Подумайте перше.

У той час, коли росіяни розкинулися на опитуваннях, і деякі люди ігнорували ці недільні веселощі, я мав своєрідний інцидент. Я не знаю, як почати.
У слово, я входжу в передню частину свого будинку, натиснути кнопку і чекати ліфта.
Два дуже юних чоловіків з несподіваними об'єктами в руках показані з ліфта (принаймні, я не пам'ятаю, коли-небудь побачила це в руках людей, які ходять з ліфта на першому поверсі).
У чайнику, цегляно-червоний в конвекційних квіток. Інша прямокутна коробка кольору «під дерево» з деякими неперевершеними візерунками. Хлопці так смішні, одна (з коробкою) відразу говорить мені: «О, дівчина, як приємно вона здивує і зустріти таку гарну дівчину». Бажаєте приєднатися до нас?
Я був так раді, що я, забуваючи про Пост, прийшла ближче, відкрила прямокутну коробку, захопивши першу круглу і плоску цукерку я отримав, захопивши її в роті і сказав: "Танк ти." Я не знаю, що прийшов перший.
Я помітив невибагливе почуття, що вони шукали на мене. Спочатку я помітив, що цукерки дивно жорсткі. Не пропустіть. Мої зуби хороші.
Або все перемішують в голову?
«Дякую за смак?» попросила мертвого хлопця з чайником.
"Ні," Я сказав чесно, дилігентно намагаюся гасити без смаку.
А ви не поспішаєте, хлопці, чому ви стерли і так голодували на мене? ?
Ох, шип. Вони краще тримати тихий. «Так, ні, ні, взагалі. Я не знаю про Андрія. І це перший раз я коли-небудь бачив дівчину жувального плюшевого чіпа.
Господи, змусити їх пересуватися десь, бо я не зламався швидко.