40 хитрощів шампанів, які можна впасти на поїздці

Найчастіше, з явних причин туристи стають жертвами шахрайців. Як і діти, які знайдуть себе в незнайомій місцевості, вони поспішають допомогти першій людині, вони зустрічаються і часто прагнуть вірити кожне слово, яке вони чують. І ось що може призвести до.

Більшість мандрівників не знають мову країни, які збираються відвідати і не знайомляться з культурою і традиціями. Алас, це не впливає на часто рясне ставлення до безпеки вашого гаманця. Якби спростити завдання, люди безболісно продовжують переносити в свої кишені значна частина їх збереження крові.

Перпетратор, на відміну від його потенційного потерпілого, є агайлом і хитрістю. Немає нічого дивувати: ніжки вовка оголені. Досвідчений професійний шахрайець знає десятки способів спробувати безпеку вашого фонду відпочинку. Крім того, у зусиллях Вас засвоюється, ліходій постійно підкорює свої навички, тому викликати їх на рахунок – це надзвичайно складне завдання, якщо взагалі не неможливо.

Незважаючи на видиме іноді очевидне поєднання, в результаті чого людина може в даний момент перетворити від відпочиваючих в жертву, суть речей не змінюється: немає грошей, як кажуть, і поїзд залишив. Але це все ще половина неприємностей, тому що це трапляється, що мандрівник останнього не знає, що щось пішло неправильно - так розумні трюки іноді можуть бути зроблені тими, хто бажає збагачувати себе за рахунок іншого.

В цілому сутність залишається незмінною: будучи безперешкодно гальмуватим і непристойно щасливим у відпустці, ви серйозно ризикуєте бути поодинці (навіть, якщо ні) в іноземній країні. Ні паперу і копійки в кишені.

Курортні шампани, як правило, скориставшись імперфікацією листа закону і всілякими петлями в системі державного контролю в досягненні власних цілей. Саме тому в цей день туристи, які приходять на відпочинок від сезону до сезону, завжди в зоні підвищеної уваги від кримінальної сторони до себе.

Сьогодні ми будемо говорити про те, як захистити себе і ваші резерви, якщо ви пішли відпочивати на курорті. Згадуємо кілька відомих способів розлучення і розглянути ситуації, по можливості, в яких слід охороняти.

Вуличні способи розлучення

1,1 км Fenechki та інші ювелірні вироби ручної роботи

Щось модно, щось вічно. До категорії таких не з модних речей є спадщина епохи Woodstock - ткані фентеки. У той час, хіппі поважали їх з непровадженого матеріалу (справи, ліпки, стрічки та всілякі подібні нечудові) і пропускають їх один до одного як ознака дружби або любові - в залежності від ситуації.

Ця традиція не втратила свою популярність. А до цього дня, на якомусь нозі, де торгівля всілякими сувенірами та пляжною параферноюлією відбувається живо, можна ненав'язливо прикріпити себе до гарно-привабливого виду домовласника або групи домовласників. Почати бесіду про недоторканність того, що він намагатиметься на руці і запропонує вам зав'язати вищезгаданий домашній браслет, щоб говорити, як ознака дружби і по всьому світу єдності народів.

Увімкніть, що він дійсно зробить хороший сувенір, утримуючи вуличний майстер-клас з плетіння до очей. Однак не дивно, якщо вартість такої послуги перевищує раду володіння взуттєвим шнуром для гарної пам'яті. О, yeah, я забули! Перевірте, чи все зникне з кишені.

Ми робимо ці хитрощі за невеликою різною схемою. Неприємно в метро або поїзді ви приділили увагу блаженним виглядом пари, мовчисто (як якщо глухий) укладання на нежитлові місця пасажирів ключових ланцюгів або деяких інших сувенірних трюфель. На жаль, люди відчувають себе шкода, і вони подаються - наші люди компасіонують, як ви знаєте.

2,2 км Бажаєте замовити букет? Квіти є улюбленим подарунком, щоб дати який, як знак особливої уваги, ніколи не вийдуть з моди. Прогулянка по набережній і насолоджуючись видом на руку з красивим супутником, ви можете зустрітися з корисною молодим чоловіком (як правило, це може бути дівчина або мила стара жінка - ще гірше), які запропонує вам скромний букет: «Для чарівної дівчини!»

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Так, занадто пізно: хто хоче показати себе відчужливим до романтики в очах жінки. У Росії також дуже популярний розлучення.

3. У кільце Є багато варіантів з кільцями. Можливо, хтось думає про шлюб, але це відрізняється. Одна з найвідоміших трюків виконується на вулиці, зазвичай переповнена. Суть знову лежить у бажанні грати на властивому людському жаді.

Наступна сцена виникає: невибагливий туристичний похід по вулиці і користується зміною просторової точки перед ним. У певній точці, коли він найменше його очікує, людина з загостреним рухом руки кине кільце під ногами потенційної жертви. Тоді виконавець підбере його і попросить голосно, "Не твій ринг, сістер?" "Що робити з пошуком?" продовжує діалог. - Кільце, я бачу, цінний, можливо, купити його? Я подарую тобі.

Справа дуже проста, але все про людей, які притаманні бажанню, щоб отримати прості гроші. Будьте обережні.

4. У О, мій Бог, тримати дитину! У серії «не встигнути пояснити». Ви знаєте, що я маю на увазі? Ви йдете. Наприклад, ви їдете в зупинку, ви плануєте їздити в туристичний центр. На самому несподіваному моменті перед вами в натовпі людей мучить жінку з дитиною в руках. Панічні, пакет з дитиною летять прямо в руки. Ви намагаєтеся вловити дитину, і повільне видалення «маше» кричить і... поспішає бігти, підбираючи сумку з документами і гаманцем, які ви забули думати про те, зберігаючи життя ляльки малюка.

Я погоджуюсь, це жорстокий психологічний пристрій. До речі, не забудьте, що нападник не обов'язково повинен кинути дітей вправо і залишити. Це може бути безневинним запитом, щоб тримати дитину на півгодини.

5. Умань Я хочу заплутати. Це чистий класичний вуличних трюків, знайдених скрізь. Я думаю, що я бачив подібний трюк, як дитина, в деяких радянських фільмах (я можу сказати мені?).

Один з хитрощів розгортається життєздатність, що супроводжується несподіваними загостреннями, які постійно почуваються з натовпу полокерів. Чарівниця добре поганяє на своїй роботі, рухи рук зачаровують. Цей приклад показує, що деякі з тих, хто цікавиться тими, що ви не наголошуєте. І вони відіграли частину в цьому виконанні довго тому, що відбувається через що? Право, це ваші кишені знову.

Вони кажуть, що ви можете дізнатися, щоб зробити цей трюк самостійно. Якщо ви навчитеся, скористайтеся цими знаннями для себе.

6. Жнівень І гаманець знову. Портмонет, лежачи поодинці в середині тротуару, рано чи пізно приверне око одного з пасерів-завдяки і змушувати вас зупинитись підібрати його. Все те ж саме те, що для прибутку іноді змушує нас забувати про елементарні правила обережності. Не бути пастором, який, незважаючи на те, що хтось інший порожній гаманець, ризик втратив його повну. Не забуваючи, що тієви рідко виступають окремо і беруть майже не ризики. Це спосіб ліходей працює на вулицях Аргентина. Ніцца, це не так?

7. Про нас Clever руки незручності Цей трюк також від категорії класики. Вона підійшов до одного з героїнеїв фільму «Харт їдалень» режисера Дженніфера Любов Гевітта (Дженіфер Любов Гевітт). Щоб зробити знайомство з її мільйонером чоловіком, вона нібито випадково підібрала склянку червоного вина на сорочку. Як ви можете побачити, що це було просто виправдання. У випадку вуличного кроку, це допоможе вам не тільки очистити сорочку або куртку, але і захопити те, що погано в кишені. З якоїсь причини мені здається, що жінки, які зачаровують вас, проходячи, повинні бути довільно бояться.

