Як я провів літо... Не перша свіжість, але смішна :)

На 13, я був незвичайно неглибокою дитиною: дуже тонкий прищовий черв'як з великим головою і викроченими зубами. Моя мама була сором'язлива з мене і по всій опубліці спробувала тримати мене від сім'ї і друзів, для всього літа відправила мене в піонерський табір. Пионерський табір складається з бараків з дітьми, пансіонату та чотирьох туалетів. Унітаз складається з цегляної кабіни, піт, що покриває це плювати дерев'яного підлогового покриття з отворами і шитом з відбілювачем. ***** з хлором, що прокинувся, тому унітазами були рудентно побудовані далеко від житлових кварталів і висаджують їх кущами.

Дівчата довго думали, що я був хлопчиком. У будь-якому випадку, я не був друзів. На цій долі, нічна діарея стала своїм єдиним супутником.

Весь табір був освітлений: зелені фрукти, немиті руки варіння і весь щит, що піонери їли з голодом. Отвори в трубі були викопані заміщеними шлунками чотири сотні осіб і дівчата пішли на ситі в парах: один щиток, інший блискає ліхтарем, щоб перший не впадався в мариновані вироби своїх попередників. Не хотів би світити ліхтар на мене, так що ніч я промив натрію в гордій самотності; в димному світлі ліхтаря, видно тільки контури, і сидячи над отвором, я прийняв, що я вже впадаю в чужу тапперію *****. Припустимо, що деякі тіні кидаються прямо на мене, я живу, різко витягнув нестійкий торсо, ноги потроху над чужою діарею і я входив точку, як добре змащена оболонка. Фах! Бахет поїхав мене до талії в пальці щита, точка дивиться над головою, якщо хтось приходить, щоб посісти зараз, моя ситуація погіршиться. Ми отримали! Після півгодини, манжети і збивати з матом, я досягав для точки своїми руками: це було ебать важко - всі жорсткі опори були слизькі, як укуси! Отримавши краї отвору, витягнувши і застрягнув голову: свіже повітря зробило голову запаморочення і я проходив на підкорені позиції тільки волі до свободи. Вона підтягувала і очищається на своїх ліктях: потрібно захопити щось так, щоб не ковзати. Все навколо був струнким, ви можете тільки чіплятися до поперечної дерев'яної балки половину метрів від мене, я смородина спробував його досягти, сховавшись натяг:

- Ну! Приходьте тут, ебать! Досягніть мені! й

Поки я був засліплений спалахом світла, потім трохи поганий дихання, або мону, і глухий збиток - я забрав щит і знизився назад. Ще одна половина години і я над точкою знову. Проксимус Тягнути: Про нас На бетонну підлогу я захоплюю бар і сходження на бетонну підлогу, ледь подихаючи з щастям. Після дихання я вирішив піти на річку, щоб мити. П'ять метрів від труби кладуть режисера, поруч з ним кладуть зламаний ліхтар - загинув? Я пішов на річку, вимив себе як кращий я міг, а потім я назвав людей: можливо, не відмерли, ви можете врятувати.

Вранці ми розповіли про те, що головоломець мав інсульт, він повернувся до табору тільки в кінці його зсуву. Він не міг говорити, він сидить на ганку весь день і йому сподобалося, коли діти прийшли до нього. Я відвідував його часто, він любив мене особливо, тому що це було тоді, що я назвав людей йому.

Наступного року ми дізналися, що директор бажально відновився до того, як він загинув. Він сказав, що він ходив навколо підстав, що ніч, випадково чув дивний пуфінг в туалеті і відкрив двері. Він отримав пекло хитового черв'яка з його стрункого отвору, витягаючи пальці і сходу:

- Хто, хто. Приходьте тут. Приходьте, я можу дістатися до вас! й

Це шампан для рум’ян, звичайно.

Сент-нік29.