Не дивно.

... Я маю багато, щоб прощати себе про те, що, дійсно або нехайно, я іноді зробив через свою славу. Але не це. І все ж, не слухняний і веселий вигляд своєї сім'ї.
Роки тому, що я був для мене, що іноді буває з нами хлопці. Я впала в любов з кимось ще жінка, хтось ще жінка, яка стала ближчою і більш бажаною для мене. Я бачу її як чарівний чоловік.
Поенер або пізніше, секрет розкриється. У нашому місті є невелика, і незабаром люди поінформували свою дружину, що у мене була інша жінка. Спочатку я був слабкий, як я міг, але тоді моя дружина була холодною, і вона відчувала її, і тому не вірю мене. І один день, коли я був, щоб побачити два з нас.
Ні, це нічого, ми були просто на автобусі разом, але тоді моя дружина сказала, що я виглядав на неї так, доторкнувшись її так ніжно, що вона розуміла все. Це, вона кинула мене з дому. Я просто чекаю. Ми також залишили сім'ю, ми таємно орендували однокімнатну квартиру і насолоджувались однією з наших рідних свобод.
Але я ще мав дуже юну дочку. І вона ще не могла зрозуміти, чому її улюблена папка, яка не хоче її душі, припинила приїжджати додому. І вона тільки продемонструвала один раз на тиждень, в неділю, взяти її на парк, до кіно, купити її морозиво, поцілунати і зникнути знову на тиждень.
І кожен раз я приніс її назад до двору і послав її зустріти її матері, які вийшли з ганку, її дочка торкалася і зателефонувала мені додому. І я... Я пішов. Я пішов з її репроксимальним і незрозумілим виглядом: чому я залишаю, чому я не можу повернутися додому з нею. Це те, що вона запитала мене. Тексти пісень, а це означає: І я був змащувати щось про те, як мій мама і я мав боротьбу, що деякі дні ми робимо, а потім я жити в будинку знову. Він не вірить слово своєї справи.
Моя проблема була в тому, що навіть коли я з дочкою, я не змогла подумати про те, що стояв між нами.
Звісно, я не був залізом, і кожен раз, коли моє серце скорочилося болісно на очах страждань улюбленої істоти. І я дуже чекаю на іншу неділю, щоб поговорити з дочкою, до речі, дуже схожим на мене. І звичайно, я завжди дивився, як вона виростала без мене? А що, якщо дружина одружилася, і дочка буде привезена іншим чоловіком, байдужим до неї, або навіть зі складністю перенести її?
І я почав соромитися: я можу піти додому? Покрокове на горлі своєї пісні, тобто віддати свою любов в ім'я вашої дочки? Але після того, як незрівнянна сталося, через яку я не можу дати зворотний рух.
Під час своєї наступної дати з дочкою вона, як звичайно, безневинно захоплювалась про різні відмінності, раптом сказала така річ, що я пролетив і майже впав.
- Хто залишився тут? - Намагатися бути спокійним, я запитав.
"Дядько Валера" дочка повторюється. Приходьте, Дад, давайте лідирувати морозиво.
Приїжджайте, приходьте. Де він спить, Дядько Валера?
«З матір'ю, - сказала моя дочка. - На мами ліжко ...
Моя клена. Може бути фантазія дитини? Чому б вона? Дядько Валер, наш сусід, мій дочка добре знав. Проживав наступні двері. Ми були друзями з сім'ями, відсвяткували разом, а потім з нами, свята, деякі сімейні свята.
Тоді дружина Валерина Люба стала серйозною талією, вона мала пухлину мозку. Приготував операцію в обласній лікарні, але не встиг. Так Валера залишилася самостійно, з восьмирічним сином. Але не пропустіть довго. Людині, доброзичливі, не пропустіть можливість піти зліва під Любою.
Люба дізналася про це і назвав чоловіка «Нива», на якому він розкинувся по нашому місті після дня на машинці, ебать кошик. Я знав, що я був дуже стурбований, але я був хворим – я напевно любила Валерка, і я не хочу руйнувати свою сім’ю. І тепер він отримав дружину, дупу.
Валера довго дивилася на мій Зинкан, і тут є можливість – Я пішов. Він прийшов, як зазвичай, щоб відвідати, напевно, відвертавши пляшки на два, скаржавшись на одне одного про самотнє життя, і так, посидивши один одному, і були в ліжку. Ой, ти бастартс!
Я не можу сказати:
до Ви знайшли комфортний варіант?
Зінаїда подивилася на дочку, зрозумів, що вона була якось зраджена її, і з викликом відповів:
- Знайди його! Ти не єдиний, хто може повісити з жінками.
Це його. Вона відразу знезадула мене. Не було ревнощів. Почуття відхиленого власника. Не мав права торкнутися дружиною або моє майно. І з Зінка допомогла мені, чи помста вона і Валера мала будь-які почуття, я не доглядав, тепер вона нічого, але трохи і проста.
Я побачила себе. Але він просто перевертався мовно і пішов до зупинки. Я почув відчай за спиною:
Тато!
Тільки що голос може зупинити мене прямо зараз. Але я був так боляче і відступив зі свідченням дружини, що я тільки здивився назад і хвилював свою руку, «Зроби все!» І знову я був подряпиним в моєму серці цим поглядом моєї дочки, наприклад, ви знаєте, кальмари, повне відродження і надії.
Мій супутник порубати, кашель, побігти свою руку на обличчі – це навіть здавалося мені, що він кисті сльози – досягається за пивну пляшку, відвертати від неї і покласти її на стіл знову. Ми зустрілися в відсіку швидкого поїзда Красноярськ-Хабаровськ, який був перегонами зараз, на чорному осінньому ніч через нескінченний Сибірський тайга на захід.
Я не торкався літаючих літаків останнім часом, особливо після двох людей, близьких до мене, загинув в аварії один за одним, і я фактично розробив аерофобію. Чому мій сусід також кращий цей поїзд, який вважається швидким поїздом, я не знаю. Може бути з тих же причин. За два дні ми майже стали друзями, хоча наші розмови не завадили за межі обговорення зростання цін на бензин і ситуації навколо Сирії.
Сьогодні, нічого, здається, не п'яте, крім холодного пива, ми пропонуємо нам неприємний провідник. Але було достатньо для Вадима Сергеевича, досить розумного шукаю чоловіка п'ятдесяти, раптом "хіт" на відвертості.
Вражений, мабуть, синдром "туриста", перед яким можна перевернути душу, знаючи, що більше його, швидше за все, не познайомиться. Однак, сказав Вадим Сергеевич не так плавно, як я тепер презентую свою історію – він був знежирений, думки стрибали з одного до іншого, іноді він кланув своїх фантазій, пара разів навіть подрібнила зуби.
Я був делікатно німим, тільки зрідка скасовую голову і отримую з непристойним грантом, як якщо захопити співрозмовника для подальших відкладень.
Але після того, як Вадим Сергійович вже давно занурився, різко розірвав у віконне скло, за яким темні загартовані силуети тайги підіймають залізницею.
Я не можу стояти його спочатку і, як і п'яний великий шип світла чешки, який вже почав гріти, запитав:
Що відбулося поруч, Вадим Сергеевич?
до Що далі? - Мій друг мандрівник. - Що далі? Ми залишили свою нову любов до Далекого Сходу, вона має родичів там. По суті, вони не залишали, вони залишалися. Моя дружина, усвідомлення останнього, що я не збираюся пробачити її і повернутися додому, почав перетягувати всі органи, щоб ми були там, щоб бути плямистими і вимушеними відступити до своїх сімей: в профспілковому комітеті там, до керівництва довіри, де працювала моя Світлана, до мене на автобазі, я був там голова колони. І чоловік Світлани припинив мене з друзями. О, і вони зламали мене! Усе право, поліцейський наряд був проходжений, і вони встигли вчасно. Нарешті, чоловік Світлани мене кинув ще раз, вже лежачи, і загинув, що наступного разу я б загинув, і що я повинен зробити висновки. Але я не казав міліції, що це було - холігани, вони кажуть, звичайно, попросили курити, і я не курю.
Взагалі наші екс-спуси розбили наші нерви, тому ми вирішили відходити від всіх. І закінчили Біробіджан. За двадцять років. Ми тонкі. Я дійсно працює як механіка, Светка є співробітником персоналу в нашій базі. У квартирі вдалося дістатися і приватизувати там котеджі, придбані - все там ростуть, клімат чудовий. Светка народила мене і сина, добрий хлопець виріс, тепер в армії, під договором залишився.
- Як ви? - Я просив обережно, коли ми знову прокинули.
- Так, здається нічого, - Вадим Сергійович відповідав. Я ніколи не забули про свою дочку, і як ви забудете, коли цей останній вигляд пішов мені на мій життя. Почуття провини ніколи не залишив мене за те, що я кинув її, хто любив мене так багато, на кого ще дядько. Зинка потім одружилася це дуже сусід шахти, Валерка. І дочка, як вона вийшла пізніше, не зателефонувала йому - тільки дядько Валера. Ми були текстами, викликом. Я оплачував свою алімунію чесно, а крім того, коли я міг, я відправив гроші. Він платив за навчання в коледжі, потім відправив гроші на лікування, коли вона була в нещасному випадку. Він дав гроші на весілля...
Вадим Сергеевич здався доповіді мені про виконання своїх батьківських обов’язків щодо закинутої дочки, і я розумію, чому він зробив це – він ще заточений своєю совістю, і таким чином він був очищений перед дивним. Що було так особливим про те, що він зробив? Розлучення Мільйонів і залишають своїх дітей. Це одна принаймні фінансово допомогла їй дочку, і більшість, я прочитав нещодавно, знаходиться на ходу, так що не платити копійку для утримання власних дітей. Так, у порівнянні з іншими батьками, Вадим Сергеевич практично грішний. О, він повинен знати. й
«Це перший раз я збираюся туди, до неї», – Володимир Сергійович раптом перебив курс моїх думок з теплою голосом. Моя дружина дайте мені йти, мій онук був народився! Моя дочка звернулася до нього. й
І було так багато радості в голосі, що Я нехайно загинув його.
«Чому ти всі німі?» попросили раптово Вадима Сергеевича, занурення пива і зморшок. - Дуже тепло.
І пішов він на мене з питанням. Якщо ви хочете бути чесними або піти на пиво. Я вибрав другий. Хоча якщо я не привезти пиво, але щось міцніше, можливо, я також поділився з одним мандрівником, який пригнічує мене. Я пішов з моєї дитини. Син. Він вже дванадцятий, коли я зламав голову, після іншої жінки.
Ми не пішли в будь-який час, але жив у тому ж місті. І мій син не пробачив мене. Він зажадав, що його дружина, це, його мати, не повинні приймати будь-які гроші від мене, кажучи, що вони будуть годувати себе і не буде йти в будь-який контакт з мною. Свою дружину підняла його поодинці, бо вона ніколи не заміжала. І він був освічений - син сідає на лоббі. Через шість місяців я дізнався, де він сидів і пішов на дату з ним. І ось я повернувся, як кажуть, не сіль хліба. Моя сина не з'явилася. Чому він так хороший у мене? Не схожий на когось.
Сибірський

Джерело: