368
Жизнь студента в смайлах ICQ
А жорстокий сусід сміється, і за стіною людина вже протестує проти цієї стіни з чолом
- і сусід холеків вже виділився виходом.
Баба Шура, яка працює більше в гуртожитку, ніж учні першого року.
Батько естрадної дівчинки гуртожиток.
У свіжому хлопчику, який зрозумілий, що це було безпосередньо намагатися виїжджати з холодильника, якщо ви не кладете його там передньою, і блювотні рухи на кухні: «Пухлі супу, навіть наймамааала!»
- хороша людина. Він слухає кохану Корду в навушниках, для яких я люблю дорого.
- комендант у студентській вечірці
Вони попереджають нас від життя!
Сусід, який живе за стіною і слухає його шнура. І він танці.
- однокласник, який не йде на лекції для першої пари, а потім бере на себе свою увагу і радісно повторює в нормальному середовищі і, найголовніше, змія!
Моя однокласник Настя, який знову пропустив першу пара і попросив її не відзначити :
Я збираюся поділитися своїм минулим стравом!
Студент, який був пізно в гуртожитку перед закриттям і зараз піднімається на 7 поверх на балконах
Маяк, що втратив ключ до душової кімнати. Не про те, щоб знайти ключ, це близько 800 людей, які розбили його.
Декан під час сеансу
- сумний емо хлопчик.
А мудрий 5-річний, який вибіг з їжі на дверцятах жіночого приміщення з холодильником.
Студент без грошей на лічильник, дивлячись на заповнення фуршету і їсти поруч крихти
- в гуртожитку після переплетення, коли двері за великим холодильником "НОРД"
Батьки фрешменів, які приносять дитину до вивчення і життя, і див. гуртожиток
Приймальна комісія
Приймальна комісія з державного працівника
Освіжувач з неробочим D/S
Сусід, який знайшов пакет швидкого супу, закипивши його і ate it, licking a ложка, а потім вийшов, що швидкий суп був 5-7 років
Група підтримки захисту диплома
Спіймана для куріння в неправильному місці
- студентка іспиту
свінгери
- і сусід холеків вже виділився виходом.
Баба Шура, яка працює більше в гуртожитку, ніж учні першого року.
Батько естрадної дівчинки гуртожиток.
У свіжому хлопчику, який зрозумілий, що це було безпосередньо намагатися виїжджати з холодильника, якщо ви не кладете його там передньою, і блювотні рухи на кухні: «Пухлі супу, навіть наймамааала!»
- хороша людина. Він слухає кохану Корду в навушниках, для яких я люблю дорого.
- комендант у студентській вечірці
Вони попереджають нас від життя!
Сусід, який живе за стіною і слухає його шнура. І він танці.
- однокласник, який не йде на лекції для першої пари, а потім бере на себе свою увагу і радісно повторює в нормальному середовищі і, найголовніше, змія!
Моя однокласник Настя, який знову пропустив першу пара і попросив її не відзначити :
Я збираюся поділитися своїм минулим стравом!
Студент, який був пізно в гуртожитку перед закриттям і зараз піднімається на 7 поверх на балконах
Маяк, що втратив ключ до душової кімнати. Не про те, щоб знайти ключ, це близько 800 людей, які розбили його.
Декан під час сеансу
- сумний емо хлопчик.
А мудрий 5-річний, який вибіг з їжі на дверцятах жіночого приміщення з холодильником.
Студент без грошей на лічильник, дивлячись на заповнення фуршету і їсти поруч крихти
- в гуртожитку після переплетення, коли двері за великим холодильником "НОРД"
Батьки фрешменів, які приносять дитину до вивчення і життя, і див. гуртожиток
Приймальна комісія
Приймальна комісія з державного працівника
Освіжувач з неробочим D/S
Сусід, який знайшов пакет швидкого супу, закипивши його і ate it, licking a ложка, а потім вийшов, що швидкий суп був 5-7 років
Група підтримки захисту диплома
Спіймана для куріння в неправильному місці
- студентка іспиту
свінгери