Чудова подорож.

У цьому пості ми будемо говорити про поїздку російських дітей до Європи, яка тривала місяць. Всередині Вас чекає чудовий вид на місто Європи, приголомшливий фотозвіт і історія про всі труднощі, які хлопці перевозяться під час поїздки.

Віталь на даху в Стокгольмі. Ми повинні пройти 12 міст: Стокгольм, Варшава, Прага, Франкфурт-на-Майні, Кельн, Амстердам, Париж, Барселона, Бенідорм, Лісабон, Порто, і будинок мав літати з Мадрида. Ми провели лише один місяць, тому в містах, які ми залишилися тільки на 2-3 дні. Перше місто було Стокгольмом, адже Швеція є місцем народження TELE2, а також тому, що ми запросили там місцевий журналіст для написання про нас. Стокгольм виявився прекрасним містом, але водночас нудним і не придатним для наших цілей. Місто низьке. Чи не так багато домінантів високої чіткості в ній і всіх з них вже мають оглядові колоди, які кожен може отримати.

Стокгольм Метро. Оскільки дахи були нещасливими, ми вирішили спробувати потрапити в метро, крім метро в Стокгольмі є одним з найбільш незвичайних. Виявилося, що не було нічого простіше, ніж стрибати з станції і в тунель. Камери? На них немає.

р.

У тунелі.

По-перше, після Стокгольма я мав страх, що можливо, все Європи це, ми не будемо в будь-якому місці і приносимо круті фотографії з поїздки? Але наступного міста був Варшава, де все було набагато простіше і цікавіше.

доб.200

На даху в центрі Варшава. Я не можу сказати для Польщі, але Варшава дуже схожа на Росію. Він навіть має свій Сталініст високоросійське, російськомовні шашлики і гроші на ринках Єдиний виняток – «європейські» заміські вулиці.

Наш перший дах був будівельним майданчиком біля Сталінки. Не було паркану, ми просто пішли в будівлю, потім в ліфт, пішли до останнього поверху, і коли відкриваються двері ліфта, ми побачили купу робітників. “Панова, лава!” звернулася після нас, але ми не розуміємо польську, тому що, приділивши увагу нікому, сходження на дах, де ми сміливо приховали в будівельній свічці. За годину охоронці, разом з працівниками, шукали нас на верхніх поверхах і даху, але без успіху. Уже темний і ми знімали нічне місто. Так питання, як ми добираємося до даху? І це буває.

Палац культури і науки є Сталіністом, подарунком до Польщі з СРСР. Ця будівля є найвищою спорудою в Польщі.

У Варшаві ми зацікавили Сталінку, захопили її, але не вдалося. По-перше, тому що вже є оглядовий майданчик, а по-друге, замах будівлі виступає передавач антени, адже нічого, крім яєць в крутих сходах чекали нас.

Планктон офісний.

Кабельний міст над Віслою.

Старе місто Варшава.

Найпопулярніші серед туристів у Варшаві – Старе місто, засноване в XIII ст. За часів Другої світової війни було повністю відновлено і включено до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Ми пощастили, що найбільший храм у Старому місті був у мальовничому храмі, тому ми змогли підняти його на хрест.

Після Варшави ми пішли до столиці Чехії. У Празі дуже мало часу, тільки день і половина. Прагу дуже круто, але переповнено туристами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після пиття скоринки смачного темного пива ми пішли на пригоду.

У перший день ми пішли на кілька маршрутів.

І на другий день ми побачили цей собор і зрозумів, що ми бажали в Празі.

6820466

вул. Вітус Собор, вид з центральної вежі. Побачивши собор Святого Вітуса, я не хотів залишити ввечері в будь-якому Франкфурті, я хотів піднятися вгору. І так, є оглядовий майданчик на одній з веж, але ми хотіли піднятися на всі інші і всередині. Сходження на собор Святого Вітуса - головний файл нашої поїздки, але в той же час абсолютно нічого не пошкодити. Як у Варшаві цей собор був частково в лісосплаві. Ми не встигли дочекатися вечора, тому нам довелося лазити вдень. Виявилося, що ви не завжди можете розраховувати на удачу в таких випадках. За 30 хвилин після того, як ми вийшли на дах, ми побачили військові і поліція шукаємо когось на даху. Не складно вгадати, що ці сміливі хлопці шукали. На жаль, всі спроби сховатися з нами були невдалими і найближчим часом ми були заарештовані і сиділи в поліцейській станції.

Церква знаходиться на території Старого королівського палацу біля парламенту.

В першу чергу поліція не знає, що робити з нами, бо це було вперше. Сходження цього собору, як сходження на собор Святого Василя біля Кремля на Червоній площі і відкинутися до Путіна. Але поліцейські були хорошими хлопцями і навіть сказали трохи росіяни (з Чехословаччиною), які допомогли нам знайти спільну землю, щоб уникнути тюрми і важкого штрафу.

І ми не терористи і не хотіли б підірвати всіх, хто прийшов, щоб перевірити величезну людину з валізу. У валізи виявилося, що це, згідно з поліцейськими, тільки цей чоловік має і це один для всієї Європи. Пристрій простягається на шматки паперу, втирають руки і рюкзаки з цим шматком паперу і подрібнюють її назад, де він вийшов. На цій точці вона була страшною, я думав, що я доторкнувся нічого недавно? Але ми проїхали, валізу прокинулися і запалили зелену, міліцію посміхнулися і вирішили, що це час для нас, щоб піти в Німеччину. Ми поїхали на автобус.

Франкфурт-на-Майні. Ми очікуємо багато з Франкфурта am Main. У місті з великою кількістю багатоповерхових будинків було потрібно привезти нас багато крутих пострілів, але в реальності вона виявилася різною. Всі хмарочоси для найбільшої частини виявилося, щоб бути штабом банків, і сходження в банк еквівалентно піднятися в сам банк, тому що багато точок для зйомки були відразу виключені.

(доб. 4)

Сам Франкфурт наповнений переселенцями з Туреччини та Росії. Навколо благоустрій, багато доріг копають, через це неприємно ходити по місту. В одному місці ми насправді повинні обходити деякі зборів хоб. На вулиці стояли 50 осіб, які стоять перед собою, і прокинулися по всій вулиці.

Розташований на головній річці, Франкфурт є фінансово-транспортним центром Німеччини та найбільшим фінансовим центром континентальної Європи. Франкфурт – кримінальна столиця Німеччини.

Р

Переглянути з одного з балконів готелю Lindner Main Plaza. Якщо ви не шкодуєте за 60 євро, ви також можете знімати звідси. Звісно, ми не платимо нічого, але ми також дізналися про вартість зйомки від нещасного випадку, коли деякі фотографи, що супроводжуються консьєржем, прийшли і почали повторювати, чому ми тут і чому ми ще не сплачували.

Ми не сперечалися і просто пішли до вершини, до даху. Ми залишили Франкфурт з думкою, що ми не повернемо туди. Наступне місто Кельн. У Кельні ми були тільки зацікавлені в Кельнському соборі, хоча бути чесним, тут немає нічого цікавого.

р.

Віталь і Кельнський кафедральний собор Кельнський собор вражає кожним почуттям. Починався будувати в далекому 1248 році і був завершений тільки в 1880 році. На момент будівництва 157-метровий собор став найвищою структурою світу протягом декількох років.

Херсон

Під час Першої світової війни, коли союзне бомбування знищило майже весь Кельн, тільки Кельнський собор чудесно не страждав. За секретною угодою пілотів кафедральний собор зберігався як географічний знак.

3250Р. 3700Р.

На одній з двох веж собору знаходиться громадський оглядовий майданчик. Але на цьому оглядовому приміщенні абсолютно неможливо знімати з камерою через огороджувальну сітку. Це був найгірший вигляд я коли-небудь бачив. Таким чином, ми венчурилися в сусідню вежу, де закривається доступ до туристів. І ми знову пощастили, невелика частина будівлі була в лісосплаві.

Вітражне скло. Увечері ми повернулися до поліції. Але навіть коли він був темним, тут було багато молодих людей навколо собору, які відвертували і сянські пісні. Після того, як виграєте момент, коли ніхто не може бачити, ми зробили наш шлях до скидання і почали підніматися на висоту. Сходження лісів, хоча не дуже важко, але небезпечно, так як немає нічого під ногами, крім сталевих паличок без стель.

Спочатку ми дісталися до центральної невеликої вежі, яка з видом на дах і дві основні вежі. У цей момент ми не знали, що ця ніч ми зможемо піднятися не тільки в башту, але і на самому розповіді Кельнського собору. В одній з великих веж. А потім на верхніх балконах.

71

Під реконструкцією були багато статуї, як собор.

р.

З балконів до самого верху прокладені сходи, вздовж яких сходження списав сам.

Вид зверху вниз. Важко донести почуття, що я мав На деякий момент я навіть стала боятися, але відчуття радості ще сильніше.

Наступний спрей.

У пошуках легендарного Бинджала 288.

доб.200

Що таке Bagger 288? До недавнього часу був найбільшим роторним екскаватором у світі. Коли мова йде про найбільшу, це означає, що це дійсно гігантський. Досить подивитися на ротор відра, діаметр якого становить 21.6 метрів, висота 7-поверхового будинку. Сам екскаватор має висоту 96 метрів, довжиною 240 метрів і вагою, як 2,250 африканських слонів - 13,500 тонн.

Габаритний зображення

Тоді був Париж.

Ми провели багато планів для Парижа, він був у Парижі, який ми витратили на наші поїздки. Місто, в якому знаходиться архітектура і історія. Крім того, Париж величезний, він дає поле для дії.

Sacre Coeur Базиліка. Є багато переселенців в Парижі, більшість з них з Африки. Незрівнянно приймати під’їзд і не одну білу людину навколо. Є багато людей в Парижі і божевільних людей. На початку дня ми зробили те, що звичайні туристи роблять – ми пішли навколо всіх найхолодніших оглядових майданчиків, відвідали Василик Сакрі Коеєр, Ейфелеву вежу, Мон Парнассе, Нотр-Дам і окреслені точки для подальшого ропіння.

Базиліка знаходиться на пагорбі Монмартр і звідти можна побачити всю Париж.

Ми залишили офіційну камеру спостереження і прогуляли трохи на даху храму.

Вони також сходження в купол.

Notre Dame de Paris. Перегляд з камери спостереження.

999 р.

Гаргойл.

Плетіння від Ейфелевої вежі. Найпопулярніші події в Ейфелі в Парижі. Після того, як ми проводимо всі спостережні приміщення, ми зв'язали місцевий міський дослідник Vic Lax. Після цього всі наші крали стали набагато цікавішим, ми поділилися досвідом між собою і розповідали про круті історії.

р.

Разом з нашим новим другом ми відвідали кілька цікавих місць, наприклад, хмарочос під будівництвом в районі Дефана.

Друге місце Вик і я пішов з Нотр-Дам де Пари, але це ще не туристичний сайт.

Сходження до собору примітно, що його можна підняти безпосередньо на фасад. Захоплюючий але небезпечний. Потрібно намагатися зробити перший, зануритися і зникнути десь на довгий час. Уважився, що це сталося до нього, Vic і я почав розвивати альтернативний план скелелазіння. Допомогти нам прийшли 5-метрові сходи, з якими ми піднімалися вгору, ніж не жартівливо рубали Віталь. Віталій думав, що він був поліції, який прийшов за нього знову і вже працював над планом втечу.

р.

На додаток до дахів ми побували про привидну станцію St Martin. На даний момент вся станція забарвлюється графіті і бездомні люди живуть тут взимку.

Не тільки вся станція в графіті, але всі підходні тунелі.

293368р.

Перед тим як ми скажемо до Парижа, Я покажу вам два романтичні фотографії Ейфелевої вежі.

Після Парижа ми пішли в Барселона з чіткою метою - піднятися на головну визначну пам'ять міста - Саграда Фамілі.

З точки зору іржі в Барселоні немає нічого спільного (навіть, крім Sagrada Familia), місто є плоским і регулярним. Барселона є чудовим місцем для відпочинку, якщо ви були в Барселоні, ви будете розуміти мене.

Коли я пішов в Саграда Фамілі, я був дуже вражений. Мені здається, що я ніколи не бачив більш красивих і незвичайних інтер'єрів в будь-якій точці світу. Але собор вражає не тільки своїми інтер'єрами, але і своїми формами, ліпниною і незвичайною прикрасою статуеток на фасаді.

З Sagrada Familia ми мали два завдання - піднятися на вершину вежі і на кран, який піднімається над храмом. Ми зробили перший. Це було дуже просто, достатньо, щоб вийти за натовпом і в одному з веж, щоб піднятися під дверима, що веде вгору.

А потім другий. Тут вистачало.

р.

Що стосується крану, то ми це робили вночі. За два години після опівночі ми вішали паркан і знаходилися на вершині крану на півгодини через ніндзя-стильну стяжки. Кран піднімається 50 метрів над собором, ви можете побачити всю Барселона.

Про Sagrada Familia ми сказали, що це найбільш захищене місце в Європі, це буде нереалістично. Він був різним.

Зняти машину в Барселоні і довелося їздити всього 3,200 км. Маршрут побігається по всьому південному узбережжі Іспанії, Португалії і закінчився в Мадриді.

Після Барселони ми приїхали в Бенідорм, де ми не мали бронювання готелю, але це вже темно. Вирішили провести ніч на даху, і ми пощастили, ми відразу приступили до найвищого будинку з крутими видами в місті. На наступний ранок ми прокидаємо Benidorm і Середземномор'я під ногами.

, м. Київ

Бенідорм - це курортне місто, яке в плані кількості будівель понад 20 років ведеться в Європі.

Ми пощастили всю подорож, ми половили в дощ тільки один раз - в Парижі, решта часу він був гарячим, і в Бенідормі, як в усіх містах, температура була +35. Втеча з тепла в місцевих басейнах і середземноморському морі (і потім в Атлантичному океані).

Ще одне цікаве місце стала жертвою Гібралтара. Ми вперше приїхали до Гібралтара, але виявилося, що в'їзд є тільки на британській візі, так як це англійська заморська територія, але ми не розпадали і пішли далі до Тарифи - це невелике місто на самому півдні Іспанії, це також на вузькій частині протоки, тому є ще цікавіше. На відстані 15-20 кілометрів була видима Африка, країна Марокко. Це дуже незвичайне почуття, щоб стояти на одному континенті і побачити інший.

Ми припинили дивитися на Африка в дивовижному місці з сто вітрин.

2629862

Після водіння всього південного узбережжя Іспанії ми досягали Португалії. Перш за все ми пішли на мис-рок, який є західної точки Євразії. Але якщо в Тарифі ми побачили сусідній континент дуже близько, то на мис Рокі можна побачити тільки безмежний Атлантичний океан, який відокремлює Євразію від Північної Америки на кілька тисяч кілометрів.

р.

Вода в Атлантичному океані набагато холодніше, ніж в середземноморському морі.

р.

Я ніколи не бачив вітер, як це раніше. Лісабон дарує незвичайне враження. Якщо ми приїхали. На станціях метро є можливість бути самотніми, навіть якщо це станція центральна. Багато занедбаних будинків, а ввечері на основних вулицях з якихось причин в будинках практично ніколи не обпекли вікна. Ліссабон здається екстинентом.

У Португалії я не маю сили для фотографування.

Порто був кінцевим пунктом нашої поїздки, але після Лісабона ми дивилися, якщо ми повинні піти там. Після того, як місто є ще меншим, ніж Лісабон, ймовірно, навіть менш цікавим там. Але ми були неправдивими, при заїзді ми привітали незвичайною архітектурою, багато рибальських хати на березі ріки і незвичайних арочних міст. Порто - портове місто, яке майже 900 років. Тут багато вузьких вулиць серед колишніх рибних хати, але є також великі площі в центрі міста з прекрасними соборами, побудованими в традиційному португальському архітектурному стилі. Тіред, але щасливі ми пішли в Мадрид, звідки ми летемо додому. Ця поїздка запам'ятається надовго. Подорожі!

Джерело: dedmaxopka.livejournal.com