Перевірте зміни. й

Вітаю всіх! Заснували сьогодні пристрій, який був придбаний в добре відомому марку німецького походження. При намаганні друкувати щось, пристрій відправляє замовнику далеко, і він повернувся до цього магазину «експерт». Він відправив до того ж місця, і машина відправив його до, цитуючи, що корпус має пошкодження. Це не перший раз, коли я поїда, особливо з мережевих магазинів, я втомився від пояснень, в цілому, тут є один з прикладів, які вам не потрібно бути мережива, але все ще варто перевірити цілісність при видачі.

Якщо ви не перериваєте, я буду швидко.

1,1 км Машина висаджується на правому і конкретному.

2, через такий шар піни так загартований, звідки він мусить цікаво

р.

3. У Styrofoam знаходиться навпіл і затінений, і коробка ціла. Дивний.

4. У Дивитися машину, лоток трохи.

5. Умань Задня кришка, теж.

6. Жнівень Питна плита в збірнику не бере картини, тому в розібраному вигляді деякі речі зламалися і не можуть бути відновлені. Як і датчик виходу паперу.

7. Про нас Деякі керівництва і кріплення не дуже хороший стан.

8. У Я повинен прийняти картину на збірці, але якось я не розумію, і спочатку я думав, що клієнт потрапив в пристрій, для напруженого горизонту. Так, і я спробував своїми руками, щоб випрямити цей випадок, але один ебатьер під керівництвом kick-ass ...

9. Навігація Тоді він думав, і я, ймовірно, порівняв серіали, на коробку і задню кришку. Я думаю, що це океї.

доб. 2

10. Я бачу, що відданий клієнт тягнеться, і фото не хочеться підніматися самостійно, ми продовжуємо. Дивлячись на серійне поле, дивно достатньо.

11. Намагатися відчистити, який, звичайно, можна з легкістю, на звичайній стрічці склеїти, вирізати з старого ящика.
В цілому, моральність, перевірити все відразу, зіткнувшись з цим не тільки в принтерах, але і ноутбуках були зруйновані. В даний час ми вирішуємо, що робити для ремонту або спробуємо приїхати до них.

Що цікавить мене тут, що все всередині коробки пошкоджено, і коробка нова, скотч вперше з крокованими руками. Ось чому вони цікавляться новими ящиками?

Джерело: http://