Огляд найбільш потужних блендерів світу

Я недавно мав задоволення від тестування трьох найпотужніших блендерів на ринку і, до речі, найдорожчих блендерів - Breville Boss, Vitamix 5200 і Blendtec 625. Кожен з виробників визначає наявність унікальних характеристик своїх продуктів, призначених для задоволення всіх вимог, які можуть бути застосовані на блендері. Давайте перевіримо правду цих виписок і вирішимо, чи варто інвестувати значну кількість грошей у придбання одного з цих пристроїв і які ви маєте право на вас.

Функціональність блендера - це поєднання багатьох факторів: форма контейнера, потужність, дизайн ножа, швидкість і багато іншого. Але кращий спосіб визначити, який блендер краще, щоб покласти їх збоку і перевірити їх на однакових задачах. Пряма порівняння - найкращий спосіб оцінити переваги, які я зробив.

В залежності від результату, визначеного лідера в кожній категорії. І ось мої висновки. . й

1,1 км Смузі.
  • Кращий в Тріалі: Breville Бос

• Всі три зразки без додаткових зусиль роблять відмінні риси без різних частинок волокон і насіння. Ви можете сказати, що це було дуже просто. Невідомий Vitamix вимагає деяких інтервенцій для зворотної швидкості. У цьому сенсі мені сподобалося Breville бос більше, який оснащений двома «режисами димоходу», які полегшують – звичайний гладкий або зелений плавний.

2. гумус
  • Кращий в Тріалі: Vitamix 5200

• Блендер Вітамікс, зумів приготувати найбільш «смоктий» гумус без відрізних хіпп. Blendtec також продемонстрував відмінний результат, але Breville Bosss зробив гумус злегка зернові.

р.

3. У Чистий варений морква
  • Кращий в Тріалі: Blendtec 625

• Якщо вам потрібен блендер, щоб зробити овочеві та фруктові пюре для дітей, то Blendtec робить роботу ідеально, перетворюючи приготовані моркви в гладку та шовкову пюре всього за 90 секунд на дотик кнопки. Вітамікс був близьким до результату, але потрібно для подальшого змішування продуктів в чаші.

4. У Паста мигдалю
  • Кращий в Тріалі: Vitamix 5200

• В вітамінах мигдальна паста була найближчою до ідеальної - в'язкої і з гладкою однорідною текстурою. І хоча в процесі приготування необхідно використовувати шпатулку для розподілу продукту в чаші, при однакових умовах в інших двох блендерах перетворилися грубі і зернові пасти.

5. Умань Морозиво
  • Кращий в Тріалі: Blendtec 625

• Blendtec зробив ідеальний пухнастий, снігоподібний лід без зусиль, чітко перетворюючий в цьому випробування два інших блендери, які залишають невеликі, але різні шматки льоду.

Які ці результати говорять нам?

Як у всьому житті, не існує єдиного універсального рішення для всіх проблем і тест знову доводить це. Кожен блендер виконує певні завдання краще або гірше. На кухні дуже круто.

Але побачимо, якщо один з представлених блендерів варто величезні гроші, які вони варті?

По-перше, запитайте, що саме потрібно блендер. Якщо мова йде в основному про про про просту роботу збивання соковитих і рідких продуктів (змащених супів, коктейлів і т.д.), то не потрібно одного з цих дорогих пристроїв. Звичайні красиві блендери будуть досить демократичні ціни.

Але якщо у вас є більш складні завдання перед вами, такі як виготовлення домашньої горіхової пасти, складні льодяники або складні сівалки, ці блендери дійсно незамінні.

Який найкращий для вас?

Якщо ви вирішили, що ви просто не можете жити без одного з цих кухонних монстрів, то тут є резюме кожного з перевірених блендерів, які допоможуть вам зробити остаточне рішення:

Вітамікс 5200: Чудова в ресторані

Цей блендер може подрібнити практично будь-який на швидкості блискавки, а зручний контроль швидкості допоможе з тим, що дозволяє мати повний контроль процесу.

Якщо ви хочете уявити себе як шеф-кухар, то промисловий дизайн засвоїть відчуття благополуччя на професійній кухні. Вважайтеся, що Вітамікс дуже високий, і це може викликати труднощі зберігання. Якщо у вас немає місця для зберігання, то можна підібрати нижній блендер.

Blendtec Дизайнер 625: Потужний мінімаліст

Потужність і функціональність соковито поєднуються в цьому блендері і той факт, що він використовує незрівняні леза, які незважаючи на це легко змащені продукти дійсно дивовижні. Blendtec дуже легко мити і має кілька попередньо встановлених програм, які легко працюють з. Відсутність добре продуманої шпатули означає, що вам потрібно буде видалити кришку і вирізати вироби з стін, щоб направляти їх на лопатки. Це ускладнює завдання дещо, але це насправді досить просто.

Це найлегші і найнижчі від трьох блендерів, тому якщо вам потрібно зберігати, то Blendtec може бути найкращим варіантом для вас.

Breville Boss Easy-to-Use Blender: Відмінні результати без вашого втручання

Дизайн, призначений для виконання складних завдань і високої функціональності робить цей блендер схожим на промислову. Багато попередньо встановлених програм, вибираючи одну з яких можна сміливо залишити для інших випадків. Також є деталі, які відсутні з інших моделей. Цей блендер робить приголомшливі смузі на дотик кнопки і любителям сну, щоб почати свій день з гладкою - стане незамінним другом.

Так само, як і Вітамікс, цей блендер досить високий, а також найсвіжіші три, але це плюс в деяких варіантах, так як ця додаткова вага дозволяє стояти дуже надійно на поверхні і навіть рухатися при виконанні складних завдань.

Що я обирає для себе?

Ви можете дивувати те, що я вибрав з тесту. Після подачі всіх цих блендерів через багато тестування протягом декількох тижнів я зрозумів, що я був найбільш схильним до вибору Vitamix. По-перше, я був вражений, як розумно він зробив горіхову пасту. Але, відверто, після порівняння вартості готової горіхової пасти і домашньої до навпаки, я дивився, якщо ця функція була настільки важливою для мене.

Потім, як я думав про це, я почав подобатися Blendtec більше і більше через його більш легкий вага, компактність і легкість миття. Добре підходить в кухонних шафах. З Я постійно повинен нести важку кухонну техніку з шаф і назад, питання ваги дійсно актуально для мене. І в той час, коли Blendtec не був настільки добре з мигдальною пастою, я зрозумів, що я був швидше за все, щоб купити готовий, і тому я не дуже хочу цієї функції.

В цілому я оберіть між двома Vitamix і Blendtec.

Кредит Крістін Галарі

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklasniki

Джерело: www.wellness-journal.com/#!Великий Огляд-powerful-in-the-world блендери/cwux/55453e870cf27313350e50a0