1297
Найбільша битва за часів війни (20 фото)
Боротьба Joe Frazer з Muhammad Ali стала однією з найважливіших в історії боксу.
У 1971 р. на НЮС зустрілися двоє необрізних великогабаритних винищувачів.
Алі роздягнув свою назву на відмову в боротьбі з В'єтнамом.
Давайте подивимося, як зійшов бій.
Довгий занурився Фрезер, щоб боротися, постійно занурився його, опустив його в пресі.
Це мій відповідь на вас, - говорить Фрасер, "але знаю, Алі, цей раз ви зробили мене сердитися.
Чому ви не можете зробити жарт? Що ви не можете сказати в жарт-бесіді? Ти жартував, я дивився занадто - і ви берете його до серця... Боротьба була запланована на березень 1971 року.
Алі приготував до бою, захопивши на вулиці.
Як Fraser приготовлений для боротьби невідомо, є тільки це фото.
Це день боротьби. Мухаммад Алі мав гарний нічний сон.
р.
Joe Frazer відіграв трубу в думці.
Тоді я сію в кільце.
Для перегляду бою і прослуховування Fraser прийшла велика джазова трубка Miles Davis.
Франк Сінатра.
Р
Ще один відомий чувак.
Перші п'ять раундів були в рівній боротьбі.
У 6-му Fraser закріпив Алі на троси і запустив потужну атаку на тілі і голову.
У раунді 8, суддя зробив Ali зауваження для пасивності. Мохаммед вирішив виготовити його агресивним супротивником, але Фрезер зберіг його. Тим не менш, його ціле обличчя було збите від ударів супротивника.
На початку 15-го туру з'явилася зірка години Фразира. Алі знизив праву руку, щоб ударити знизу, в якій точка Джое кладе ліву сторону прямо в щелепу. Мохаммед впав, отримав досить швидко і закінчив боротьбу за ноги, але втратив безумовно.
р.
Ось як ця боротьба закінчилася.
Ви зробили свою роботу, ходити сміливо!
р.
добез ціни2005001'0001
Джерело: www.pokazuha.ru
У 1971 р. на НЮС зустрілися двоє необрізних великогабаритних винищувачів.
Алі роздягнув свою назву на відмову в боротьбі з В'єтнамом.
Давайте подивимося, як зійшов бій.
Довгий занурився Фрезер, щоб боротися, постійно занурився його, опустив його в пресі.
Це мій відповідь на вас, - говорить Фрасер, "але знаю, Алі, цей раз ви зробили мене сердитися.
Чому ви не можете зробити жарт? Що ви не можете сказати в жарт-бесіді? Ти жартував, я дивився занадто - і ви берете його до серця... Боротьба була запланована на березень 1971 року.
Алі приготував до бою, захопивши на вулиці.
Як Fraser приготовлений для боротьби невідомо, є тільки це фото.
Це день боротьби. Мухаммад Алі мав гарний нічний сон.
р.
Joe Frazer відіграв трубу в думці.
Тоді я сію в кільце.
Для перегляду бою і прослуховування Fraser прийшла велика джазова трубка Miles Davis.
Франк Сінатра.
Р
Ще один відомий чувак.
Перші п'ять раундів були в рівній боротьбі.
У 6-му Fraser закріпив Алі на троси і запустив потужну атаку на тілі і голову.
У раунді 8, суддя зробив Ali зауваження для пасивності. Мохаммед вирішив виготовити його агресивним супротивником, але Фрезер зберіг його. Тим не менш, його ціле обличчя було збите від ударів супротивника.
На початку 15-го туру з'явилася зірка години Фразира. Алі знизив праву руку, щоб ударити знизу, в якій точка Джое кладе ліву сторону прямо в щелепу. Мохаммед впав, отримав досить швидко і закінчив боротьбу за ноги, але втратив безумовно.
р.
Ось як ця боротьба закінчилася.
Ви зробили свою роботу, ходити сміливо!
р.
добез ціни2005001'0001
Джерело: www.pokazuha.ru
Що ми не думаємо про (7 фото)
Фільми, які не використовували комп'ютерну анімацію та графіку (14 фото)