Ірина Хакамада – Комбінований диск, висока та кар’єра

Як стати щасливими? Це головне питання, яке вимагає Ірини Хакамади. На телеканалі «Домашний» стартує «Короткий курс щасливого життя», а Ірина Хакамада розповіла про фільмування в серії, про інтелектуальний за роки режисера Валерія Гай Германік, про її героїні-психолога і, звичайно, відповів на секретне питання. Ми також хочемо знати – як?

Мій короткий курс.

Я пам'ятаю з любов'ю. Валерія Германіка – це дивовижний режисер, щось, на мій погляд, близько двадцяти років вона була, але, вірити мене, я був провідними майстер-класами протягом тривалого часу, жінки набагато більш досвідчені – тридцять і сорок років – не відреагувати так субтилі. Як митець відчуває себе талановитим художником. У скрипті символи були більш примітивними, що вона спрямована і редагувала, звичайно, серйозно поглиблені персонажі. З усіх підтекстів-галфтонів-нунсів і почали жити. Таким чином, є такі яскраві типи, здається, що будь-яка жінка може розпізнати її особливості в одному з героїнів.

Психолог з вини

Моя героїна Вера – психолог: сильне, мудре, кожен відкриває свої роти, слухає її пораду, і саме таке вона з'являється на початку – ікона стилю. І в реальності це гуру щасливого життя виходить, щоб бути звичайними дитячими месками. Це таке відоме явище, класична ситуація, як здається мені, для психологів – навчають інших, але не справляється з багатьма речами в своєму житті. Тому, досить часто, на мій погляд, жінки стають психологами з нещастя: щось не вийшло – я пішов до вивчення психології, потім почали допомагати іншим – це приблизно схема, але фахівці високого класу пробачать мене. (Лугс) Так мій Вера – це такий психолог, алкоголізм, любить чоловіка як він. Він був мені, до речі, хто прийшов з фразою, що вона говорить в напої, поділившись з іншою жінкою, не знаючи, що вона була її коханою дружиною, кажучи: "Це миша, миша сіра." Що я знайшов в нього? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І в кінці фільму сам чоловік, коли ми чуємо – поцілунок, то я кажу, що це, мій герой говорить: «Музи!» І це звучить як "Я люблю тебе". Я не граю себе в «Брифовому курсі щасливого життя», я не психолог, і я не на всіх, що – різний, і це право грати себе безперешкодно. Але голос, так – шахта, і я виглядав так само, як цей голос за сценаріями – глибокий, душевний, вхід душі. (Лугс)

Життя на ходу

Я був пригнічений дитина, тому що мій мама був добрим і пригнічений, і я взяв цей генетичний код. Мій батько, навпаки, є революційним винищувачем, і я взяв його. І коли я втомився бути нещасливим в житті, я спробував, залишивши мою матір'ю, щоб видалити, видалити її депресивний код. І для того, щоб позбутися від цього постійного збивання і відчуття нещастя, Я замінив його самореалізаціям – почав стати активними, рухаючими, незважаючи на все, назустріч моїм хриздям сниться, аж до «відуючого президента Росії». І поступово навчився рухатися постійно. Як сказав Далай Лама (Я пішов, щоб зустрітися з ним) - Неважливо, наскільки комфортно ви знаходитесь в розкішному стільці і незалежно від того, наскільки комфортно ви знаходитесь в ньому, після того, як ваше тіло буде витікати." Як тільки це тече, ви починаєте пересуватися. Це те ж саме в нашому житті. Коли це нескінченна сумність починається? Так, як тільки ми намагаємось «завжитися» затишна в житті, щоб поселитися як на стільці, так і в житті будь-які зміни повинні бути такими високими, щоб прийняти і пересуватися. З цього приводу і високий постійний рух, вітамін щастя виробляється. (Лугс)

Знайти спосіб

Я не претендую бути великим учительом, але я точно знаю, як і деякі інструменти, які призведуть до поєднання успіху в особистому житті – у відносинах з людиною і самореалізації. Я знаю напевно, тому що я прийшов цей шлях і я отримав. Так, я пішов по гілках і досягла своїх зірок. Тому я проводимо майстер-класи на особистому прикладі і поділу свій особистий досвід. І я також є спостерігачем, постійно переглядаючи всіх і дружелюбних поглинань, засвоюючись цінним досвідом. Не доки я був 35, що я почав намагатися згасити два стовпи: моє особисте життя і моя кар'єра. І тільки в четвертому десятку навчилися ходити і використовувати тонкі інструменти для підключення і збереження всіх цього. І я нарешті зрозумів, що все залежить від жінки.

Увага, повторюємо те, що ми неодноразово пройшли! Не можна відреагувати чоловіка, переконувати його щось, щоб зробити його життєздатним або ж представником. Як тільки жінка молиться в голову, яка в сім'ї ви можете тримати чоловіка для дитини, яка повинна бути піднята, або для супротивника, з яким ви можете сперечатися - все втрачено, нічого не буде працювати. Людина може бути домовленою, враховуючи інші планетарні значення. Ну, пам'ятайте, що інший гендер є ще однією планетою, ми з Венери, вони з Марса. Для того, щоб зрозуміти, приймати і ділитися чужорідними значеннями життя, які не люблять жінок. А потім, з урахуванням, знову, ці відмінності, необхідно погоджуватися з чоловіком на всіх пунктах: ви для мене - Я для вас, в результаті - сильна сім'я. Як тільки ці ідеї прийшли до мене, я почав їх захопити, втілювати їх в життя, а потім навчати інших.

р.

Зйомка серії «На короткий курс щасливого життя»

Формула для щастя

Я перейде, де я зацікавлена, я постійно в пошуку, я збираю ризики. Першим інструментом самореалізації на шляху до щастя є безкоштовна, коли ви не боїтеся аналізувати себе, не бояться діагностувати себе і припинити боятися ваших диких снів. А потім, беручи тебе в кулак, постійно рухавшись, ви починаєте міняти. У Радянському Союзі ми прагнемо досягти головного критерію успіху – здобути вищу освіту та роботу за спеціальністю. Я досягнув все: Я став асистентом кафедри, кандидатом наук, але щастя не сталося, тобто він був, але флотінг, короткочасний. Тоді прийшов «90-ті роки, і я кинувся за гроші, які стали критерієм успіху, і тому моя мета. І зробив це знову – Я зробив гроші. Але щастя прийшла знову коротко. Не було нічого неправдивого. Тоді я пішов в політику, і я отримав мій максимум, я думаю, і я отримав почуття глибокого задоволення, звичайно. Я закінчив свою політичну історію 7 років тому. Я не збираюся повертатися до великої політики, але я залишатися громадським діячем, я продовжую захищати людей і я буду робити це стільки, скільки я можу, я пообіцяю. Але політика - це боротьба за владу, і я покинув цю ідею в Росії.

А тепер я став дуже щасливою людиною, це головне – щастя як почуття, як внутрішній стан і як критерій успіху життя в ієрархії цінностей. Не залежить від соціального статусу, грошей, або слави безпосередньо, вірити мене, але залежить від самосвідомості. У мене є формула для щастя, тому я можу поділитися ним! (Лугс) Першим є зробити те, що вам подобається, що є найважливішим, особливо після 30, в розумінні, що важко знайти себе раніше, але після 30 потрібно точно знати, що ви робите і зробити це для людей. І не робіть це для всіх – ви не можете ставити роботи, але це для тих, хто ви знаєте, є близьким духом. По-друге, нам необхідно виростити, стати професіоналом, щоб гроші були сплачені за неї, і саме те, що ви можете безпечно зробити першу і годувати свою сім'ю, жити як людина, не потрібно великих надлишків. І по-третє, вам потрібно працювати в колі однодумців – людей, які вам подобається. Якщо ви приїжджаєте і потіште всіх, що означає, що ви все в поверненні, то з огляду на скільки часу ви витрачаєте на роботу, ви руйнуєте своє життя. Це компоненти, плюс, це важливо, можливість приймати пауза в часі, щоб переривати потік - для відпочинку. Якщо ви не дізнаєтеся, як це зробити, життя просто летить, як другий, тому що час відносний, і ви не розумієте, як і коли це сталося так довго, що ви старієте? А потім погана нескінченність безперервної роботи бере на себе життєву енергію, вбиває творчість. Щоб зробити нестандартні рішення, потрібно пауза і перезавантаження, інакше голова обрамлюється як маркер, і там слід замовити в ньому: все викладається на полицях, а частина полки порожній для розміщення нової інформації. Так, усвідомивши важливість перемикання, я навчився зробити це ідеально, так як я спробую зробити все в житті. (Лугс)

У мене є хобі – я можу пофарбувати персонажів на довгий час, забуваючи про все, я люблю дивитися хороші фільми, і один раз на тиждень я намагаюся залишити місто з сім'єю, і один раз на рік я дуже далеко від мінусів, щоб бути поодинці кілька днів, тому що маючи власний простір є обов'язковим. Це формула.

Джерело: domashniy.ru/