Резюме мисливських стволів

Добрий день, дорогі японські! З початку трохи відступає. Чому я можу створити повідомлення про зброю і чому? непросте питання і в лавці не можна відповісти. Ви можете пам'ятати про повагу до традицій деяких народів, ви можете пам'ятати про міграційну політику Кремля, ви можете пам'ятати, що міліція прийшла до того, щоб підрахувати корпси або створити без законності.

І, відповідно, фраза попросила, що – порятунку поросятих людей – робота полодження себе (так і в об’єднанні, вони намагалися пояснити, чому на пляжі немає рятувальників, як вони потрапили в самі коси, Самі і вийшли)
Ось чому я пишу ці повідомлення, щоб просувати гармати серед правових і адекватних людей.

На жаль, я зауважу, що такі повідомлення читаються людьми, які вже мають гармату в сейфі і навіть не одне. Але, є новачки, і якщо після моїх постів є більш адекватні власники зброї, то я буде тільки щасливим.
Хочу розповісти супротивникам зброї.

1- Я ведмедя неординарної російської психіки і власниця зброї... і так далеко я не зстріляв нікого, і що найщасливіше, я не знімаю себе! (і іноді опоненти зброї-Руссофонів і через «російські торги не можуть давати нічого до них». Хто створює таку думку, що росіяни не мають зброї, я знаю, хоча я думаю?
2 Я ведмедя гарматної культури, яку я отримав частково (10%) в армії і 90% тільки шляхом придбання зброї. (Опоненти говорять про відсутність культури, як в цьому жарті, спочатку навчаються плавати, а потім поливати воду в басейні)
3- Правова зброя не стріляє заради злочину (принаймні відсоток злочинів з правовою бочками недбала... вона повинна бути повним матовим чателем).
4 Я є громадянином і я. Я маю право захищати себе.
5- Сапони не є панацею, але тільки додатковий шанс. І сама зброя не вбиває, так само, як ручка не робить помилки самому, а сам одяг не брудниться.

Але не будемо говорити про опонентів зброї Руссопобес, сьогодні я хочу поговорити (з попередніми постами попросили) про мисливську зброю. Назволяє, подвійні зварені гармати.
Так, за традицією. Я погоджуюсь, що я людина і людина прагне зробити помилки, тому якщо ви знайдете будь-яку неточну або грубу помилку, виправити! буде 9 фото.
А ще Зразки відверта, тому я не можу покривати все, щоб не судити!

Пераззі MX8

Для італійської зброї компанія Perazzi стала однією з головних ключів успіху і процвітання. Ця зброя була спочатку задумана як спортивна гармата, і, відповідно, була виготовлена з нуля як спортивний дробовик, а не спортивна модифікація одного з універсальних гармат. З приходом MX8, Perazzi отримав світову популярність як виробник відмінних спортивних подвійних бочок з вертикально розташованими бочками (хоча ця лінія має єдиний бочок варіант). Результатом хуторної популярності гвинтівок Perazzi MX8 стала те, що до цього дня багато пагонів використовують цей вертикальний, або його пізніше модернізовані варіанти, такі як дуже відомий модель Perazzi MX2000. Ви можете назвати багато імен відомих спортсменів, чемпіонів різних видів змагань з стрільби з спекотної зброї, віддаючи перевагу Perazzi MX8. Серед таких спортсменів, є багато російських імен, наприклад, наш співвітчизник Олексій Аліпов, чемпіон Росії, Європи та світу, олімпійський чемпіон з буксирування, за допомогою гвинтівок Perazzi протягом тривалого часу, і завоював безліч різноманітних нагород за спортивні досягнення за допомогою цієї зброї. Найпоширеніший калібр Perazzi MX8 є 12, але ці гармати виробляються і 20 калібру. Більшість бочок для цих гармат виготовляються під цими калібрами. Патрони в бочках стандартні, довжиною 70 мм, або під патронами Magnum, довжиною 76 мм. У патронах «магну» можна заряджати і звичайні картриджі, з рукавом 70 мм. Фото 1

ТЗ-Б
Компанія ТОВ «ТОЗ-Б» стала першою моделлю з зовнішніми тригерами, яка була вироблена одним з небагатьох великих вітчизняних підприємств зброї, а саме Тульського армійського заводу. У 1902 році було виготовлено першу серію цих зброї. Через труднощі, пов'язані з спалахом Першої світової війни, майже 20 років завод не виготовив цю мисливську гвинтівку. У 1920 році копія ТОВ «ТОЗ-Б» знову надягнула на серійне виробництво конвеєра, яке не закінчилося до початку Великої Вітчизняної війни. З явних причин (поширене перетворення виробництва на бойову зброю) вся війна про цей пістолет не запам'ятовується. І після закінчення Другої світової війни масове виробництво відновило знову (у 1945 р.) і тривав трохи десять років - до 1956 р. Вважається, що це подвійна бочка, однак, а також її наступні варіації - найпростіше виготовлення, ручка і робота, а також має найнижчу ціну, яка завжди стала можливість придбати практично кожен коханець полювання. Безсумнівним недоліком TOZ-B (за винятком рідкісних, шматкових зразків), є його низька відродованість (рапідний знос), нестійкі бойові та шейкові колодки, які з'являються в більшості гармат, при проходженні бар'єру в 1500 пострілах. Фото 2

р.

ТЗ-БМ
Курков Тульські гвинтівки випустили в всю історію не так багато. Але серед них є моделі, які не можна сказати, так як їх виробництво захопили майстерність виробників і поліпшили самі гармати. Одна з цих моделей - TOZ-BM, яка замінила її представником-піонером TOZ-B, додала Тульські гармати мисливцям і всім любителям зйомки. Це, на підставі моделі з індексом "Б", у 1957 році почалося виробництво поліпшеної або модернізованої (що можна розуміти літерою "М" в ім'я гармати), яка була призначена для як аматорського, так і господарського полювання. Нерідко в цих гарматах є так званий «баптизм», коли права бочка не збігається зліва, а зліва, навпаки, вправо. Це, звичайно, застосовується тільки до звичайних гвинтів TOZ-BM. Але так як вартість таких зразків в 60-х - 70-х була невеликою (це «тулка» був звичайним споживчим продуктом), він повністю відповідає простим і мінімальним вимогам великої маси любительських мисливців разом з рибалок. У тайзі та інші віддалені райони СРСР, ТЗ-БМ, незважаючи на три мільйони «циркуляцій», часто були зазвичай рубцеві товари, а для всіх плюсів і мінусів завжди залишався бажаною мисливською гвинтівкою. Фото 3

ІЛ-12
IZH-12 є досить старим представником радянських мисливсько-спортивних гвинтів, що виготовляв цю зброю з 1962 по 1974 рік. Ця зброя є однією з перших серійних бокфлотів радянського виробництва, і, можливо, одним з кращих до цього дня, якщо ми говоримо про масу недорого вітчизняних двобарельних вертикалей. У зв'язку з занадто тісним розташуванням тригерів, це незручно перенести пальцем з одного гака в інший. У зв'язку з підйомом, коли ви натиснете спуск, постріл затримується. Деякі пагони отримують враження, що не вдалося запустити. Але цей недолік помітний до декількох мисливців. Метою бару є скошель, що йде на гайку під кутом. Це призводить до того, що пагони, які не використовуються в цій зброї, часто пропускаються при вистрілці виправда, потрібно звикати до зброї. Але, незважаючи на вищезазначені недоліки, гвинтівка IZH-12 цінується вище, ніж його прямий сучасний нащадок, вертикальний IZH-27, завдяки своїй надійності, простоті і довговічності, а також завдяки високій якості продукції. Найширша більшість мисливців, які самостійно або власноруч з цим гарматою, дуже задоволені. Фото 4

р.

ІХ-27
IZH-27 належить до найбільш поширених серед мисливців і спортсменів-ендукіних класів гармат з вертикальним розташуванням бочок ( «вертиків», «пафлотів»). У 1973 р. на початку ІХ-12, який служив основою для його створення. На відміну від IZH-12, IZH-27 отримав вентильований прицільний брус на верхній бочки. У літаку IZH-27 мають менші розміри і вагу порівняно з попередником. Багато змін вплинули на технологію виробництва в напрямку її спрощення, і, в результаті, дешевше. Спочатку IZH-27 був виготовлений з двох тригерів. У 1977 році почався випуск варіанту гармати з одним універсальним тригером, що дозволило змінити поворот пострілу. Ця версія була названа IZH-27-1S.V IZH-27-1S “за замовчуванням” після завантаження замовлення пострілів при натисканні спуску традиційно, спочатку знімає нижній ствол, коли багаторазово натискаючи спуск – верхній. Якщо стрілка повинна змінити порядок, то перед пострілом потрібно натягнути тригер на спицю на точку вперед, то порядок пострілів буде зворотним (перший верхній ствол, потім нижній). Для повернення початкового повороту необхідно відкликати важіль блокування без відкривання стовбурів і звільнити його. Для запобігання одночасному зйомці з двох бочок гармата оснащена вбудованим інерційним розгалужувачем, що контролює поворот пострілів. В цілому, IZH-27 є хорошим пістолетом, особливо в модифікації вам потрібно. Його вартість кілька разів нижче вартості аналогічних гармат світових брендів, але якість продукції звичайного ІЖ-27 значно поступається буржуазним бокфлатам. І працює досить багато того ж. Так це ваш вибір. Фото 5

ІХ-43
ІЖ-43 і його модифікації є ще одним етапом в роботі Іжевського механічного заводу з виробництва масової гладкості мисливської зброї з двома горизонтально парними бочками. Створено на основі IZh-58MA, яка, в свою чергу, була перероблена до більшої маневреності і недорогості виробництва хорошої, але недорогий для радянського мисливця подвійного зварювального гвинтівки IZh-54. Прискорено активність дизайнерів з розробки нового пістолета IZH-43 у 1984 році, а у 1986 році цей горизонтальний пістолет вводив масове виробництво. У новій моделі, крім зменшення вартості, іжевські гармати вдалося досягти більш досконалої роботи механізмів ежектора і безпеки, а також поліпшення зчеплення ресивера до взуття. Зосереджуватися на задачі створення недорогої та універсальної мисливської зброї був повністю досягнутий, а в 1995 році кількість одиниць виготовлялася 300 000 штук. А виробництво зброї в різних варіантах і в різних модифікаціях на будь-який смак і гаманець продовжується в цей день, під назвою MR-43, включаючи ці гармати експортуються. При зйомці запобіжний кронштейн спусків невдалої форми іноді може омолодити пальцем - його обробляється реворкінгом латуні, змінює форму наявного або покриття його захисним матеріалом. У цих гарматах є недосконалість антикорозійного покриття. Для запобігання іржі власники на багатоденному полювання просто періодично протирають металеві поверхні маслом. Фото 6

ІХ-54
IZH-54 був розроблений на Іжевському механічному заводі в 1954 році серйозною зміною моделі IZH-49, яка, в свою чергу, була копія Sauer 8. Спочатку метою виробництва було забезпечення радянських рибалок з надійною та гірничодобувною зброєю, але в 60-х роках була добре підготовлена модель для експорту, маркування початку торгівлі СРСР в недорогих мисливських гвинтівках. Продовжувати виробництво до 1969 року, після чого з конвеєра знизився гармата, оскільки не наголошують нові вимоги до трудово-інтенсивного виробництва. Що було недоліком радянської держави, для користувачів виявилася велика перевага - практично ручні гармати завдяки хорошій обробці і фурнітурі компонентів, заслужено набути полум'я як надійного і незламного мисливського зброї з хорошою бойовою діяльністю. Переваги пістолета в якості його виготовлення, і виживання, яка укладається з декількома запасами. Під час заводських випробувань ресивераторний блок здопомогти тиску більше 2000 кг / кв.см, з паспортом до 750 кг / кв.см і тестом 800-850 кг / кв.см. Такий тиск був досягнутий за допомогою заряду 6 грам гармати "Фалкон" з шарніром фракції 35 грам. Кабелі тестового зразка були тільки завищені за допомогою семиграмового порошкового заряду. І тепер 50-60 років після виготовлення гармати залишають у мисливцях без задньої вії, зазвичай не вимагають ніяких ремонтів у всьому житті, майже до тих пір, поки людина. Фото 7

ІХ-58
На сьогоднішній день спостерігається зростання інтересу мисливців у старих радянських гарматах. Справа в тому, що якість сучасної зброї поступається якості зброї, виробленої в радянських часів. IZH-58 - це класичний двобарвний горизонтальний, виготовлений компанією IZHMEH, він все ще популярний з мисливцями сьогодні. Згідно з прикрасою і основами дизайну, це поширена внутрішньоядерна звичайна двошарова гвинтівка, схожа на сучасну ІЖ-43, більш ретельно виготовлена з використанням високоякісних матеріалів. IZH-58 є високоякісним пістолетом, придатним для комерційного та спортивного полювання. Легкий, красивий і точний. Він добре стріляє з кулею, молюком, і дробуном. Він має вузький передпліччя, але ви можете використовувати для нього. Але це в першу чергу справа звички. Неавтоматичний запобіжник повністю надійний і дозволяє безпечно керувати зброєю. Мисливці часто відключають автоматичні запобіжники (в модифікаціях ІЖ-58 з автоматичною запобіжкою, можна деактивувати). Фото8

ТЗ-34
Перша помітила світову спільноту в 1965 році на ярмарку Лейпциг, де ця радянська зброя отримала нагороду Золота медаль. Мисливська гвинтівка TOZ-34 - це робота майстрів зброї Тульського, базових ідей цієї моделі були розроблені дизайнером Н.І. Коровьяковим, а також дизайнерами Тула Парамонов, Охневом та Ферапонтовом. Виживання зброї згідно з документами не менше 12 тис. пострілів, фактично виходить набагато більше, ТЗ-34 є дуже напруженим пістолетом. На TOZ-34 можна усунути задню частину стовбурів, які утворюються з зовнішнього вигляду зазору між кінцем державної частини стовбурів і «переду» колодки. На цьому дуже "передувальному" є знімна пластина на двох шурупах, і якщо пістолет має вищезгаданий проміжок, то це легко корегують, встановлюючи прокладку під знімну пластину відповідного зазору товщини, з якого "переду" колодки здається виштовхуватися вперед. Фото 9
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я кінець там, тому що надлишок шкідливий. Дякуємо всім за прослуховування. Ваш Хаупман.
Довгий час тому Туполєв заявив, що не літати літак. Я думаю, що ці золоті слова поширюються практично на все.

Джерело: