11
7 правди, які важливі для розуміння
Кожна людина має власний гіркий досвід - досвід помилок, сумнівів, перемог. Ми готуємо в різних культурних традиціях, кожен з нас має свою родинну історію, власну систему цінностей. Але є деякі фундаментальні правди, які людство підтвердило і знову, незалежно від часу і місця. Ми можемо не тільки уникнути зайвих стресів і драми, але і виявити більш глибоке ставлення до життя.
Нерідко люди усвідомлюють сутність цих прав тільки після ряду складних випробувань або під шоком розчарування і втрати. Але якщо ви хочете, ви можете пройти шлях до мудрості більш свідомо, слухаючи відгуки інших. Ми не можемо «жити» будь-який інший гіркий досвід, але ми можемо підібрати сигнали, які доля відправляє нам і приймати рішення про активацію.
У цій статті ми розглянемо сім ключових правдій, щоб зрозуміти перед кризою ерупів або роками безглуздих страждань накопичуються. Матеріал спрямований на широку аудиторію дорослих і написаний в популярному стилі науки, що поєднує доступність з глибиною, близькою до рівня експерта. Мета полягає в тому, щоб показати, як деякі прості уроки життя можуть стати основою для більш виконання і гармонійного життя.
Головна
1,1 км Неперервна частина розвитку
Коли ми навчимося прогулятися, ми не відмиваємо себе на кожну осінь. Однак, як дорослі, ми часто прикріплюємо дуже важливе значення для невдачі. Так, помилки можуть бути болючими, але заперечувати себе право помилитися засобами, щоб позбавити себе від можливості спробувати щось нове і отримати знання через практику.
- Точка зростання: У психології поняття «великий розум» асоціюється з позитивним сприйняттям помилок як точки росту.
- Ідеіонізм: Perfectionism робить людину надзвичайно вразливою, тому що навіть невелика помилка сприймається як катастрофа.
2,2 км Найцінніший ресурс
Багато хто з нас прагне до фінансової стабільності, кар'єрного зростання, визнання в суспільстві. Ми часто забуваємо, що години і дні відходять. У відповідності з зовнішніми досягненнями, ми іноді вітаємо, здоров'я і радість від дрібних речей.
Поспішайте, щоб ви зрозуміли своє особисте значення в житті. Якщо ви цінуєте сім'ю, дружбу, творчість або здоровий спосіб життя, зробіть час для цього. Після того, як це буде набагато складніше повернути пропущені можливості, ніж заробляти додаткові гроші.
- Потужність невеликої дії: Навіть 15 хвилин на день, проведений читання важливої книги або спілкування з сім'єю, може бути більш цінним, ніж додаткова година, що витрачається на соціальні мережі.
- Свідомий немає: Уміння відмовитися від нехірургічних і неоцінних завдань звільняє час від ключових пріоритетів.
3. У Щастя є внутрішньою державою, а не зовнішнім винагородою.
«Якщо ви заробите багато, ви станете щасливим». По суті, щастя є суб'єктивним сприйняттям реальності, рівнем задоволеності життя і позитивних емоцій.
Згідно Всесвітнього звіту про щастя, матеріальне багатство є важливим тільки для певного бару, що охоплює основні потреби. Після досягнення, психологічні фактори, такі як якість відносин і особисте виконання, мають більший вплив на щастя.
- Зовнішні стимули: Розкішний автомобіль, висока позиція приносить короткострокове задоволення, але не гарантує тривалої гармонії.
- Внутрішні ресурси: Уміння помітити радість в звичайному, подякувати за те, що ви маєте, і жити відповідно до ваших значень набагато безпечніше «поєднає» нас в стан щастя.
4. У Взаємовідповіді про взаємність, не одностороння жертва.
У сім'ї і дружній житті люди часто страждають від того, що вони інвестують всі свої сили у відносинах, але не отримують належних повернень. Правда полягає в тому, що здорові зв'язки включають баланс – надання, ви також повинні мати право на підтримку та участь з іншого.
- Представництва: Якщо ви відчуваєте, що ви використовуються або ваші ресурси будуть видалені.
- Зв'язок: Якщо партнери та друзі не знають про ваші потреби та готові до зустрічі, вам просто потрібно відкрити для себе.
5. Умань Здоров'я є невід'ємною частиною щасливого життя
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тим не менш, рахунок для такого безтурботного ставлення може стати раптово. Розуміння важливості здорового способу життя вчасно, можна уникнути багатьох захворювань і постійного відчуття втоми.
- Регулярні фізичні дослідження: Навіть якщо нічого не болить, профілактичні перевірки допомагають вчасно виявити проблеми.
- Фізична активність: помірні види спорту або принаймні щоденна прогулянка стимулюють кровообіг, зміцнюють імунітет і підвищують психоемоційний стан.
- Чоловіче здоров'я: Стрес є одним з ключових факторів, що підмінюють організм. Релаксаційні практики, медитація та здоровий сон є важливим.
6. Жнівень Не можна змінити, але ви можете змінити своє ставлення до неї.
Багато хто з нас витрачають багато психічних ресурсів, що вирощують минулі гравітації, помилки, пропущені можливості. «Якщо я зробив це по-різному, то...» – це слово, яке може безкінечно дзвонити в голову. Але минуле, однак болючий, залишається фактом.
Проте, ми можемо впливати на «інтерпретацію» значення, яке ми надаємо цим подіям. Замість гіркоту і самододатку можна спробувати взяти уроки і сказати собі: «Це був досвід, який зробив мене, що я сьогодні». ?
- Ретонізуючі техніки: Спробуйте писати на папері, які навички або ідеї, які ви отримали від важкої ситуації.
- Вимоги: «Так, я був боляче і це частина моєї історії, але зараз я хочу рухатися далі».
7. Про нас Ви не повинні жити до інших очікувань людей.
У сучасному світі легко впадати в пастку «доброї дитини» для батьків, «розумний студент» для вчителів, а також «професійний» для колег. Але в цьому квесті жити до інших очікувань, легко забути власні мрії та цінності. Правда полягає в тому, що ви не повинні «запалювати» всіх, засвоюючи свою автентичність.
- З повагою, Ваша унікальність: Запозичивши чужі цілі, ви пропустите, що дійсно надихає вас.
- Вчитися сказати немає: Уміння захистити позицію одного без провини є важливим елементом особистої свободи.
- Баланс між особистими та соціальними: Так, ми все живемо в суспільстві і не можемо повністю ігнорувати думки інших. Завжди важливо знати, що ви хочете самі.
Висновок
Гіркий досвід помилок, сумнівів і перемог є невід’ємною частиною життя людини. Це може призвести до застою і розчарування, якщо він не навчається, або це може стати потужним каталізатором для особистого зростання, якщо він здатний прийняти певні "невигідні правди. й
У статті нагадуємо, що помилки не роблять нас гірше, час коштує дорожче, ніж гроші, щастя народжуються всередині, відносини ґрунтуються на взаємній ціні, здоров'я вимагає догляду, минуле незворотно, і це не наш обов'язок задовольняти очікування інших людей. Кожен з цих позицій може радикально змінити якість життя і допомогти уникнути зайвих страждань в майбутньому.
Не існує універсального «право» способу, і ніхто не говорить про те, що усвідомлення цих прав негайно гарантує безхмарне існування. Однак, розуміння та прийняття фундаментальних принципів будує більш адекватні очікування та навчає вас бути більш значущими про себе та світу навколо вас.
Не тільки вміння уникати помилок, але і можливість скористатися ними без втрати віри в себе. Чим швидше ви навчите ці життєві уроки, тим менш, вам доведеться навчатися «проведення болю» і тим швидше ви зможете відключати енергію від нескінченної корекції «проблемних помилок» до активного створення сьогодення та майбутнього.