583
Номер гуртожитку.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я прокинувся вранці, нічого не їсти, нічого не курити, і у мене є день народження, ювілей. Ймовірно близько 20 років. У гуртожитку, всі інші залишені після сеансу. П'ять тисяч доларів у зміні, тільки для пляшки пива. Я купив пляшки і я щасливий. Немає одного, щоб падати пасту, особливо грошей. Я відчуваю себе себе. Я пішов на кухню в цьому неповнолітньому, шукаючи гідні бордюри в аштрай. Я йду в і курку і тишу в горщику. Я був миттєво переповнений голодом, самотністю і ненависним для власника курки. Я виготовляю курку, викласти її під сорочку з якоїсь причини і побігти до мого приміщення по коридору. Я кинувся до себе, закритий і миттєво ate it, з якоїсь причини за шафою. Після цього я сидів на фортепіано - Я не знаю, куди покласти кісточки, боявся відкинути їх, щоб я приховав їх під ліжком. Потім отримав запах курки. Я подумав, як курка, як одяг, і повітря в моєму приміщенні наповнений запахом тисяч варених курчат.
А потім збивають на двері. Я прийшов до умов з тим, що запах курячого м'яса витікається через брелок і привели до мене сердитися і голодні правовласники з'їсти птах. Я пішов до дверей і відкрив його.
За дверима стояв Гену, одна з трьох кіпсів, які не пішли додому, адже вартість квитка близько 200 стипендів. А потім Гена відкрив її рот.
- Гусе, Маринка, Я, що, ми зібрали гроші тут, я пішов купити курку, ми хотіли приготувати її і дати вам, у вас є день народження, не думаю, ми пам'ятаємо. Я знаю, що це звучить silly і ви, ймовірно, не вірите нас. Але вона пішла.
А потім збивають на двері. Я прийшов до умов з тим, що запах курячого м'яса витікається через брелок і привели до мене сердитися і голодні правовласники з'їсти птах. Я пішов до дверей і відкрив його.
За дверима стояв Гену, одна з трьох кіпсів, які не пішли додому, адже вартість квитка близько 200 стипендів. А потім Гена відкрив її рот.
- Гусе, Маринка, Я, що, ми зібрали гроші тут, я пішов купити курку, ми хотіли приготувати її і дати вам, у вас є день народження, не думаю, ми пам'ятаємо. Я знаю, що це звучить silly і ви, ймовірно, не вірите нас. Але вона пішла.