставте його самостійно.

У кишеню додайте оригінальний інспектор. Після цього висівки інспектора мовчно переносять.

(8) Немає доповнень, DPS Inspector, після вашого живопису.

На жаль, необхідно віднести час і місце «розшуку». Ви зрозуміли.

Вони сказали, що вони заповнені. Місце та час проведення випробувань – уточнення

Я отримав субпоена з відділу поліції.

(9) Візьміть папір і залиште. Потім ви відправляєте скаргу до дії.

IDF, прокуратура. Вони не дають мені паперу? - Дзвінок "02" (112).

Пояснення:

Від ваших правильних і навмисних дій у складанні протоколу залежить від того, чи ви будете покарані або ні.

В машині DPS для реєстрації протоколу, не сидять. Ви не маєте нічого спільного!

В той час як інспектор ДПС, в поті його обличчя, погоджується протокол, не витрачається час. Візьміть картину сайту APS. Пізніше (виберіть 2-3 успішних фото), прикріпіть ці фотографії до скарги на прокуратуру, обов'язково заповніть Додаток No 28. У той же час, не потрібно бути «порушений» інспектором – це про збір доказів для подальшого оскарження і звільнення від відповідальності. Ви можете сміливо приймати фотографії.

Протокол повинен бути складений відразу (ст. 28.5 Кодексу адміністративних правопорушень «Драфінація за складання протоколу про адміністративний правопорушення»), а якщо ви змушені чекати, то це адміністративне правопорушення на частині інспектора (ст. 12.35 Кодексу про адміністративне правопорушення «Іллегальне обмеження прав на привід транспортного засобу та його функціонування».

Якщо інспектор необґрунтовано затримує процес складання звіту, ви можете помітно попросити йому скласти запис вашого затримання, зробивши зрозуміло, що інспектор не має підстав для затримання. І оголошуйте свою намір зателефонувати "02"

Пленум Верховного суду від 24.03.05 п. 13 «При розгляді справ адміністративних правопорушень суддя зобов’язується приступати від принципу препуляції бездіяльності особи, щодо яких здійснюється провадження, згорнуті у статті 1.5 Кодексу адміністративного кодексу РФ». Впровадження такого принципу полягає в тому, що особа, яка притягується до адміністративної відповідальності, не зобов’язана довести свою недбалість, провину в комісії адміністративного правопорушення, встановленого судді, органами, посадовими особами, уповноваженими розглянути справи про адміністративні правопорушення. Нерухомі сумніви щодо провини особи, яка підлягає адміністративній відповідальності, інтерпретуються на користь тієї особи. В теорії. На практиці не існує прокурора в адміністративному процесі, а рецензент приймає його функції. Протокол є основним доказом провини (ст. 26.2 Кодексу про адміністративні правопорушення). В залежності від того, чи покараєшся чи ні. Якщо інспектор правий або не глибоко пурпурний до нього, то його дохід залежить від того, чи він діє законно або ні.

Зміст протоколу про адміністративні правопорушення докладно прописані в ст. 28.2 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ. Цей протокол вказує: дата та місце його приготування, посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка звернулася протокол, інформація про ідентичність відступника, місце та час комісії та характер адміністративного правопорушення, нормативний акт, що надає відповідальності за правопорушення; прізвища, адреси свідків та жертв, якщо будь-який.

Отримав протокол в руці, потрібно уважно прочитати його.

Будь-які невірно письмові дані є перевагою. Наприклад, прізвище (місце проживання, бренд автомобіля) вказується граматичною помилкою. Такі помилки відхиляють сумніви на фактах, що представлені IDPS. Пам'ятайте, що інспектор в будь-який час може прокидати протокол від руки, поспішати і т.д. Тому зробити це правило, щоб заповнювати стовпці в протоколі – сидячи на власний автомобіль.

Тоді подивіться, що ви підписані. Знайдіть місце, де ви підписалися на роз’яснення Ваших прав та обов’язків, цей стовпчик позначається наступним чином: «Презентація протоколу, права та обов’язки пояснюються для мене ...». Не запитайте інспектора зробити це, якщо інспектор не пояснив Вам (або) права та обов’язки, передбачені у статті 25.1 адміністративного коду, а замість підпису напишіть «Право не пояснюються». Це прямий показ порушень процесуальних правил. Нерідко на підставі таких фактів суд не бере справу до провадження. Варіант «прочитати на спині» не застосовується до цього випадку. Ви не повинні прочитати їх, вони повинні пояснити їх для вас. Рідкий інспектор може це зробити.

У роз’ясненнях особи необхідно написати «Я не погоджуюся з порушенням». Поставити цю фразу дає вам право на статтю 1,5 адміністративного кодексу «Витрата невинності» та статті 51 Конституції РФ «Не зобов’язаний свідчити про себе...» Неважливо, що порушення відбувалися прямо перед інспектором. Це його обов’язок довести, юридичним способом, що порушення відбулося. Нехай він працює за зарплату з наших податків. Згодом, в спокійній атмосфері, краще з захисником, ви дізнаєтеся, чи було порушення взагалі.

Друга обов’язкова фраза: «Я хочу допомогти адвокату».

Ще один поширений приклад порушення процесуальних правил. Інспектор розповідає про те, що ви потім запрошуєте адвоката до суду, і зараз він повністю непотрібний. Звичайно, інспектор може зрозуміти, що наявність правово компетентного захисника на сцені порушення означає відсутність пропозицій до «неготиту» та подальшого головного болю при письмовій звітності з проханням від прокуратури про заслуги своїх скарг. У цьому випадку інспектор відкриває вас. Стаття 25.5 Адміністративного кодексу «Дефендер і представник» надає право бути присутнім юристу. На жаль, закон не регулює час очікування адвоката. Якщо він прибув до того, як ви дали інспектор підписаного протоколу, це штраф. Якщо не, то у скаргі до прокуратури, то вказується, що інспектор відмовився отримати правову допомогу.

Наприклад, ви очікуєте адвоката оборони, щоб прибути 15 хвилин. Тоді ви можете провести час повільно заповнювати протокол або говорити з інспектором про незгоду з порушенням. Ви не повинні вимагати адвоката, якщо ви погоджуєтесь з порушенням, і написання протоколу і ухвал є порожньою формальністю, оскільки це процедура штрафу більше 100 рублів.

Третя обов’язкова фраза у роз’ясненнях: «Схема не була виконана», якщо немає. І далі схема може з'явитися з коментарем ДАІ, що ви відмовилися від реєстрації. Якщо схема складена в одному примірнику, напишіть: "Копірування схеми відмовлено." У разі звинувачення на зустріч, схема з вашими коментарями буде дуже корисною документальною добавкою до протоколу.

Як приклад, інспектор змащував один і пів кілометри від ділянки дороги, де перехоплення заборонено. Спостерігає все, що відбувається в армійських бінокулярах, що не є сертифікованим пристроєм, що використовується в сервісі. І це порушення наказу No 185 від МВС, зокрема, статті 46 «Використання технічних засобів, що не передбачені положенням про надання послуг у контрольі дорожнього руху не допускається».

Використання бінокулярних засобів не входить в будь-які інструкції. Це докази, отримані при порушенні закону. При складанні схеми інспектор повинен вказати, де було вчинено порушення. Також слід зазначити, що інспектор був у часі. А картина буде очистити. Фото інспектора, з бінокулярними на грудях, вагомий аргумент в суді. Схема є однією з видів доказів провини, а її відсутність є іншим порушенням процесуальних правил інспектора.

Додатково до схеми можна додавати інші документи до протоколу. Наприклад, протокол, що наданий Вам для підпису, був завершений в повному обсязі, в тому числі дата «флайс-аналізу» в відділі адміністративної практики. Ви не можете написати клопотання про відкладення дати розгляду. Записатися на запис, який прикріплюється до нього. Неймовірно, що інспектор негайно вирішить, що заява відмовилась і зможе виконати свою форму (ст. 29.12 Кодексу про адміністративний кодекс), а велике питання – чи має право розглянути застосування. Чи можна це зробити? Оральне визначення не підійде Вам, оскільки він повинен бути підписаний інспектором (п. 29.12 пункту 3 Кодексу про адміністративний кодекс).

Запитайте своїх пасажирів, щоб бути записаними свідками. Стаття 25.6 Кодексу про адміністративний кодекс стверджує, що «які люди, які знають що-небудь про випадок, можуть бути свідком у справі». Якщо інспектор відмовляється ввести їх в протокол, стверджуючи, що вони зацікавлені особи, введіть їх в протокол з власною рукою - в стовпчику "Розпланування особи ...". Зацікавлені особи в адміністративному кодексі можуть розумітися, експерти, але не свідки.

Якщо інспектор не увійшов до своїх свідків, поставте Z в ці лінії. Ще один плюс на користь. Але приготуйте, щоб його послухати про те, як ви не повинні це зробити. Не хвилюйтеся, не існує покарання за це. Єдиний інспектор «місце». Але якщо інспектор заповнив свідків до підрахунку, і їх реальна присутність не було - попросіть їх показати. Після того, як повторити це, запишіть цей факт у стовпчику «Розпланування людини...» Але краще викликати "02."

Коли інспектор представляє «підробку» свідків, він здійснює кримінальний акт за ст. 292 КК РФ «Особливе заростання». У статті передбачено відповідальність за введення навмисно неправомірної інформації в офіційних документах, у вигляді невідповідності до двох років.

У випадку, якщо інспектор, як свідки, вступає в запис свого партнера (або двох) Обов'язково познайомитеся з даними офіційного ідентифікатора і перевірте протоколом. Зловити тут: інспектор заповнює дані «відчуття», який готовий до тривалого часу, і він розповідає про те, що це дані колег у службі – це спосіб, що вони є.

Не пишіть історії, такі як «Я думав, що я можу це зробити», «Я не робив, тому що я був зміщений,» або «Я поїхав швидко, тому що автомобіль був потужним.» Стануйте свої погляди на оплату та дії інспектора чітко, лаконічно та чітко. Не напишіть нічого в протоколі під диктуванням інспектора ДПС. Якщо ви сумніваєтеся про те, що писати, краще не писати нічого. Надалі краще врегулювати свою точку зору на папері з адвокатом у вигляді скарги до прокуратури та поліцейської служби.

Обов'язково вкажіть протокол, щоб інспектор не ввійшов в нього непотрібний, і відразу, не запитуючи дозвіл від інспектора, візьміть копію протоколу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное