Це нічого. . .

Сьогодні в Севастополі просто згорнути ... з невеликою зміною. 24 березня — все Севастополь різко почав продавати гривні. А час для БОНС. Кожна людина намагається продати один одному невелику зміну, в магазинах, на АЗС, в транспорті, вендингові машини з каву і водою заповнюють невеликими змінами. Це стала як дитяча гра картоплі. Ми дали зміни вгорі - запустіть в магазин, щоб позбутися від. Ось деякі історії свідків та учасників:

Почати

«Я працюю в супермаркеті... Якщо ви зміните нас, ми починаємо збирати дрібні речі Порада: Якщо ви хочете обміняти змінами, просто купите крупи і касиру не можете відмовитися: Тільки бажано вранці

І я трохи змінююю, від 6-літрової пляшки, яку я не можу пропустити в будь-який час, кожен починає манжети. Так я продаю трохи. Він купив хліб, заливаємо 8грн.10коп з пакету і зліва. Звісно, транспортні перевезення оплачені невеликими речами. Одна неприємність, коли інші платежі, зміна дається з тим же тріфлем. . ?

р.

«День я дав всі зміни, виявився 264 гр:»
(Моя кома заливається в систему 400 грн 25 і 50к)

«Для мене на автобусі. Всі вони вийшли і сплачували за неї дрібними речами. Це те ж саме на Лазареві. І був хлопець на С. Ринок, який оплачував свій шлях у векселях. Драйвер зі саркою в голосі «Що не мало?» « » » » » » » » » » » » » » »

І ось ми йдемо.

Деякі магазини не приймають дрібних речей. І мій друг має відро 50-25 копеків.

Накопичений 677 грн залізних рублів, не де я не знаю, що робити()

«Чому слід покласти 561.10 копеків зараз?» Пробити

Драйвери, провідники та продавці зараз дивляться. коли ви отримуєте їх зміни, ви ніколи не врятували гроші, будь ласка, введіть нашу позицію, я сподіваюся, що деякі обмінні офіси створять ... Після того, як залізна гривня є грошима, і якщо є багато, то не мала. Написати план реалізації тріфле:)

Тут ви відразу згадуєте всі ознаки в топкасі «Вери потрібно трохи змін», «Погляд за невеликою зміною», і т.д. і запити касірів, практично з пальцями для них, щоб дати зміну, адже немає нічого, щоб дати зміни. І виходить, що кожен під п'ятдесят будинків в банках маринований. Хлопці, чому це? Ви збираєте авто та квартири?

Таке ж почуття, коли ви просто позбавили від маленької речі ... і ви відразу ж залите нову ... життя-пау ...

Повідомляємо всі зміни в Україну, можливо, не доведеться позичати з МВФ.

Я не можу довго стояти невелику річ, і тепер, що цей гіп почався, я просто хочу викинути вікно!

«Я працюю касіра в АТБ ... Як божевільна річ!!!! 453 грн! Мали І це один чоловік!!!! 5, 10, 25 kopecks!!! Аах!

Сьогодні в човні не хочеться взяти 5 грн на атракціон. невелика зміна, провідник сказав, що це не гроші. Я шокував.

«Я хотів би платити зміни в тарифі сьогодні, але це займе багато часу, щоб отримати її. Я подарував водію 10 грн, щоб він дав мені зміну 7 грн в зміні заливають 50 і 25 копеків! Ні, як ви позбавляєте від цього маленького? . . ?

М'які невеликі монети в м'яч розмір дитячої кулак, я подрібню.

«Я працюю на АЗС, багато тем приходять до нас. На ніч, коли ми можемо, нарешті, сидіти всередині, ми бачимо такий фільм: початок, розповідаємо, що він заповнить себе, покладає погану касіру на столі і вона підраховує її півгодини: Виявилося 300 грн. й

Я був на вершині 14 сьогодні, і хлопець вийшов з мене, і водій дав йому сумку змін. Звісно, хлопець так сердився, що з крім «Що потрібно змінити?» кинули її на скотч і пішли.

Незабаром Севастополь з словом трифлі підкаже учні, потіти і потіти руки :D

«Я не подбаю про дрібні речі на всіх». Ми ще кидаємо 10 центів в пляшку шампанського, і 5 буде залити в бетон під час будівництва нашого будинку, щоб жити на гроші.

«Коли автобус потрапив в купу, кільце монет може визначити, хто запобіжить зміну водію. . . ?

Люди, бути люди !!!
Я працюю в магазині, людина купила пральну порошку на 15 грн, прокинув мішечку змін на столі і пробігла! . ?

Сьогодні в транспорті розраховується: У мене була зміна і 100 грн вексель, пітливість водія і дала вексель. З страхом я дивився на коробку з великою кількістю змін, але він також відчував мене - він дав зміни практично всіх векселів.

Це масштаб трагікомедії.

Привіт від теплого Севастополя!
через senjorita

Джерело: