Як я люблю Sberbank

Задоволення всіх наших людей в Сбербанку вже давно відомо, починаючи з дня заощадження. З одного боку, це найбільший банк. Якщо ви найбільші, ви можете дозволити собі щось. Я не говорю про заморожування рахунків. Ноп. Я маю на увазі обслуговування.
Я ніколи не хотів цього сервісу. Лінії, фаршировані. З яких причин кондиціонери знаходяться на іншій стороні непристойного скла. І ми в лінії... Про нас
Але раптом відділення Сбербанку закрито для ремонту. Оголошено, що протягом декількох місяців відбудеться сучасний офіс для роботи з клієнтами. Дійсно? Чи ми будемо бути одним кроком вище, або, можливо, краще?
Так відкрився офіс. Кілька банкоматів, що працюють цілодобово. Добре, звичайно, але банкомати не приймають платежі, але тільки виписують готівку.
Я хочу показати вам процес, але я був заборонений приймати фотографії в банку, тому я покажу вам фотографії, які я зумів завантажити з Інтернету. Не ламайте його. Після другого Юху можна прокоментувати.
Але тепер в операційній кімнаті, щоб потрапити в лінію, вам не доведеться розкрутити «Чого триває? Вам необхідно натиснути потрібну кнопку на терміналі і отримати перевірку за номером.
Як виглядає лінія до.

р.

І для того, щоб взяти черги зараз, вам потрібно придбати квиток на спеціальному терміналі.

3610Р. 4200Р.

Якщо раніше черга до вікна повинна займати і стояти дихання в задній частині голови. І ви можете подивитися на плече платника, і тепер бесіда-оператора відбувається без свідків. Я маю на увазі, заспокоїти. Це виглядає так.

р.

Але трюк полягає в тому, що лінія сотень людей в кадрі не вписалася. У чергі тепер просто натовп, що стоїть поруч. Тим не менш, тепер ви не можете тримати на кого-небудь, але просто сидіти і дивитися кількість вашої перевірки на заголовку.

р.

Це все чудово, але...

Я чекав в рядку в терміналі. Термінал виглядає так:

На цьому терміналі я вибрав «Податки та платежі житлово-комунальних послуг» (не дивлячись на те, що вони не на малюнку, вони були на цьому терміналі). І отримав мій чек на лінію. Я шукав на блоці за годину. Очікується! Він пішов до вікна, привітав мене ввічливо, показав мені свої платежі. І я отримав відповідь, що податки та комунальні послуги оплачується тільки через термінали! Чому платять податки та комунальні послуги? Відповідач був ручним жестом: "У терміналах є там!"!
Ще одна лінія!

Однак на терміналах, і є ще 4 з них у своєму відділі, є спеціально підготовлені консультанти. Вони, по суті, виконують натискання кнопки так, щоб ми, смертники, не турбуються, щоб вивчити інтерфейс і не уповільнювати чергу. Дякую за це.
Я захистив ще тридцять хвилин, я даю вам платіжні документи. Так само, красиві, у мене є шість квитанцій на суму близько 10000 рублів в податки і п'ять квитанцій житлово-комунального господарства. Магія.

Додано до [mergetime]1356729229[/mergetime]
Вона виглядає і говорить, що термінал приймає гроші, але не дає зміни, і не приймає монети. Немає такої речі в сучасному терміналі! Я подарую їй два векселі 5000 рублів і квитанції. Як ви знаєте, що ви є експертом. В результаті вона побігла з вікнами готівки в п'ять разів для зміни векселів, так як кожен платіж повинен бути здійснений окремо, а машина не дала змін, але запропонувала перенести решту на номер телефону. І кожен чек. А наші платежі, ви знаєте, завжди з пеніями. Так додано номер телефону до майже 200 рублів. У той же час я почув з черги, що я був моральним фраком, бо я повернувся з шістьма квитанціями. Я пішов, щоб зробити інші платежі в іншому місці.

Чи потрібна послуга банку, як це?

Я зробив розмову. Ми можемо говорити.

Джерело: