Синдром груші.

Дівчина дуже права. Ви кажете білий. Чи просять вони «зазвичайно»? Коли ви попросите подібного питання щодо події, в якому ви здавалося б, 100% впевнено, нездатні внутрішні сумніви починаються. «Чи не за що людина запитує питання». Як, "Ви впевнені?" Цей cockroach є переконливим, цей синдром:

Нещодавно я працював над проектом, де кожен був точно таким же синдромом. Це загальний синдром. Наприклад, ви сидите і їсти борщ. Людина вписується. Він просить:
до Що ви їсти?
Ви відповіли:
- Боршхт.
- Який?
Якщо ви подивитеся на тарілку в той момент, у вас є синдром. Той факт, що ви ate borscht так вірний, що ви назвали вашим ім'ям. Але за мить, навіть не думав, але тінь від думки спалахнув через голову: Чому він просить? Чи знає він щось?
до Це право. Борщхт. Це червоний.
- Який?
Не як червоний як звичайний, але ...
Давайте подзвонити Мама і подивитися, якщо вона кип'ятить бджоли і тепер ви його їсти.

- Привіт, Ма! Що ви приготували на вечерю?
- Боршхт, син.
- Ви впевнені?

Якщо мама думала не менше половини другої - це її, вона також інфікована. Вірус передається навіть через телефон. "Не борщ?" Чому він просить? Я варив борщу в середу, і вчора бринза. Або ні? Учора?
- Дзвоните до тато, син. Я пішов на ліжко рано, і він прийшов пізно, і знає напевно.

Хай, Дад, що ви їсти в домашніх умовах останні ночі?
- Ну, борщ.
- Який?
- Зайдіть собі!
Ось ваш батько здоровий! І ви навколо нього завершені ідіоти, які не можуть їсти тарілку супу без танту.