Хлопець Джордж.

У червні цього року на чолі з співаком колись популярного поп-групи Culture Club, стала 50. А поки це не так популярний, і гурт вже не виконує, хлопець життєздатний, сповнений енергії і нещодавно випустили свій новий альбом з його opuses як DJ.

, Україна

Як дитина, Джордж О'Довд продемонстрував себе як надзвичайна людина: в школі він віддає перевагу мистецтву і музику, одягнувшись яскраво і екстравагантно. У віці від 15 років він згасився з школи і хлопець почав серйозитися. У той же час він усвідомив, що не схожий на всіх інших, боротьба привертала чоловіків. Попри те, що він помітив музичний продюсер McLaren і запросив йому вакантну позицію задньої вокалістки в групі Bow Wow Wow Wow Wow Wow Wow Wow Wow. У 1981 році хлопець утворив гурт, який змінив декілька імен, згодом ставши клубом культури після рекрутингу фінальної лінії. Пісня називається “Чи ви дійсно хочете хутрувати мене”.

Р

Хлопці на парі з Майклом Джексоном. Боротьба отримала те, що він хотів. Він ніколи не мріяв про таку популярність. Право і ліворуч, він вивів кандські інтерв'ю, в одному з яких він зізнався своїй справі з барабанщиком Джоном Моссом.

Мосс, в свою чергу, відмовляючи все і говорили про його бісексуальність. Хлопці з Хлопцем прийшли про те, що через безкінечні зв'язки Моса до жінок. У той же час боротьба «програла» з наркозами і незабаром весь світ дізнався про свою залежність. Починався мати проблеми зі здоров’ям, крім того, всі друковані ЗМІ та ubiquitous журналісти спробували половити його на лікарські засоби і ще раз підтвердити страшні чутки. Щоб уникнути непотрібних богів, хлопець і його новий коханець залишив Лондон для Індії, де він був очищений фізично і духовно, став вегетаріанським, і навіть написав hymn до Крішни. Коли він прибув у Лондон, він став філософом і буддійською. Після того, як ви зустрілися з Джоном Мосом, і вони разом записали новий альбом Ісуса Loves You, слова, які були сповнені свободи.

Боротьба займався DJing і він дуже сподобалося, бо він був веселий і гроші одночасно. У 1995 році він написав свою першу книгу, візьміть його як чоловіка, який став дуже популярним для його кандору і гумору.

513499 р.

У 1998 році група Culture Club переповнена і до захоплення своїх шанувальників 3 місяці, які подорожують США. Тепер група тихий, але фронтмен працює важко.

Р

У квітні 2007 року Бой Георг був зарахований неправомірно непереносимістю молодого чоловіка (на дзвінку, до речі), яким він підробив, і служив вироку в ув'язненні протягом 15 місяців. Взявши, хлопець визнав, що він був боляче і принижений там, і що він був щасливий, щоб знову був вільний. Тепер хлопець продовжує працювати як DJ, часто дає інтерв'ю на телебаченні і живе повноцінне життя... без наркотиків!

Як ви можете помітити, хлопець любить капелюхи.

570771 кв.м.

р.

Ось що він виглядав як без будь-якого оточення і макіяжу. На мій погляд, дуже гарна людина.

Ось кілька фото з початку

Я думаю, що це жінка.

З нашого Сергія Пенкіна.
р.

Що про Adam Lambert?

р.

Один з найвідоміших пісень Culture Club