Новий дочка-в-право запитав, якщо вона може викликати мене маму

Небезпеки і любі Люди можуть здивувати вас. Але не завжди близька буде виглядати добре, а хтось інший - поганий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як на поїзді. Завтра ми не будемо пам'ятати один одному, але відчувати теплу підтримку завжди цінний. І ви можете додати деякі трагедії, адже діалоговий партнер ніколи не почне на іншу сторону.

Нерідко дивляться до своїх близьких друзів. Просто трохи при цьому. Редакція "Сайт" Я поділюсь схожою історією з вами. Жінка заливила душу в машині, намагаючись вирішити складну життєву ситуацію. І це про те, що дивляться і які близькі.

Син одружений, рахувати, коли він був тільки двадцять років. Чи є все, що я не хотів би сказати? Не допомогло. Мій чоловік пішов, коли він був дуже молодий. Саме тому сина вихованця дивився на дівчину. Я не скажу нічого, зустрінеться спокійно, без спеціальних запитів. Весілля не була такою ж. Що я можу брухтувати там?

Але душа до душі. Звісно, я був загиблим. Чи можливо створити нормальну сім'ю з дитячим будинком? Я можу побачити те, що добре для них. У мене є собака, собака, два коти. Вони обидва працюють, це п'ять років. Дві діти. вони. Не раді бачити їх.

І що застрягти мене - дружина Костянтина, Надія, від дитячого будинку, який відразу прийшов до мене і сказав: як, Ольга Володимирівна, може я викликати вас матір? Я не маю власних батьків, тому давайте мені зробити вашу матір. Звісно, я був трохи вчинив від такої щітки, здавалося мені нечутливим, але я не хочу, щоб згасити сина. Дозволено.

І це Надія, то така яскрава дівчина. Хоча молодий, зелений, розгляньте його на всіх, але справа спірна. Він буде працювати на мене, він почне чистити прямо, він закріплює щось, він вже зробив деякі торти в духовці. Дивись на це, і сама аптека - смужка! І ось я з крупою, з очищенням, з аптечним набором, і вона змащує мене на щоці і пропускає додому. Більше дітей, більше Bones.

У першу чергу, друзі та родина. Ось я думаю, безшовніВсе над місцем. Чи можу я попросити її робити що-небудь? Але потроху я повернувся. Добре, тому що це простий, простий. Немає нічого зла або нещастя про це. Це людина він. Це подвійний. Батарея, заради Божої. Чи не тільки він заряджає себе, але так це робить І. Я зрозумів, що ця дівчина з дитячого будинку набагато ближче до мене зараз, ніж її власний.

Так, Bones має старшу сестру, Жанну. Тільки вона не вітає нас. Вона одружилася занадто рано, але хлопець спійманий її: вони мають багатство, будинок, два автомобілі. І звичайно ж є діти. Але якщо я бачив Котинські онуки часто, то Жанкіни рідко. Крім того, Жанна помітила, що Надія любила мене дуже багато. Тут і там. проблемий

Одного дня Жанна говорить мені, чому це те, що ви, мати, так люблять вашу дочку-в-право? Наприклад, ваш син-в-право, мій чоловік, не має такого роду честь. Що гірше? І я, твої. дочкаЧому ви ви вийшли на користь? Як ви посміхнувшись на неї зараз, і ви не можете викликати мене? Я кажу, Жанна, вона приходить до мене майже щодня, і я бачу тебе раз на місяць. Чому не варто поважати?

Жанка отримала божевільну. О, він каже. Тоді оберіть - будь-яку сім'ю, або цей дитячий садок! Ви побачите, вона подарує вам ще одну смугу. Все про вас! Не хочу знати тебе. Ні мій чоловік, ні мій діти тут. І вона була. Дякуємо за доброту, ані Костя, ані Надія. Що таке сором'язливість, мій Бог! Я не знаю чому. Для моєї дочки-в-завдяки мами.

Для цієї жінки можуть бути певні поради. Ми завжди зможемо знайти її, але сподіваємось, що вона прочитає цю статтю і подивіться в коментарях. Хороші люди. Вони завжди можуть допомогти з порадами. Не сором'язливі і обов'язково поділіться своїми думками про те, що ви думаєте про себе про себе і інших. Що робити в такій ситуації, щоб кожен буде добре?

Небезпеки і любі Люди по-іншому по-іншому: євреї, і хтось відкриває серце. І на вершині, що наша біа. Як вам подобається кожен? Про те, як навчитися поважати свого партнера і як залежить клімат в сім'ї. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!