359
Кафе в Адлері (6 сканування)
Я провів останній тиждень на морі, на Чорному морі, недалеко від всесвітньо відомого міста Сочі. На щастя для мене, я летю від Адлера ( аеропорт Сочі). Чому Я втратив багато. Так, 10 ранку, мої друзі і я прибув до аеропорту, літак ще 3 години, хочу їсти, і деякі через вчора і не тільки їсти, тому ми випадково вибираємо кафе в тіні і сидять. Ми отримуємо меню. На наступний час ми ate. Це дійсно важко, між сміється. Сочі тепер Олімпійська столиця, тому все повинно бути на 2 мовах, включаючи меню. До речі, я запропонував офіціантку 200 рублів, якщо вона дав мені цей меню з нею. Вона відмовилася. Але я все ж зумів фотографувати його...
Будь ласка, зауважте пункти 53 і 56. Всі права, переклад страждає, але GINIS є великим.
Подивіться на абзаци 19 та 22 тут. Російська британка - як вона звучить!
На цій картині точку анналювання 7. Звичайно, будь-який іноземець знає слова м'яса p/k і kolbasa від народження.
А потім є 3 перли:
Публікація 20. Добре, це проголос, але те, що також в асах зробили мене підозрою. Я не замовляє це мінеральна вода.
р.
Наступні 2 фотографії для англійських поціновувачів. Як це було іноді в підручниках, я дам короткий словник для тих, хто не дуже знайомий з англійською - 1) полум'я - полум'я, полум'я;
2) спів (в минулому - санг - спів;
(3) крейда крейда.
Немає подальших коментарів.
Параграф 37.
Параграф 43. Добре, 36 весело, теж.
Головна
до