8. Вуличний пилосос На вулицях Стамбула використовується хитрість. Взуттєва щітка відрізняється випадково скидається під носом, і коли ви підберете її і кинете її до власника, він відшліфує взуття до блиску як ознака вдячності. А потім він запитує гроші за це. Якщо ваше взуття дрібно, краще не підібрати щітку на вулиці.

9. Навігація Розмаринні постачальники Не без містики. Він сказав, що в Мадриді або Нью-Делі є літні жінки, які пропонують пасер-бі купити гілочку розмарину з них і вгадувати рукою для щастя. Не безкоштовно, звичайно. Але якщо ви не хочете платити, ці бабуся можуть спробувати зіпсувати вас і відправити клізму. Не дуже хороший, для Божої Свята, свята!

10. Випадковий фотограф Він може бути випадковою пасербі з натовпу, який ви і друг попросить захопити вас разом на фоні Саграда Фамілі. Може бути нічого поганого буде. Однак, є ще два варіанти: або ви платите символічну суму за цей сервіс, або хороший незнайомець відійде з DSLR.

11. Невідомий терапевт Чому рапс? Важко сказати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У будь-якому випадку, один день, під час моєї першої поїздки в США в 2002 році я став учасником наступної схеми: чорний хлопець з бумбоксом на плече підійшов до мене, почав читати щось активно, вид з вільного волі, щоб говорити. На АЗС, мої друзі і я стояв на лінії. Цей "артист" дав нам пара більших його надихнула рецитативів і переїхали на основне питання - фінансування його невизнаного таланту. Для ролі продюсера і спонсора, як ви розумієте, хлопець, без думки двічі обрали мене.

На щастя, черга на АЗС прийшла, ми видалили і швидко виїхали, так як після нашого нового знайомства почали підходити практично нерозумні від нього в появі друзів. Вони були визначені. Я думаю, що якщо ми не залишали найближчим часом, переговори могли б перетягнути, якщо не закінчилися на нашому користь.

12. перетягування У популярні курорти в деяких азіатських країнах, поряд з звичним таксі, така форма транспорту як мотика поширена. Багато з них, наприклад, на острові Пхан, в затоці Таїланду. Цей острів коханий багатьма партійцями по всьому світу і був безсмертним режисером Д. Бойле в знаменитому кінофільмі «Біч», в якому головна роль відігралася тоді молодий ДіКапріо.

Так, це не перший рік, що танцювальні події, відомі як Full Moon Party, що відбуваються на Пханані, кожен місяць, і водіїв таксі і моторних rickshaws заробляють гроші збуту наркотиків, щоб відвідати шанувальників всіх нічних лігів на гучну музику.

Однак, офіційно відомо, що для володіння будь-якими лікарськими засобами в Таїланді (Чан належить до цієї держави) ви можете покинути на довгий час в тюрмі або навіть оплатити власним життям для незаконних дій на острові. Місцеві місця (звичайно, якщо ви вирішили купити якусь погоду) не зможуть скористатися цією можливістю і можуть грати на сцену «у обличчях», в середині якого буде явний охоронець замовлення, строгий і недорогий. Не дивно, що ви можете вгадати. Так, у вас немає.

13. Таксі до Дубровки У разі, якщо ми згадуємо, що таке шахрайство з туристами в головній ролі. Це не обов'язково курорт, але в загальному будь-якому місті незнайомий для вас в будь-якій країні світу, де можна теоретично внести складно. Ми не будемо йти навколо куща протягом тривалого часу: є багато способів збільшити свої заробітки від недбалих водіїв - від перекручених проти навмисно довгих проходових маршрутів, які пропускаються через віддалені мікрорайони з метою більшого пробігу. В принципі, в даний час такі неприємності можна уникнути, замовивши офіційну передачу готелю з аеропорту або шляхом вивчення маршруту і його розрахункової вартості заздалегідь.

14. Міжміський автобус Автобус може викликати набагато більше шкоди для вашого фінансового стану, ніж недбалий водій таксі. Це ще гірше: дешеві квитки беккон безкоштовно, але в кінці ви платите за невиліковну ціну. Не для квитків, але для будь-яких речей, вкрадених з багажного відсіку, які цінні для своїх гостей. Дотримуйтесь правила «Я проведемо все з мене», і ви будете щасливими.

15.00 р. Зданий трюк Оплатити з водієм мікроавтобуса або таксі, подивитися, що ви надаєте для зміни. Нерідко приманити людей вдаються до найпростішого трюку, продаючи вам місцеву «банан-пенні» замість валюти, яка всім потребує без винятку. Іноді водій таксі може «неуважно» скидати монети, і підібрати манату з підлоги і провести до вас, якби нічого не сталося.

Я впав за цей трюк в звичайному московському автобусі No 28M три роки тому.

16.00 р. Зламані колеса. Багато на відпустці автомобілів або скутери, щоб заощадити на сервісах водіїв таксі. Однак прокат автомобіля, як правило, виділяється від натовпу через рекламу з боків та інших відмінних рис. Місцеві ремесла непристойно пробивають одну з коліс, а потім пропонують послуги з монтажу шин. Ця послуга "на коліні" може бути безкоштовною. Небезпека полягає в тому, що в той час як один майстер є настойкою з колесом, інший може бути працює в салоні автомобіля, де ви залишили свої речі або мобільний телефон поспішаючи.

17.00 р. На поїздах Вони завжди будуть. У поїзді або метро автомобіля люди дещо обмежені в просторі, стоячи дуже близько один до одного. Пікакетний сп'янок знає сотні способів відволікти увагу від кишенят з кишенями і документами, що лежать всередині.

18 років Драйвер для таксі Прийміть до готелю з аеропорту, корисним водієм відкриється кришка багажника і допоможе принести валізацію на прийом. У поспішаючи на наступний клієнт, він не підрахує гроші, які ви подаруєте йому для поїздки. І це не так, що водій таксі не є домашньою. Шанси, один з ваших менших сумок все ще в багажнику його автомобіля, і зараз він повинен вийти. По суті, що жовтий автомобіль більше не на горизонті. Написати

З ситуацій, які можуть виникнути на вулиці, все зрозуміло. Проаналізуємо ряд інших потенційно небезпечних моментів, з яких неможливо обійтися без втрат.

Що страхувати в магазинах та інших публічних місцях

1,1 км Почати касіру

Оплативши при оформленні замовлення, будьте обережні, якщо касира відразу кілька речей, наприклад, вирішує певну проблему по телефону. Він може бути зайнятий знімками або перезапису реквізитів кредитної картки за допомогою відволікання.

2,2 км Повільний касіра На відміну від попередньої колеги в майстерні, цей хлопець не може поспішати від народження. Поглиблено підраховуючи капоту, він сподівається, що ваш терпіння знаходиться про вибух, і ви залишаєте без очікування.

Ось чому багато разів я бачив наші брати російського таксі! На щастя, це не сталося в магазинах.

3. У Купуючи в ювелірному магазині У цій формі scam знову не робив без драйверів rickshaw. Ці товари працюють в парах: один несе клієнтів, а другий зображує інший задоволений туризм, наприклад. Коли ви приїжджаєте в пункт призначення на мотоцикл rickshaw, цей життєрадісний хлопчик з'явиться поруч, нібито випадково, який розповість вам, що він знає місце, де можна купити діаманти або перли за вигідними цінами. Метою цього заходу є перетягування вас на одну з сотень магазинів з найбільшими товарами.

4. У Гострий лікар Медикамент завжди був неприпустимим полем для шахраїв всіх часів і людей. Ви можете зустріти тип, який не надихає багато впевненості, який запроваджує себе лікарем (найбільш ймовірніше відпустки або в пенсії). «Велер» випадково запропонують придбати підроблені документи від нього, що підтверджують наявність конкретної хвороби, що дає можливість повернутися додому до страхової компанії, ви зможете заробити хороші гроші. Я думаю, що багато людей цікавляться цими, але все ж буде на охороні і не вводити в сумнівні операції.

5. Умань Червоний коп Всі види хитрощів з сервісним одягом і одягом ніколи не вийдуть з моди. «Не вірити очі!» - один з улюблених цитат. У будь-якому громадському місці поліцейський або подібне державне агентство може підходити до вас і пояснити, що він бере участь у роботі для боротьби з підробками, які працюють в безпосередній близькості. Для того, щоб встановити, чи ви сталите жертву цих шахраїв, він попросить вас подивитися вміст вашого гаманця. Очікується, що «поліцеман» повернеться до Вас, але без участі векселя, як тільки лежачи в ньому.

6. Жнівень Фейк квитків Підставка в величезній черзі на концерт, показати або якийсь інший великий захід, пошиття торговців, які пропонують купити кращі квитки прямо з рук. Квитки, хоча за зовнішнім виглядом досить реально, на в'їзді буде підроблена куплена за ціною вище середнього кілька разів.

Сфери, які за участю місцевих та їхніх дітей 1,1 км Мега-сервер локальний Гарний чоловік, який говорить про вашу мову, з радістю допоможе вам впоратися з непарним локальним банкоматом, оскільки він йде. У найближчому банку краще ігнорувати і зв'язатися з найближчим банком: «починаю» не виникне проблем з запам'ятовуванням коду шпильки, а потім дати наконечнику місцевим друзям-кукетам.

2. Менеджер з продажу З Я починав цей ненадійний пост себе, я піду всіх способів. Наші наступні герої - продавці книг. По суті, вони всі однакові пікпетки, тільки «погляду», як кажуть вони. Якщо вам потрібна карта, то вони розгортають її перед обличчям? Це право, з’ясуйте всю вашу увагу і подивіться, чи є все, що залишилося в кишені для них.

3. паупер Нерідко це не чоловік, але жінка, яка може бути з дитиною або з'являтися вагітними. Примітка її повинна викликати відчуття життєздатності і компасії, що зробить ваше серце тремблом і дати нещастям трохи. «Чи не ручка віддачі, - каже Скрипт. Письмені розповідають нам, чи не давати благодійність заробітками – це особиста справа. Але не забувайте, що навколо кута ваші дії можна уважно стежити за тим же пікпетом.

4. У Масаж Під час бджільництва на пляжі в спекотному сонці ви можете знайти іншу послугу – масаж. Навіть якщо ви відмовляєтеся, це не так легко позбутися від обсесивного масажу терапевта, тому краще в рішуче приводити його далеко.

5. Умань Черчез лам Жінки можуть бути небайдужими - кожен знає про це, але хоча б іноді не поважливо, будучи на відпочинку окремо. Звісно, я говорю про жертви безневинних мухів - самотні, нудні чоловіки.

Схема проста: красива молода людина підійде до чоловіка, починається розслаблена розмова, сміху, жартів, шампанського. Людина посміхається: дівчина погодилася провести вечір з ним в барі. Тим не менш, це банальне розлучення за гроші: вексель буде простір, і нарада буде одноразово.

До речі, на основі особистого досвіду, є окрема професій в Сінгапурі. Увечері в кожному барі висить підбори гарних дівчат, намагаючись зустрітися і піти з вами в охопі за найближчою барною стійкою. Цей трюк полягає в тому, що вартість коктейлів для вас і ваша нова подруга буде варіюватися кілька разів - лікуючи її, ви можете залишити без копійки. І знаю, що підрахунок на продовження вечора є преземні несенси.

6. Жнівень Pseudo-pocket жертва Ці нібито свідомі люди, нібито потерпілі від дій вулиць Повідомляємо вас у братів, щоб вони були розводять буквально з хвилини до хвилини прямо там, де ви зараз. Якщо ви вже замислюєтеся про те, щоб перевірити, чи є все на місці, не поспішайте! Ці люди не туристи на всіх, але ті пікети, які тільки потрібно показати їх, де і що ви повинні.

7. Про нас Випадкові камери. Нелегальні трюки з дорогою технікою все про те ж саме. Будьте обережні, коли хтось попросить тебе взяти картину з ним або її групою друзів на фоні чогось. Прийміть камеру в руках і готуючи натиснути затвор, ви можете знайти, що пристрій не функціонує, і коли ви намагаєтеся повернути його власнику, він може вимагати гроші на нібито зламане обладнання, зателефонувавши за допомогою друзів.

8. У Лінгвістичні студенти Студенти, які проходять мовну практику, є загальними. Якщо я можу сказати так. Дівчата абсолютно невинного роду можуть попросити вас поговорити з ними на практиці. Ми можемо швидко переходити в блювоту: скажемо, ми з бідної країни / сім'ї, допоможемо нам фінансово, щоб ми могли продовжити нашу освіту. Хорор, в цілому, ці бідні студенти.

9. Навігація Горіхи та інші насіння Я ніколи не бачив цей тип шахрайства. У кафе можна посидіти на столі. Після того, як він посипати арахісу перед вами, і якщо ви берете один або два, щоб лікувати себе, він вимагатиме оплату.

Я просто не даю нічого, щоб бізнес хлопець, як це. По суті, небагато він може зробити з цими горіхами.

10. Листівка Поганий хлопчик ручить вам листівку і ручку просить вам допомогти написати йому лист додому. У листі він розповість про складну долю в іноземній країні та інші труднощі, які зроблять вас почувати себе шкода і допомогти нещастям фінансово. Це дуже міцний метод, до мене.

11. пожертви Не можна сказати тут – відоме тема. Група дітей, які бажають бути глухим, буде оточена вами і попросить вас зареєструватися на допомогу організації. У той час як ви зайняті, вони запитують вас за гроші або сходження ваших кишень та сумок.

12. Рома дітей Цей пункт можна сміливо віднести до змісту п'яти або семи попередніх абзаців, описаних в цій статті. Маленькі демони не дадуть вам через, намагаючись продати вам газети, сигарети та жувальні гумки. Я думаю, що ви вже здогадували.

Готель шахрай

1,1 км Закрити для ремонту.

Загальна схема, в якій бере участь водій таксі. Якщо ви не знаєте про місце, де ви будете залишатися під час вашого відпочинку, водій таксі намагатиметься переконувати вас, що готель, необхідний для ремонту, і запропонує прийняти вас іншому. Після прибуття ви будете приємно здивовані, щоб знайти надзвичайно дешевий варіант для ночі з неперевершеною ціною. Найімовірніше, готель буде посередині ніде або незручно з точки зору туризму. Тому я рекомендую звернутися до місця призначеного проживання заздалегідь.

2,2 км Імагінарний дзвінок від прийому Зателефонуйте за телефоном: Голос на іншому кінці телефону скаже свою назву і скажуть, що це співробітник готелю. Для оформлення рахунку необхідно уточнити реквізити кредитної картки. Пам'ятайте: не дайте цю інформацію по телефону, особливо з тих, що більшість готелів вимагають номера кредитної картки на етапі бронювання. Що означає, що ви назвали шахраї.

3. У Hotel clerks та інші послуги персоналу Ви можете порушувати дві особи, що надягають уніформу готелю. Якщо вони вибивають на двері, вони прийдуть. В той час як один буде відволікати вас з деякими питаннями, другий буде робити його кримінальні справи без перешкод.

4. У Меню Fake від найближчого ресторану Неприємні шампани не зупиняються на простих схемах збагачення за рахунок інших. Одне з порівняно свіжих трендів є підробленими меню з найближчих ресторанів до готелю. Таким чином, шампани приймають замовлення з Вашого номера, скориставшись Вашою лінькою і небажанням перетягнути в будь-яку точку. Ви будете сидіти, ризикувати голодування, але вексель на таку вечерю, виписані в грошові умови з картки дебету, будуть дуже реальні.

Багато з цих шахраїв можна грати кваліфікованими «артистами», якби вони були на примітках. Ви можете випробувати деякі з вищевказаних, деякі з ваших друзів Так, будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Продовжити обговорення в коментарях. Розкажіть про способи шахрайства, які повинні бути страховані як за кордоном, так і в переважності нашої Батьківщини. Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: lifehacker.ru/2015/09/03/obman-v-puteshestvii/