450
Одна боротьба.
Рибін був з 1-го відділення НКВД, який приступив до маринів восени. Я не знаю. У траншеях він був названий старою людиною, цей дев'ятнадцятий рік-старий хлопчик, який зумів залишатися живим протягом 7 місяців, коли середня тривалість життя на «малій» три дні. Тепер він лежить прямо на березі, він був відрізаний машинною черги.
Замбалова з Бурятських степів. Вирощування в риболовлі батьківського човна, плавання як риба, він мріяв про море. Вони називають їх озером – славний море, сакральний Байкал. Тепер не скажеш нічого - в очі загинув моряк.
Миколай – це те, що ми приїхали до нас з Десь в Кубані. Син сербського вчителя, який перейшов до революції.
Гаврилов з Сибіру. Трактор від Єнісі, він легко перевозив максимум від позиції, і був гордим, будучи кулеметником. 1 тиждень тому кулеметник був Шмельов, 2 тижні тому - Маммадов.
Гаврилов і Ніколавса були вражені шахтою.
Кравченко і Лужин були з Володимира. Як кажуть, «Ми з Володимиром». Однорічні, як були фіксатори на заводі. Тепер вони мовчать – Кравченко не вдалося, але Лужін все ще кинувся і кладуть під танк. Поблизу танкової боротьби з німецькими техніками.
Вони впевнені, що знищують всіх захисників Невський свиней. Вони сміються. Вони димають. Їжте на ходу.
Ось чотири з нас.
Рибаніна з водопровідної води Владивосток з фляску, всі речі вниз. Він знає над.
Botchulun, волонтер з Монголії, променів і каже, що він є членом Комсомол.
Аіжанов з Казахстану. Це досвідчений солдат, після того, як поранено, він був присвоєний до 330 р.
І я, останні два сотні тисяч солдатів і моряків.
Немає одного ліва в сім місяців. Ми всі тут. Гренада в руці. Про нас
Присвячується солдатам і вітрилам, які загиближуються на "Невський свиней".
Джерело:
Замбалова з Бурятських степів. Вирощування в риболовлі батьківського човна, плавання як риба, він мріяв про море. Вони називають їх озером – славний море, сакральний Байкал. Тепер не скажеш нічого - в очі загинув моряк.
Миколай – це те, що ми приїхали до нас з Десь в Кубані. Син сербського вчителя, який перейшов до революції.
Гаврилов з Сибіру. Трактор від Єнісі, він легко перевозив максимум від позиції, і був гордим, будучи кулеметником. 1 тиждень тому кулеметник був Шмельов, 2 тижні тому - Маммадов.
Гаврилов і Ніколавса були вражені шахтою.
Кравченко і Лужин були з Володимира. Як кажуть, «Ми з Володимиром». Однорічні, як були фіксатори на заводі. Тепер вони мовчать – Кравченко не вдалося, але Лужін все ще кинувся і кладуть під танк. Поблизу танкової боротьби з німецькими техніками.
Вони впевнені, що знищують всіх захисників Невський свиней. Вони сміються. Вони димають. Їжте на ходу.
Ось чотири з нас.
Рибаніна з водопровідної води Владивосток з фляску, всі речі вниз. Він знає над.
Botchulun, волонтер з Монголії, променів і каже, що він є членом Комсомол.
Аіжанов з Казахстану. Це досвідчений солдат, після того, як поранено, він був присвоєний до 330 р.
І я, останні два сотні тисяч солдатів і моряків.
Немає одного ліва в сім місяців. Ми всі тут. Гренада в руці. Про нас
Присвячується солдатам і вітрилам, які загиближуються на "Невський свиней".
Джерело: