Брайан Хлопець.

Брайан Хлопець є суперечливою фігурою в індустрії моди: деякі його люблять, деякі захоплюють, але деякі залишаються байдужими до нього. 24-річна філіппінка стала відомою після початку свого блогу (який він, випадково, почався після вражаючої поїздки до Москви), в якому він опублікував фотографії себе в модному новому одязі, критикував наряди знаменитостей і захопив створення своїх улюблених дизайнерів. Брайанських постів був таким життєздатним і смішним, що в одній точці тисячі людей почали читати свій блог. Сьогодні, Брайан Хлопець входить до ТОП-20 найвпливовіших модних блогерів у світі, вважається одним з головних модних дизайнерів планети і веде дружби з найбільш впливовими особистостями від модного бізнесу.

730233

152350 р.

р.

Очевидно, що це де Брайан Хлопець записує свої повідомлення, які середні 29310 людей читають щодня.

, Україна

Bryan Boy зрозумілий, що він був дійсно відомий, коли, в 2008 році, Mark Jacobs Сам... Це як простий хлопчик назавжди залишив свій знак в історії моди.

Я зробив відео "Leave Mark Jacobs Alone!" у відповідь на атаку на дизайнера, коли він затримував шоу на 3 години. Я опублікував відео на сайті. Через кілька годин, Марк написав мені лист. Спочатку я думав, що це був чужий жарт. У наступному листі Марк залишив номер мобільного телефону, щоб переконатися, що він був його. Я назвав і не розумію, це той же голос я чув на Style.com. В кінці Марк запросив мене до свого шоу і створив сумку на честь. Марк Якобс – це хороший друг шахти.
І ось, що острів шкіра сумочка.

Брайан Хлопець і Марк Якобс

р.

Як солодкий!

Брайан має багато друзів знаменитості. Сама Анна Dello Russo вважає свою компанію більш ніж приємною: вона витрачає час з ним на соціальні заходи, сидить поруч з ним на покази моди, і один раз навіть запросив його Святому Холі - її розкішна квартира в Мілані, про яку Брайан Хлопець відразу писав в своєму блозі.

р.

р.

р.

Мій читачі люблять його, коли я розміщую свої фотографії. Аттенденція посилюється, коли я пишу про сварки з хлопцем. І, звичайно, люди люблять читати про мене знайомства модистів.
Знаменитості дивляться в Брайан не тільки приємним супутником, але і прихованою загрозою, адже він може так обманювати і майстерно критикувати наряд будь-якого з них, що тисячі людей відразу поділяють свою думку.

Наташа Полі

р.

з найбільш дивовижними італійцями Домініка Долце і Стефано Губана

Париж Хілтон

з Naomi Campbell.

з Nicole Richie

Kanye West (Я не думаю, Кані щасливий про цю компанію)

з його блогерами "коледжі" Tavi Gevinson і Susannah Lau

таві

р.

І це Brian як це Tavi. Я бачу реставрацію.

Брайан Хлопець - це один з найвідоміших дизайнерів моди. Він транслює онлайн з переднього ряду і, звичайно, коментарі про те, що він бачив. Блоггер не тільки не доведеться боротися за зібраний квиток на шоу, але і не доведеться витрачати гроші на що-небудь - організатори шоу самі оплачують його за рейси в бізнес-клас і розміщення в розкішних готелях під час Fashion Week.

Квиток переднього ряду - це привілея, не право. Якщо модний будиночок вважає, що ви заслуговуєте на цю привілі, ви отримаєте задоволення. Місце в передній ряд - це особлива історія, в якому не потрібно запитати запрошення. Подарунок можна тільки. Кожен впливовий модний будинок від Armani до Prada надсилає мені запрошення на передній ряд, а іноді я відчуваю, що я не заслуги.

499 р.

Р

р.

Кожна самооглядова дівчина мріє про гардероб Брайана, адже вона включає не тільки новинки з останніх колекцій дизайнерів, але й такі легендарні аксесуари як Біркін і Чанель 2.55. І 50 відсотків свого одягу жіночі.

р.

р.

р.

В цілому Брайан має дуже своєрідний стиль, і деякі навіть називають його видатним. Його стиль сукні копіюється, милуючись, і знамениті дизайнери навіть називають блогером нової іконки моди. Брайан любить тваринні принти, хутра, паєтки, паєтки і не думають про своє життя без взуття в підборах. «Щоб бути чесною, ноги болять жахливо від своїх підборів», – каже Брайан Хлопець, але ми знаємо, що краса вимагає жертви.

, Україна

Дизайнери відправили Брайан своє створення з нових колекцій в обмін на замітку у своєму блозі моди.

Це острі шкіра Marc Jacobs сумка названий мною. Пальто фокса - подарунок від Domenico і Stefano. Нещодавно отримав кільце і браслет з ювелірного дизайнера.

, Україна

Я думаю, що мода є найкращим інструментом для самовираження. Я не подобаю людину, яка зберігає все в окремому пакеті і турботах, що не буде брудним. Для мене одяг просто доповнення до образу.

Р

р.