Як зробити це все – техніка Джеді пустої коробки

Ви ловите себе мислення, "Як ви це робите?" Ви все ще повинні зробити ... (і довгий список завдань)

Вирішення проблеми в техніці джиді Empty Inboxing by Maxim Dorofeev. За словами автора, метод ідеально підходить для команд проекту та всіх, хто не має 8 годин робочого часу і 24 годин в день.

3610Р. 4200Р.

Опис методу

По-перше, теорія важлива.

Відданість Застосування техніки Джеді:
  • Дуже мало хто може зробити просту вправу. Наприклад, говорячи: "Я відповідав вам у середу," і відповів в середу. Якщо ви збираєтеся ввести щось в компанію, поліпшивши процеси, то зможете довести речі до кінця, необхідно і важливо. Не без нього.
  • 90% всіх завдань є «роботою» і залишаються в цьому стані назавжди. Відчуйте різницю між «допомога» та «допомога». й
  • Нерідко ми керуємо максимізувати наші витрати таким чином, що ми отримуємо нічого.
  • Ви перебуваєте на роботі, і у вас є складний процес мислення у вашій голові, але лист приходить, SMS і є бажання реагувати. Результатом є багато незакінченного бізнесу в кінці дня: забуті, відволікаються і так далі.
  • Ви вирішуєте проблему роботи і раптом виникає думка «Купити домашнє молоко?». Мозок шукає варіанти придбання молока. Результатом є «висококваліфіковане» робоче ставлення.
  • Під час зустрічі виникає важливе питання, яке важко негайно відповісти. Працівник просить формувати завдання в листі і відправити його в поштовий відділ. Лист прибуває, працівник відкриває і розуміє, що не існує пояснення двох слів. Результатом є нова зустріч або зустріч.
  • Ви прогуляєтеся з сім'єю і подумайте про роботу. Приїжджайте до роботи і подумайте про призначення в два години. Чому їхати на роботу, коли у мене є два години, що залишилися перед нарадою? Результатом є те, що на зустрічі ви думаєте про ходьба з родиною.
  • Ви йдете в ніч і важлива думка приходить до розуму. Ви спробуєте спати, але думка не залишає вас. В результаті втомлюється, безсоння рано вранці.
Як працює наш мозок і особливості його роботи:Склад: Робочий простір, де ми думаємо

Підсвідомість: Не зрозуміло, як це працює.

Привод: наше бажання працювати - завдання потрапляє в мозок, є реакція мозку: "Ми повинні зробити щось з ним." Якщо ми виконуємо завдання, ми збільшимо привід. Якщо ми не виконуємо завдання, то він залишається в підсвідомому і зменшується диск.

Голова повинна бути продумана, є інші інструменти для запам'ятовування.

Незакінчений бізнес живе у вашій голові і запобігає вам мислення. Якщо закінчуємо його, мозок назавжди забуває.

Рішення – це все, що мозок думає про.

Зростання ефективності досягається не шляхом економії часу, але шляхом економії розчину.

Мозок ефективно працює тільки на одне завдання.

Коли мозок думає, він відходив енергію мозку. Мозок набридає мислення через 40 хвилин - енергія виходить.

- багато поганого мислення. Якщо вам потрібно думати про щось, потрібно трохи подумати.

«Діти не на своєму місці» змусити мозок думати, приймати рішення за наше бажання і відходи енергії, вони повинні позбутися від. Це про закладки браузера, нерозбірні документи та файли на робочому столі, неплатні рахунки, вікна додатків тощо. Мозок любить замовлення.

Якщо ваш мозок не працює в кінці дня, то для вас є техніка введення в скриньку джиді Empty.

Мозок протягом робочого дня проявляється максимум 2-3 годин. І вона може зберігати увагу на максимум 30 хвилин -- квантова увага. Стан «квітка» при розтягуванні квантової уваги на 5-6 годин.

Якщо ви зробите зусилля на себе і не робимо нічого, мозок кидає цікаві думки. Якщо ви хочете пити воду, якщо ви хочете розслабитися мозок, не процідіть його. Афіша

Ні Facebook, ні новини, і так далі.

Якщо ви думаєте, що ваш найцінніший ресурс, то ви неправильно. Найцінніший ресурс. енергіяй У той же час відчувається втомлений, вичерпається як фізично, так і морально, не в змозі концентрувати і приділяти увагу тим, хто потребує. Автор: Джим Лоер, Тоні Шварц.

Фази робочого процесу1,1 кмБезкоштовний мозок;2,2 кмОкрема «рожева» від «до». Ми думаємо тільки в момент прийняття рішення, тоді ми робимо і не думаємо в цей момент.3. У Поставте все на місце.

Вхідні правила. Що, як і коли збирати?«Вхідний» або «інбоксинг» – це все, що чекає нас на вирішення. Вхідні електронні листи, відкриті вкладки браузера, нерозбірні файли на робочому столі, непрочитана книга на столі, свердло, що ми не повернулися до сусіда (перемінивши нас, щоб повісити полицю), чек касира в гаманці, свербіжні думки - всі ці папки;

Завдання – мінімальна сутність системи.

Мозок спокійний, коли папки пусті, а завдання записані.

Ми ділимо все на завдання, які ми робимо за 30 хвилин.

Ви думаєте, де розпочати роботу, але відповіді на питання: Що робити?

І якщо він займає менше двох хвилин, щоб вирішити проблему, ми робимо це прямо зараз.

І якщо ви не бачите будь-яких завдань, які ви можете кинути, ви повинні встановити завдання: "Дізнайтеся 15 хвилин завдання під рукою". . ?

Алгоритм оформлення поштової скриньки.

Де найкраще місце для зберігання фонової інформації? «Коли мені потрібна така інформація?» Відповідь на питання - місце для зберігання інформації. Відмінне зберігання завжди в видимості: завдання, роботи (регуляції або вікі, контрольні списки), проекти (контекст проекту).

Чому потрібні переліки завдань:

Позбутися від необхідності запам'ятати;

Дозвольте вашій мозку не думати про те, що й знову, і знову. Чому варто пам'ятати, коли у нас є все написано?

- дати уявлення про те, що можна зробити нема зробити це.

Для поліпшення балансу між роботою і особистим життям необхідно виконувати всі завдання на роботі і для себе на одному переліку.

Що таке хороший список завдань і що це виглядає так? 1,1 км Проблема сформульована “Що робити? й

2,2 км Ви знаєте, що виглядає результат цього завдання.

3. У Ви можете завершити це завдання в 15-30 хвилин з розслабленим мозком.

4. У При призначенні дати виконання, продиктовано це необхідність.

5. Умань Коли ми делегуємо завдання комусь і потрібно отримати конкретний результат від конкретної особи, завдання полягає в тому, щоб формулювати наступним чином: Назва особи, нагадуємо про те, що робити і відправити мені?

Якщо список завдань у прогресі перевищує певний поріг, то потрібно вибрати завдання, які цікаві для вас і відповідають особистісним цілям.

Щоденний і періодичний огляд

Найголовніше – періодично переглядати завдання.

Перелік завдань виконує свої функції, за умови, що він постійно перебуває у свіжому та поточному стані. Цей стан можливо тільки за допомогою регулярних відгуків: оперативного, щоденного, щотижневого.

Щотижневий огляд не відбувається, якщо список завдань включає "перегляд за завданнями". й

Щодня ми розглянемо завдання, які виконуються на цьому тижні і передають їх сьогодні. Протягом дня ми розглянемо перелік завдань «субота» і спробуємо завершити завдання, які можна зробити прямо зараз.

Якщо завдання в оригінальному рецептурі не виконано сьогодні, то його шанси виконуватися завтра ще нижче. В кінці дня запитайте самі три питання:

1-йй Потрібно закінчити це завдання сьогодні? Якщо немає, то:

2,2 кмй Чи потрібно робити щось сьогодні, тому що це завдання не було виконано? (Симулятор повинен бути попереджений, реформований або відображений в деяких планах.)

3 хвй Де я починаю робити це наступного разу?

Ви повинні дотримуватися правила: Якщо ви не робили те, що ви плануєте зробити сьогодні, замініть це завдання з наступним кроком. Зберігати оригінальне слово завдання. й

Система рецензування ґрунтується на пріоритеті. Пріоритет «понеділок», «слабкий». Вам необхідно переглянути папку «латеро» щотижня та перенести випадки з неї в папку «диво».

Види прокрастинації та методи його лікуванняПрокрастинація – схильність постійно відкладати важливі та термінові питання.

Види прокрастинації:

Я не пам'ятаю його в потрібний час; це знежирення, щоб це зробити; Я страшний.
до Не зараз.
- Я не знаю, як це зробити;
- Я не хочу його особисто.
Для лікування прокрасти, відповіді на ваші питання в наступній послідовності:

1,1 км Що робити?

2,2 км Чи потрібна вам чи хтось інший результат? Якщо хтось інший потребує, чи знає він (або вона)?

3. У Що таке мінімальний прийнятний результат? Погляд з досконалістю.

4. У Що таке природне планування? Що таке перший крок, який потрібно прийняти, щоб отримати поставлене завдання в 30 хвилин з вашого мозку, вишитий?

З великої складної задачі ми вкусили невеликий перший крок, який ми можемо зробити "максимум на півгодини з мозковою половиною відключили." Після того, як цей перший крок зрозумів, ви відчуваєте гормон shilovjopin, випущений в організмі, підказуючи нам, щоб взяти дію.

Пріоритетні завданняУ методі Jdi Empty Inboxing спрощена до двох пріоритетів: «до цього» і «не робити це». Отже, ми відступаємо від коливання в неприпустимі. Замість невизначеного повідомлення про виконання неприпустимих, ми визнаємо набагато раніше, що це не буде зроблено на всіх, і починаємо регулювати дії відповідно.

Якщо ви залишитеся самостійно, видаліть прості завдання, то швидке мислення лякає повільне і відвертує його від того, де почати завдання. Але швидко не подобається переносити повільне мислення, а значить, якщо є інші речі, краще спочатку закінчувати ними і почати складне завдання, коли виникають менше відволікань, наприклад, наступний ранок.

Види прокрастинації та методи його лікуванняПрокрастинація – схильність постійно відкладати важливі та термінові питання.

Види прокрастинації:

Я не пам'ятаю його в потрібний час; це знежирення, щоб це зробити; Я страшний.
до Не зараз.
- Я не знаю, як це зробити;
- Я не хочу його особисто.
Для лікування прокрасти, відповіді на ваші питання в наступній послідовності:

1,1 км Що робити?

2,2 км Чи потрібна вам чи хтось інший результат? Якщо хтось інший потребує, чи знає він (або вона)?

3. У Що таке мінімальний прийнятний результат? Погляд з досконалістю.

4. У Що таке природне планування? Що таке перший крок, який потрібно прийняти, щоб отримати поставлене завдання в 30 хвилин з вашого мозку, вишитий?

З великої складної задачі ми вкусили невеликий перший крок, який ми можемо зробити "максимум на півгодини з мозковою половиною відключили." Після того, як цей перший крок зрозумів, ви відчуваєте гормон shilovjopin, випущений в організмі, підказуючи нам, щоб взяти дію. Видання

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8